Ердоган: Германия ще разбере вината си, но ще е късно!

Президентът на Турция говори за напредъка на страната си
8 авг 2017 19:37, Петя Славова
90
Ердоган: Германия ще разбере вината си, но ще е късно!
Снимка: БТА

Управляващата „Партия на справедливостта и развитието“ („АК“) не господства над турската нация, а й служи, заяви президентът Ердоган, предава Anadolu Agency.

На обществено мероприятие в Трабзон, Ердоган заяви, че партията му е помогнала за напредъка на Турция, през 15-годишното си управление.

"Ние сме тук, за да бъдем слуги, а не господари на турската нация", каза президентът на Турция.
"Днес светът говори за Турция, тя се е превърнал в идеал за подражание из цялата планета", каза Ердоган, цитиран от "Фокус".

"Когато взехме властта, брутния продукт на глава от населението в Турция бе 3,400 долара, а оттогава се е повишил. Днес брутния продукт на глава от населението е достигнал 11 хиляди долара", подчерта турският президент.

Президентът на Турция разкритикува лидера на опозицията Кемал Кълъчдароглу, който неотдавна заяви пред германски медии, че страната му не е безопасно място за германски граждани, както и всички други чужденци.

Относно отношенията с Берлин, Ердоган каза, че "Германия ще разбере вината си, но ще е твърде късно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: ГерманияТурцияердоган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вдигнал се бил БВП драстично, а парите които взимат нищожни... Долу по границата със Сирия и Ирак е абсолютна война. Седнал да говори този ...
31
0
 
2
 
! Отговори
турчин=манаф преди 6 години
Наталка Карпа А Калина Не Верба
30
1
 
2
 
! Отговори
мустакан е луд преди 6 години
Жанна Фриске и Марат Башар - Стюардесса по имени Жанна
29
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До !!!Статията касае Ердоган и изказванията му. Не съм хванал Турция, че да я оставям. Пиши под някоя друга статия ...
28
15
 
11
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Не е ли е по добре да оставите Турция! И да се захванете и да умувате как да пооправите България! Турция, Ердоган и турците правят всичко за държавните и народните си интереси!!! Също и за държавната си сигурност, развитие, икономика и тн...Вие?
27
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В същия момент, Ердоган, призовава, цялата популация, да пази Турция, от злите превратници. Направо си е жива приказка ! Те отиват и дори се борят с лошите военни. Ако онези бяха толкова зли, тази вече, щеше да приключи с далеч повече трупове.Дори в последствие, разрешиха, да погребват младидте воиничета, които бяха жертвени овце, за да може, вождът им, да стане харесван човек, кийто е готов да ги води и да умре за тях и други такива ...
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 24Представям си, че трябва да удебиш няколко души, в правилната позиция, с правилните думи, да повлияят на един високопоставен генерал, че има подкрепата на политически сили, тайни служби и други военни, за да извърши преврата, било то от патриотизъм или други мотиви, а след това, да грънеш генерала, часове, преди зле организиран преврат. След това, за няколко часа, обвиняваш десетки хиляди "превратници"и ги арестуваш, с което си прочистваш пътя към абсолютната власт.
25
4
 
5
 
! Отговори
муспи преди 6 години
До До муспиКой колко може да работи се вижда от очевидния факт, че роми и турци са на Пособия от българите, а не обратно!
24
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Erdogan kaza oshte che skoro turskata armiya shte vleze v IDLIB,MUNBI4 I TELAFER V SIRIA za da smaje kurdskite teroristi i nqma da pozvoli na Amerika da sazdade kyurdska darjava v yuznata si granica,Ee tova e ve4e rukovoditel na iimperiya da go znayat i chuyat i drugite
23
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Жалко, че преврата беше мазна изценировка."Да, можеш ли да си представиш...Ердоган извика всички генерали, полицаи и др пред него и им каза "Ще ми направите преврат" и те го попитаха " Ние какво ще спечелим от това" и той им отговори "Еми как какво, ще си изгубите работата, ще сте зад решетките до живот, семействата ви ще ви носат чисти дрешки" и ТЕ казаха "Оооо шефе идиално, да го направим!" :-) :-) :-) :-)
22
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, че преврата беше мазна изценировка.
21
6
 
10
 
! Отговори
До муспи преди 6 години
Я кажи българите и българките из ес какво работят...Имат ли добри инвестиции из ес:-) :-) :-)
20
7
 
12
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Прав е...като топъл хляб се чакат новини за него и за Турция! Кажи ми световните медии споменават ли България, Президента му???
19
9
 
7
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Турция е модел за подражание! - казва султана, а 20 милиона ромоподобни азербайджанци чистят клозетите на Германия. Чистят само 5 илиона, останалите са на Пособия, и дебнат някой брат да се върне в турция че да отвори дюкан за наргелета, и да му вземат мястото.
18
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Млечният път вече има ново име , в чест на най - мъдрият , най - великият , най - демократичният сред демократичните , най - справедливият сред справедливите , най - алчният за власт сред алчните , негово величие Султан Ердоган . Новото и име е Шербета на Ердоган .
17
6
 
11
 
! Отговори
Юзел Демирташ преди 6 години
машалла СУЛТАНЕ , ля илляхи илляллях
16
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес светът говори за Турция, тя се е превърнал в идеал за подражание из цялата планета", каза Ердоган, цитиран от "Фокус. О велики султане , да се свети името ти , вай вай ! Ти заслужаваш да управляваш 500 г. не само Турция и възстановената анадолска манафка империя , ти заслужаваш да управляваш не само планетата , ти трябва да управляваш галактиката.
15
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Турция ще е разделена на четири, ще има обединен кипър и свободен кюрдистан, а самият той в пандиза до живот или при саддам, а ислямът със затихващи функции."През крив макарон...Първо света ще види застрашения от изчезване индивид как си оставят държавата на ромите!
14
3
 
18
 
! Отговори
До ZULU преди 6 години
Давайте бе...кажете на германия да ги изнесе инвистициите, вие имате голяма дума в ес...да ги докарат в българия, кво чакат:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"....в останалата част работат за 2 долара на ден,водата им я карат с камили,живеят в пещери а жените ги женат на 12г,затова Европа ще е само мираж"Виж днес имаше новина за вашите европейски села!, които още нямат асфалт...тук не турците, кюрдите от Диярбекър, Муш, Шърнак... си дават децата по малки...както вашите роми! В пещери пък живеят пак вашите любими кюрди от пкк!