Шофьор опита да подкупи катаджии

Мъжът отказал алкохолна проба, захвърлил 50 евро на униформените
28 май 2009 14:32, Красимир Ангелов
35
Шофьор опита да подкупи катаджии
Снимка: БГНЕС

40 - годишен шофьор предложи подкуп от 50 евро на автопатрул от Пето РПУ- Бургас, съобщиха от МВР.

Униформените спрели за рутинна проверка лек автомобил “Опел вектра” с бургаска регистрация.

Полицаите поискали от шофьора да даде алкохолна проба, но той отказал и пуснал 50 евро на предната седалка на патрулката.

Служителите на реда задържали шофьора за срок до 24 часа в РПУ – Бургас.

Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Нямам преди 14 години
Винаги като те спрат , това е не за да ти направят проверка , z ада ти вземат парите
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Съобщение от КАТ--банкнотата от 50 евро се оказала фалшива!
32
0
 
0
 
! Отговори
Трън преди 14 години
Иска ми се да споделя опита ми от онзи ден, как Г-н Полицай ме спря за проверка, след като видя, че документите за изрядни, хилейки ми се нагло ми заяви че ме е видял да говоря по мобилен телефон в дължината и трябвало да пишем глоби. Като единствения му и ми проблем е че аз не бях говорил :) Най-нагло си измисля, мота се, прави се на интересен и като видя че му губя времето и пари няма да му дам, реши да "направи мъжки компромис" и да ме пусне. Какво трябва да правим с такива полицаи???? Аз пари не му дадох, но съм сигурен че много коли са му дали, иначе нямаше да минава с тоя номер.
31
0
 
0
 
! Отговори
mimmm преди 14 години
Браво на полицаите!Накарайте хората да ви уважават!!!
30
0
 
0
 
! Отговори
не даващ подкупи преди 14 години
браво на полицайте,стига да са били искренни,така трябва да бъде в тази държава,ВСЕКИ ПОЛИТИК,ДАНЪЧЕН,ПОЛИЦАЙ,ВОЕНЕН И ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ КАТО БЪДЕ ХВАНАТ С ПОДКУП ,ДА БЪДЕ МУ БЪДЕ НАБУЧЕН КОЛ В НА ПЛОЩАДА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,А ЗА НАЧАЛО ЗА ДЕПУТАТИТЕ И МИНИСТРИТЕ ОТ СЕГАШНИЯ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО ДА ЗАПОЧНЕ ИЗСИЧАНЕТО НА ГОРИТЕ В РОДОПИТЕ ,ЧЕ МОЖЕ И ДА НЕ СТИГНАТ И КОЛОВЕТЕ ДА СА БЕ СА МНОГО ЗАОСТРЕНИ,ЧЕ ДА Е ПО ТРУДНО,КОРУПЦИЯТА,УКРИВАНЕТО НА ДАНЪЦИ Е КАТО РАК С МНОГО РАЗСЕЙКИ И САМО АМПУТАЦИЯТА ЩЕ ПОМОГНЕ....в БГ никога не съм давал подкуп на полицай за пътно нарушение,предпочитам акт и парите в държавата отколкото някоя кука да си купува бира и да се напива след работа
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Защо не се замислите колоко е изпил и какво можеше да направи. Какави щяха да са Ви коментарите ако беше убил някой.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Като е пил трябваше да намери още една банкнота от 50 евро една как да си я разделят момчетата .Будала с будала такъв.
27
0
 
0
 
! Отговори
vazrasten преди 14 години
4e interesna rabota kak takane sa gi vzeli da ne poviarva6
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
напрао си праят реклама че са вдигнали цените демек вече повече от 100 лв тряя да им хварляш :)
25
0
 
0
 
! Отговори
lestatt.blog.bg преди 14 години
било ги е страх да не е номер от инспектората
24
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
1. Двамата полицаи не са си имали доверие един на друг.2. Не знаят как да разделят банкнотата по между си. Ако шофьорът им бе предложил 2 банкноти по 20, работата щеше да приключи другояче
23
0
 
0
 
! Отговори
Alexander преди 14 години
Всички критикуваме полицаите, политиците, пътя, както и тези, които извършват нарушения и дават подкупи. Но нека си отговорим на някой неща:- давали ли сме някога самите ние подкуп?- искали ли сме някой път просто ей така да ни се размине на пътя- съчувстваме ли на полицаите, като им даваме пари или демонстрираме класа над тях- мислим ли, че утре няма да спрат точно вас за рутинна проверка- изнервяме ли се от лошите пътни условия, некадърно поставени знаци, задръствания и ужасни пътища- смятаме ли, че корумпирайки някого, нарушаваме цялостта на системата (или на всеки му се чака по опашки в КАТ, загуба на средства и дни вместо да нахраним семейството на един полицай)Ето, това е в България! Докато се чувстваме ненаказани, помилвани и незасегнати от системата, това ще става. Докато полицаите получават смешни пари (или може би трябва да се откажат от семействата си, рискувайки прекалено много) и докато пътищата ни са такива - ДА ДА ДА! Ще има корупция, ще подкрепяме системата с по 20лв, ще си светкаме по пътищата, ще лепим стикери на номерата срещу заснимане по улиците, ще си надуем музиката в колата и ще си караме джигитската!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
ksdf преди 14 години
sq moje i v zatvora da vkarat 4ove4eca 6toto na kukata sa mu malko 50 evro
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ако вземат парите - казвате ,че са корумпирани!Ако НЕ вземата парите - пак пишете , че са корумпирани!И защо се нервирате че е писано като новина, не полицаите избират новините в сайта, а журналистите!
20
0
 
0
 
! Отговори
Q преди 14 години
направо да не повярва човек - еййй видите ли вие полицай си свършил работата. аз като си я свърша мойта работа както трябва що не ме пишете в новините???
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Аз лично вече "Карам жаден и след всяка проверка оставям по 1 полицай гладен!!!" ****а им корумпирана...
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ще спра да ги псувам,когато вместо да ми викат"кво ша праим сега" започнат да си изпълняват задълженията като хората,а не при желание от моя страна да си платя глобата на място,да ми се обясняват,че в момента нямали бланки за целта...Като нямат бланки да не висят по пътя с палката,къде ми е излязал неподготвен.А на тея от 5-то Бургас явно идеята им е била публично да покажат,че 50 евра не им стигат,иначе да ме убеждават,че са морални,айде не на нас...Всички знаем как най-големите бандити от всеки квартал стават полицайчета и катаджии.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
az bih vzemal tezi pari ,,i bih gi dal na klo6arya na zaden plan na snimkata kade rovi v kofata za ***
16
0
 
0
 
! Отговори
cdrom преди 14 години
Е*ати тарифата трева да имат тея в Бургас щом на 50 евро се мръщят
15
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
toz deto predlagal podkupa da go osadiat za korupcia, samo tai ste se sprat takiva kato 13 i niakoi drugi tuka...deto utre moje da naletiat piani i na mene