ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново

Арестуваха кмета и учител, проповядвал и заставял деца да ходат забрадени на училище
16 мар 2009 09:14,
170
ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново
Забрадени ученички в Рибново. Снимка: БГНЕС

Антимафиоти от ДАНС са арестували кмета на община Рибново Ахмед Башев и учителя по радикален ислямизъм в селото Мурат Бошнак.

Срещу двамата има образувана прокурорска преписка за изповядване на религия и подбуждане на национална вражда и религиозна омраза.

Името на кмета Ахмед Башев беше изнесено от Комисията по досиетата при публикуването на сътрудниците на службите, кандидати за кметове и общински съветници.

Башев е роден на 22 януари 1964 г. и е вербуван от ст. лейтенант Владимир Трендафилов на 26 май 1988г. (в разгара на възродителния процес - бел. ред.) за секретен агент с псевдоним Манол.

Съществуват документи за донесения с неговия подпис.

В началото на март Dnes.bg ви съобщи за потресаващи случки в благоевградски селища, където живеят българомохамедани.

Рибново, Община Гърмен

Директорът на училището Феим Иса е установил пълен диктат над учителския колектив и насилствено заставя учителите да ходят с облекло, което да не е светско.

Настоява учителите да насърчават ученичките да ходят със забрадки и арабски носии.

Директорът подкрепя действията на Мурат Бошнак, представен и назначен от него като учител по религия, който задължава родителите насилствено да подписват заявления, че искат техните деца да изучават задължително избираем предмет (ЗИП) – ислям.

Бошнак настоява децата да се обръщат към него, вместо с господин, с ага.

Родителите, които не приемат ислямските порядки на Мурат, ги наричат гяури и по време на службите в местната джамия ги проклинат.

Сатовча, област Благоеврад

Директорката на местното училище Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям в незаконно фундаменталистко училище в село Сърница, Велинградско.

Ушева в момента е в отпуск по майчинство и за да държи под контрол "описаните порядки", е назначила съпруга си на длъжност и.д. директор на училището – Исмет Ушев, който е учител по религия.

И в двете селища живеят само българомохамедани, говорещи единствено български език.

Двата скандални случая, подкрепени от видеоматериал и снимки, бяха оповестени от Димитър Абаджиев и лидера на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, които се зарекоха да сигнализират ДАНС за порядките в тези региони.

По този начин в България се взривяват европейските ценности и се проправя път за фундаментализма в Европа, категорични са и двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
0
 
! Отговори
рибновец преди 13 години
истинана за радикалния ислямизъм е такъв-в рибново няма радикален ислямизъм само наченки на такъв което също е опасно.проблемат е в талибана башев-*** той пере пари чрез сирииски фондачии и не го интересува ни религия ни тапите *** от рибно просто ги използва за целите си противопостави хорота да се мразят и псуват а той дори не живее там защото не може да ги гледа...няма закони в бугарско т. е. има но комерсиални... да ЖИВЕЕ ТАПИЯ *** а наздраве.
170
0
 
0
 
! Отговори
ок преди 14 години
до днес не е имало такова чудо в кой век живеем бе българи тези луди барабар ян бибиян да ги линчуват от РБългария те са позор за българите хора като башев са национални герои тях ги обичат всички раси сомо които го познава знае че едуша за милиони християните покрай него защо го обичат ако има такива лъжи ще е никой а тои епросто супер 12г е кмет иоще толко дае.давай башев браво
169
0
 
0
 
! Отговори
НЕЗАБРАВИЛИЯТ преди 14 години
Добре го казва баба ми(на 87години е и си е все о6те с ума)-"колили са ни и пак ще ни колят!"-който си мисли че може мирно да се съжителства с ***-подстрекавани от фанатизираните си лидери-греши за съжаление-прочетете малко и ще разберете как бавно и сигурно заливат цяла европа, проповядвайки под една или друга форма звратените си представи за света.От тях хора нестава(неважи за българите живеещи в источните Родопи -излъгани че имат нещто общо с турците, мачкани и претопявани през годините.
168
0
 
0
 
! Отговори
Сиси преди 14 години
До BLADE:Браво ти можеш да пишеш! Но според мен нямаш и основно! Нямаш сериозна работа и 5 лв в джоба! А прекаран интернет и търсиш кого да на плуеш! Селяндурко!
167
0
 
0
 
! Отговори
Прабългарин преди 14 години
ВРЕМЕ е да ИЗГОНИМ турците или да ги изколим - ВЪН или СМЪРТ на исламските фашисти в България.КОЙТО Е БЪЛГАРИН ДА ГЛАСУВА И ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА БСП И ДПС (за първите не е нужно да пояснявам).
166
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не се прави на мн толерантна и готина, щом се изказваш така неподготвена, зна4и ме си наясно - Истанбул е седалището град на Православната вселенска патриаршия. В Турция се намира дома на Дева Мария и е добре стопанисван и поддържан. Там дори ходат и мщсщлмани. Може би учудващо за теб, но ако прочетеш малко пове4е за религиите изобщо ще разбереш 4е мн от ли4ностите описвани в Библията, се признават и в Исляма. За фестивалите, както ги нари4аш ти, и това дали българи и изобщо други култури си прават такива- ще ти кажа едно - Истанбул е обявен за КУЛТУРЕН ГРАД НА ЕВРОПА 2010. Недейте да бъдете толкова тесногръди и фанатизирани. Само се лае от комплексарщина. Глупаво е.
165
0
 
0
 
! Отговори
Nikolay преди 15 години
Iskam da se zapoznaq s momi4e ot rodopite ako nqkoe momi4e re6i da mi pi6e mom4eto_stz***abv.bg
164
0
 
0
 
! Отговори
митко преди 15 години
В училище не се влиза с религиозни символи. Директора го е позволил, значи е виновен.
163
0
 
0
 
! Отговори
СССРейчо преди 15 години
България все още НЕ Е ислямска, но е на път да стане !!!!!!серГЕЙ, Гоце и мафията от БСП-ДС отдавна са продали държавата - земята и проектите в енергетиката, газта и транзита, на съветските друзя на Путин и Медведев, а духовно и религиозно части от страната са дадени чрез ДПС на исляма. Крадат заедно и не им пука. КАК иначе са построени над 150 нови джамии у нас, дори там, където и през турско не е имало такива ??????Комунисти - продажници и крадци !!!
162
0
 
0
 
! Отговори
BLADE преди 15 години
До всички, които се определяте като турци! Турците в Турция, нали си имате държава, ходете си там! Тук е България, говори се български език и се изповядва християнството! Всеки рязанL, който се опитва да промени това - ***!!!
161
0
 
0
 
! Отговори
Политолог преди 15 години
Посеранев и ония, който може да пие лимонада без да си отваря устата - омурташката перла Митко Абаджийчето, те ще преборят изслямизма и ще спасят България. Помози Бог! :(((((
160
0
 
0
 
! Отговори
Bulgarin ot Germania преди 15 години
za Bulgaria: ATAKA + RZS v koalicia !Bulgaria e edinstvenata strana v regiona bez NACIONALA DOKTRINA.I Garcia, i Sarbia i Turcia imat takiva doktrini.ATAKA ne e protiv mirnite mosiulmani, a vizda opasnostta ot fundamentalizma i iska da prese4e nashestvieto na radikalnia isliam.Sashestvuvat dosta nelegalni isliamistki organizacii finansirani ot van, s shefove, izprateni ot arabski strani i Turcia. Takiva ima i v Velingrad iSmolian. TRJABVA DA SE SLOZI KRAI !Bulgari, sabudete se ! Bez da vlizame v konflikt s obiknovenite 4estni i trudoliubivi mosiulmani, da sprem nasilstvenoto isliamizirane na Bulgaria.Ako sega ne sme edinni na izborite, BG kauzata e zagubena. Ne triabva da dopusnem DPS da bade otnovo na vlas.
159
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A be що не схванете основната теза на политиците ------ да све намразим , различните , етноси , да почнем да се гърмим, а те така , като хората не са единни , и има хаос , по-лесно ще си играят игричките.
158
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ме интересува кви ги дрънкате ..Когато *** станат и по нагли от това ,което са сега всички вие ,които ми говорите за мирно съжителство ще се чудите къде да се криете ,щото тогава и вие ше го ..
157
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нямам нищо против да живеем в мир с хора, които живеят според българските закони, а не се налагат в чужда държава както се случва в момента. За твое сведение, аз се чувствам ужасно от факта, че когато се показват снимки на София се слага на преден план тая *** джамия, защото е в центъра на центъра. Защо не питаш хората, които живеят там колко им е приятно да им се налагат? В Турция можем ли ние да си позволим да строим толкова църкви колкото джамии се строят тук? Или пък можеби да правим български фестивали, както правят турски в Кърджали и се дразнят,че българска медия е дошла да ги снима?? Това, че промиват мозъците на помаците, като ги карат да се наричат турци, проява на мир и любов ли е??? Или можеби това, че си позволяват всичко с нас и ни чувстват като свои роби и говорят, че това е турска зема?? Това ли, бе?? Родопите, а и не само те си отиват от България, ей?? Сляп ***, като ти харесват джамиите, отивай си в Турция, защото българите не ги искат. Толерантност ли?!
156
0
 
0
 
! Отговори
JZ преди 15 години
Това е начина да се обезвреди ДПС... Браво на ДАНС
155
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И начело на данс комуниста сертов ??? И пак пиар на комунистическата глутница !!!!!!!!!!!!!!!!!!Абе не могат да вкарат една бандюга на топло за по дълго, а седнали да ми се правят на рамбо1
154
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Утопия ли?! Българските революционери всички влезли в освободителните битки са прозрели, че всички можем да живеем заедно и са го постигнали на практика! Ти за по-велик от тях ли се мислиш?Всичко зависи от хората. И от политиците, за съжаление.След Освобождението България е била силно развиваща се държава, където всички са живели в мир. Кемал Ататюрк изгражда светска Турция по модел на България и западните страни, в които е бил.Зоран Джинджич щеше да поведе Сърбия напред и към мира, както в тази шовинистична държава, така и на Балканите. Убиха го, защото в крайна сметка щеше да постигне това! Но други мижави политици имат интерес да ни разделят и владеят /целите Балкани/. Ако не го разбираш, проблемът е твой.
153
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
утопия е да се смята,че вие можете да живеете мирно с някой
152
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всички под ножа...Мене ми никой нищо не насажда..И искам да трепем *** и секва ислямска гад..Утопия е да се смята ,че можем да живеем мирно с ***..