Горсов на съд за 132 бона, проиграни на ротативки до ВМА

Изхарчената сума е от дарители и е била предназначена за лечението на Мануела, установиха разследващите
24 мар 2009 08:19,
69
Горсов на съд за 132 бона, проиграни на ротативки до ВМА
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата е внесла обвинителния акт срещу бащата на Мануела Горсова – Красимир.

Той ще отговаря пред закона, че е пръснал 132 000 лева за хазартните си навици.

Изхарчената сума е постъпила от дарители в банковите сметките на дъщеря му.

Горсов е обвинен за злоупотреба с доверие.

Разследването срещу него започна през есента на миналата година, след скандален репортаж от който се вижда как той брои пачки, а след това залага внушителни суми на ротативки.

Тогава криминалистите устантовиха, че бащата на Мануела редовно се е отбивал в казино, близо до Военномедицинска академия.

Мануела Горсова пострада жестоко при катастрофата, причинена от световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки на 5 август 2007 край река Ропотамо.

Преди десетина дни Мануела Горсова се върна във Велико Търново след продължително лечение в Израел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
2
 
! Отговори
Паша преди 12 години
Този *** Горсов ,да няма право да вижда детето си!Възможно е и да не го интересува.
68
0
 
2
 
! Отговори
SIM преди 15 години
...май повечето от Вас са забравили, че Горсов има хазартни проблеми още преди инцидента с дъщеря му. Как *** си вярвате, че той "Добрият самарянин" е искал да изкара повече парици за лечението й като загала пари?!?. Жена му сама призна, че е имал зависимост към хазарта още откакто са се оженили и после "УЖ" й е обещал да спре както тя си е мислила... докато не разбра, че цял живот е била лъгана, а дъщеря й - предадена от този "***"!!! Проверявайте си информацията преди да бълвате тази гнусотия!!!!!
67
0
 
2
 
! Отговори
ПАМПЕРСА ДОНЮ ВЪН преди 15 години
............. ти виновен ! За всичко им е виновен Костов на *** червени писарушки ! Ако беше Костов премиер руснака щеше да отиде където му е мястото - НАПУТКА СИ МАЙНА ! Там трябва да отидеш и ти изкуфел пампесо ! Та белким си промиеш и изчистиш червеният русофилски мозък !
66
0
 
2
 
! Отговори
БЛЯДКИ , ПИЯНДУРИ И преди 15 години
НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С БАНДИТИТЕ И С РУСНАКА ПРИЧИНИЛ СМЪРТ НА МЛАД ЧОВЕК И ОСАКАТИЛ ДРУГ И ВМЕСТО ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОРА НА ЧАСА , СИ ХОДИ ПО ОЛЕМПИАДИ И ОБИКАЛЯ СВЕТА , А ЧОВЕКА , БАЩА НА ПОСТРАДАЛОТО МОМИЧЕ ОТ МЪКА СЕ ЧУДИ КАКВО ДА ПРАВИ , АДВОКАТИ , СЪДЙИ , ВЕЩИ ЛИЦА , ВСИЧКО ОТВОРИЛО УСТА КАТО КРОКОДИЛИ И САМО ЛАПАТ БЕЗМИЛОСТНО ПАРИ ! ИГРАЛ БИЛ С ПАРИ , ДА ИГРАЕ СЕ С ПАРИ , НЕ ЗА ДА ГИ ПОХАРЧИ , А ЗА ДА ИЗКАРА ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЪЩЕРЯ СИ ! ЧЕ ДАЖЕ ГО И СЛЕДЕЛИ КРИМИНАЛИСТИ , АМИ ЗАЩО НЕ СЛЕДЯТ И ПОДСАЛУШВАТ РУСНАКА И АДВОКАТА МУ С КОЙ СЪДЙИ СЕ СРЕЩАТ И КАКВО КАК УГОВАРЯТ ! ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАХВАНЕ С ДЖИГИТИТЕ ПО ПЪТИЩАТА И ПОДКУПНИТЕ СЪДЙИ И ТЕХНИ КОЛЕГИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА , А НЕЩАСТНИТЕ БАЩИ ДА ОСТАВИ НА МИРА , ТЯХ СЪДБАТА ДОСТАТЪЧНО ГИ Е НАКАЗАЛА !
65
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Защо не оставите на съда да взема решения, то е ясно че правосъдната система - куца. Максим не е очаквал, че ще предизвика тази катастрофа- направил го е от лекомислие, Горсов и той от лекомислие - е харчил пари. Не осъждам нито единия, нито другия. Не защитавам нито единия, нито другия. И двамата си имат адвокати. Нищо няма да се спечели ако Максим влезне в затвора, напротив- няма да е полезен на никой, по добре да работи и да се издължи, Горсов и той да е на свобода и да си плати лукса по рототивките. А ВАШАТА ЗЛОБА - Е ИЗЛИШНА. АКО НЯКОЙ ОТ ВАС Е СЪДИЯ, ТО НЕКА СЕ ЛЕГИТИМИРА ЧЕ Е ТАКЪВ - ПОНЕ ЩЕ СЕ СМЯТА КОМЕНТАРА МУ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗКРИВЯВАНЕ.
64
0
 
2
 
! Отговори
devilwoman преди 15 години
Gospodi,molq se moeto 1 lev4e koeto izpratih za Manuela da ne e otishlo na rotativkite!Kak da izpratq vtori pat?A kak horata s po golemi dareniq da dadat vtori pat?Na kakvo obri4ate dashterq si ,g-n Gorsov?
63
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Айде на бас, че бащата ще отнесе по-голямо наказание от оня руски алкохолик... ОТНОСТНО ГАЛЯ... Бива ли да си такова тъпо парче?
62
0
 
2
 
! Отговори
ягодка преди 15 години
много злоба много агресия много негативи,ами направете нещо не плюйте само,като за начало всеки пишещ тук да почне да кара разумно и да не сяда пиян зад волана.
61
0
 
2
 
! Отговори
......... преди 15 години
Галинче , лейко куха , ти разлика между причина и следствие правиш ли ? И кое е първо - причината или следствието ? Значи ако теб те сгази някой пиян и после даде пари за лечението ти - ще му целуваш ръка като на благодетел , защото е платил отчасти за лечението ти . И въобще няма да ти хрумне че ако не беше се напил и не беше те сгазил , то нямаше да те вкара в болница ...............да те еб..а в кухата лейка , нещастна *** овца , без мозък ..........
60
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
вярно ли е, че и Горсов го взема отзад, като повечето от вас?
59
0
 
2
 
! Отговори
галя преди 15 години
*** си ти ,защото,кажи ми ти колко човека познаваш,които са били блъснати или пострадали при други обстоятелства и се е шумяло толкова около тях и не ми развивай глупави теории които дори на тебе не са ти ясни.Млък от тебе. Ясно.
58
0
 
2
 
! Отговори
...... преди 15 години
Галинче , *** се прегледай чадо , ти направи най-*** изказване за тази година и жълтата фланелка е твоя !!Ако не беше любимеца ти Максим , Мануела нямаще да влезе в болница че да се лекува и т.н. Ако пияната дресирана *** Ставийски не беше минал с подарения от Гоце Трипера джип върху Мануела - сега нямаше да се налага да я лекуват а един човек щеше да е жив . Или и на убития е помогнал твоя любимец Максим , а ? Сигурно е дал пари за луксозен ковчег и сега родителите на убития трябва да са му благодарни ? *** !!!
57
0
 
2
 
! Отговори
........... преди 15 години
ти си фабрично *** ......значи когато депутатите крадат -това е безобидно според теб .............само че крадат от парите за здравеопазване и в резултат на това умират хора , крадат от парите за нови пътища и в резултат на това умират хора от катастрофи по скапаните пълни с дупки стари пътища , крадат от парите за земеделие и животновъдство и в рузултат на това ядем химикали и *** а това води до рак .........
56
0
 
2
 
! Отговори
VASILIS QNIS....GERM преди 15 години
SAGLASEN SAM SAS VAS....SAMO SCHTE DOPALNQ...EDNO E DA UBIESCH ,,,NEVOLNO...DRUGO E DA KRADESCH.... SAZNATELNO..
55
0
 
2
 
! Отговори
галя преди 15 години
Що не престанете да плюете по Максим,защото ако не беше ТОЙ ,Мануела отдавна вече да я няма.Казвам това,защото ако беше някой неизвестен,щеше ли да се раздуха този случай толкова много.
54
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
За всичко е виновен Костов!!!
53
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
баща да проиграва едвам жива дъщеря си и то с пари от дарения на хора,за мен е най долният и гадният убиец
52
0
 
2
 
! Отговори
няма значение преди 15 години
Напълно съм съгласна с 33. Просто нямам думи!!!
51
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Zatvor i za maksim i za Gorsov. Prav e 33
50
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Няма по долно нещо от това което е направил Горсов!!!!Депутатите крадат, но поне от тази кражба не умира никой директно и все пак става дума за чужди хора!Няма по долно нещо от това да откраднеш пари за операция на собствената си дъщеря!!!! Това е пълно разлагане на личността!