Румънци построиха 200 метров път за 100 000 евро

Пътят свършва в нищото
5 ное 2019 12:35,
69

Жителите в румънския град Пятра Нямц са озадачени от новооткрит път, който свършва в нищото, съобщава Евронюз.

Още по темата
200-метровата улица струва 100 000 евро. Пътят завършва рязко в поле, с прелез и пътна маркировка "стоп". Кметът на Пятра Нямц разказва, че пътят е част от план за модернизация на целия район.

В северната ни съседка има протести, които са насочени срещу липсата на магистрали и инфраструктура. През март тази година трафикът в Букурещ беше блокиран, след като няколко шофьори спряха автомобилите си за 15 минути, за да се присъединят към протеста, наречен "Румъния иска автомагистрали", пише economic.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E, почти като вължебния булевард на Портних (Варна)... ~2 км новоизградени за 80 000 000 лв.
37
8
 
13
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
Това ли беше страната, която ни давахте за пример в борбата с корупцията?
36
1
 
9
 
! Отговори
до 36 преди 4 години
До ЧиновникЕхххх, чиновник, чиновник... парите не са твои, та да ги даваш ей така.... освен това ще искаш половината от тях за твоя джоб. Затова увеличаваш и мизата...
35
1
 
8
 
! Отговори
до 33 преди 4 години
До SichtpunktНе знам кой какво яде, но не е луд тоя, който яде зелника, а тоя който му го дава... а дупарата на Бойко е доста голяма и има за всички, леви и десни.... Умрем някой да ме лъже и аз да му вярвам.... ето това сме....
34
2
 
15
 
! Отговори
То и у нас така! преди 4 години
Няма да споменавам преградените с мантинели изходи на Северната тангетна и западната част/дъга от Околовръстното внезапно свършващи насред нивите. Както и началото на по-отколешното крайлюлинско отклонение от колелото, в края на "Винкелщрасе", дето преди време даже го насипаха с изкопана от строежите почва. Изцяло готов участък от поне 200 м, все още видим на Гугъл. Разбираемо е, 1 път възел и свързващите се с него пътища да се изграждат на етапи, но оставените подходи трябва да са по-къси.
33
3
 
7
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
До мнениеДобре де, искаш ли ти да го строиш? Ще ти дадем по 2 млн. на км. Смяташ ли, че ще се справиш?
32
5
 
2
 
! Отговори
до умния 28 преди 4 години
До АнонименАми нали си умен, кажи колко струва поляна до околовръстното. Да не говорим по колко ще я изкупи държавата.... Общата цена е около 124 млн без ДДС за ШЕСТ километра. Само строителството се предвижда да е 2,5 години. Какви темпове само! Смятай си ги както искаш - за мостове, за осем ленти и за блейки....
31
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АзДа бе. Къщата на кмета на края на селото.Де се е чуло и видяло?Къщата на кмета е на мегдана.
30
5
 
13
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
По едно време, когато десните бяха на власт, румънците дръпнаха напред. Но откакто там са комунистите дълбаят надолу.Дано и те изгонят червените и се раздвижат нещата около тях. А вие алкашами яжте на господин Борисов дупараната.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До реалистИ заводи ще построят, и заводи.и космодрум ще построят.
28
4
 
5
 
! Отговори
Аз преди 4 години
къщата там сигурно е на кмета , иска да си кара колата до гаража по асфалт ;)
27
1
 
8
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Сега е в "нищото", но след време около него ще се построят къщи. Първо инфраструктурата после другото.
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До мнениеТи явно не си уменм като повечето БСП поплювковци.Нали се сещаш, че тези пари за софийската дъга влизат и парите за отчуждаване на терени.Колко струва според тебе 1 декар земя на околовръстното в София и колко струва 1 декар на снимката?И освен това софийското околовръстно е с 8 ленти, това на снимката с 2.Сложи и парите за 2 моста.
25
3
 
5
 
! Отговори
Тжжн преди 4 години
От Боко Тиквата се учат, ама още много има да учат...Нашата цена за такова разстояние гони милиовче!
24
5
 
11
 
! Отговори
мнение преди 4 години
Тия румънци са слаба ракия. Наскоро обявиха за продължаване на южната дъга от околовръстното на София като ценат абеше 24 млн за един километър. това прави по 2,4 млн на 100 метра
23
2
 
15
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Румънските управляващи са разбрани хора. Местните комунисти са ги светнали, че НАРОДА АСФАЛТ НЕ ЯДЕ и те веднага са спряли строежа на пътя. А не като ГЕРБ, които тепърва строят пътища и магистрали, които трябваше да са готови още през 1980 г. но червените opyнгели така и не са ги направили.
22
2
 
13
 
! Отговори
да бе,нищото преди 4 години
То така се строи!Ама кой да ви каже!?Първо се прави пътя,после тока,и накрая-ВиК-то и обратните води!И чак тогава се дава разрешение за строеж!По белия свят е така!
21
1
 
6
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Вижте каква къща се строи до пътя, ще да е на някой местен патриций, за който е и пътя, предполагам скоро ще е свързан с пътната мрежа.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От лявата страна на пътя се вижда някакъв бял камък.Това паметна плоча ли е?Кога го построиха тоя път, кога взеха да се блъскат на него?
19
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сметнато на километър пак излиза 4-5 пъти по-евтин от Тикволандските.