Ердоган отново призова турците: Стойте си у дома!

Решени сме да продължим производството и износа, подчерта той
57
Ердоган отново призова турците: Стойте си у дома!
Снимка: БГНЕС

Най-голямото ни предимство е силната ни здравна инфраструктура и това, че започнахме рано битката с болестта, заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган по време на видеоконферентна връзка към окръжните председатели на управляващата Партия на справедливостта и развитието, посветено на въпроса за борбата с коронавируса, предаде Анадолската агенция.

Той заяви, че структурите на ПСР и симпатизантите на партията трябва да дават пример за спазването на мерките за борба с коронавируса.

Още по темата
Ердоган повтори призива си към нацията хората да стоят по домовете си и да спазват социална дистанция в рамките на мерките срещу коронавируса. Ако гражданите спазват доброволна карантина, няма да има нужда от допълнителни мерки, посочи Ердоган, цитиран от БТА.

Нашата цел е да осигурим преодоляване на този труден период в най-кратък срок и с най-малко загуби, посочи турският президент.

Той припомни, че бяха въведени ограничения на междуградския транспорт, и добави, че ако се наложи, може да се приложат подобни мерки и за вътрешноградския транспорт.

Решени сме да продължим производството и износа, подчерта Ердоган.

Той призова всички структури на партията да се включат в обявената от държавата кампания под наслов "Сами сме си достатъчни, Турция", предприета в помощ на най-засегнатите от мерките срещу коронавируса и хората с ниски доходи. Ердоган посочи, че парите, събрани чрез кампанията, ще се разпределят и предоставят на нуждаещите се с посредничеството на фондовете за социално подпомагане и солидарност.

Кампанията беше стартирана лично от Ердоган, който дари седем свои заплати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Русия и Турция имат ресурса и интелектуалния потенциал да бъдат самодостатъчни"Абе про стак ти бавноразвиващ ли си?
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си *** означава да си с психически отклонения.......нито род, нито родина.
12
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но шопска салата с турски зеленчук нагъваш с удоволствие.
11
15
 
10
 
! Отговори
Хаджи Ястреб Ходжа преди 4 години
До Цецо Мен"Ти като толкова обичаш Турция защо пишеш на кирилица" ... хмммм ... толкова уникално *** въпрос може да се роди само в препарания от евтината джибрица мозък на българина ... Ами пиша на кирилица, защото сайтът е български и както може и да си чул, българите ползват кирилицата, създадена от македонските братя Кирил и Методий.И да отговоря на втория ти въпрос - защо си мислиш че живея в кенефисттана буллгаристан?! Кой свестен човек би живял доброволно в тази котччина?!! Хъ??
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия и Турция имат ресурса и интелектуалния потенциал да бъдат самодостатъчни. Именно в тази конфигурация. Прочетете какво става в Москва - въвеждат QR-код за всяко излизане от дома. Ние дори нямаме сървъри за това, да не говорим за програмно обезпечение и политическа воля. Съмнявам се, че под турско иго сме били китна държава, но е факт, че сега сме *** на Европа.
9
4
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Много скоро Турция ще пламне, защото в районите населени с кюрди и араби никой не спазва карантината.
8
5
 
10
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
До Хаджи ЯстребАз уважавам Турция, но обичам България. Ти като толкова обичаш Турция защо пишеш на кирилица и живееш в България?
7
7
 
10
 
! Отговори
ШахинЕнУджузОруспу преди 4 години
До Хаджи Ястребец ХоджаПиле, я кажи, щом сте толкова оправни, защо Турция се е запътила да стане втора Италия?
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ердоган от 10 год насам въобще не остарява истинския Ердоган припадна в една джамия и там го подмениха с негов двойник.
5
17
 
21
 
! Отговори
Хаджи Ястреб Ходжа преди 4 години
Българи да обсъждат държавните дела на Турция е все едно пингвини да дискутират структурата на мъглявината Андромеда! Ако българите разбирахте толкова от държава и управлението и, защо окензаххте до върха на комина спретнатата държава, подарена ви от Русия миналия петък, *** пошли?!!
4
2
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
За мароканският султан си пропуснал да напишеш нещо умнико,че е във връзка с този материал.Явно че някакъв вирус имаш в мозъка ,по жесток от короната.И явно нелечим!А паричките за тролене дали ще ги има още ,или ще търсим нов господар?!?
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не е красив, умен, правоговорен и строг, но решителен като наш Боко.Важното е, че не е комунист от най-ниската прослойка. Напротив, той е демократ, член на БКП, син на директор на училище и охрана на Тато, но е демократ.
2
4
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
хм!...Голем симпатяга е бай Реджеб.....Като си спомним с каква лекота вкара в панделата 30000 негови "опоненти",тоя призив да си стоят турците у дома си е направо "шербет" за тях....но:..-забелязахте ли?..-"Сами сме си достатъчни"..И въпреки че това НЕ е истина на 100 процента ,показва че докато ние,примерно,разчитаме на вноса от Туркие,Гърция,Македония,ЕС и другите,тия МОГАТ да карат и при "спуснати кепенци".....весели работи стават в Анадола..И тъжни у нас..
1
9
 
11
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 4 години
Стойте си у дома.........но ще продължим производството и износа!Тоя дали не е по-шашав и от ''приятеля'' си Боце?!