Антиваксъри нахлуха в студиото на Словенската телевизия

Те поискаха да бъде огласена тяхната позиция
Обновена: 4 сеп 2021 22:23 | 4 сеп 2021 22:15,
118

Активаксъри са нахлули в сградата на Словенската национална телевизия с искане да бъде огласена тяхната полиция.

Те влезли в новинарското студио на телевизията малко преди началото на късната информационна емисия, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата
От телевизията определиха акцията като "недопустима атака срещу медиите, журналистиката и демокрацията".

A директорът на медията категорично осъди подобни форми на протест.

Словения е с най-висок процент на ваксинация в региона. Почти 44% от населението е имунизирано срещу Ковид-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
0
 
! Отговори
Zavet sfet преди 2 години
Manja.,78484
104
1
 
6
 
! Отговори
11 преди 2 години
Ами правилно, ама е трябвало и да фърлат един бой на мисирките в студиото.
103
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 103 - бъркаш свободата със свободия. Затова и България е такава ко...ина - защото всеки си прави, каквото иска, без да се съобразява с последствията и го описва като "свобода", а то си е обикновена простотия и липса на първите 7 години.
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демокрацията не се ли основава на свободата словото, правото свободно да изразяваш мение, свобода да правиш избор и т.н. и т.н.?
101
16
 
3
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
До 109 : защото медиите канят само интелигентни хора, а невежите антиваксъри не блестят с особен интелект.
100
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
108 защото ще лъсне истината. А тя е много грозна. В САЩ и Англия има цели градове в които няма и 1 ваксиниран против морбили, паротит или дифтерия. Но пък всички са принудени да се ваксинират против ковид. Ако използват правилния термин, антиКОВИДваксър, ще се разбере че повечето такива хора са ваксинирани с всички ваксини, но не искат точно тази. И тогава много хора ще започнат да си задават въпроси. И точно тези въпроси тия отгоре искат да бъдат избегнати.
99
1
 
1
 
! Отговори
до 109 преди 2 години
Защото няма такива "умници"...
98
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** интересно защо медиите канят само хора който пропагандират ваксините,защо не се дава думата и на хора който не искат да се ваксинират?
97
13
 
38
 
! Отговори
@ преди 2 години
Защо постоянно се манипулира с думата "антиваксъри"? Дори и заглавието е такова. А става дума за хора, които НЕ са против ваксините, НО са против тези течности, наречени "ковид ваксини", за които се твърди, че "ползите са по-големи от вредите", а производителите им не носят НИКАКВА отговорност. Решенията, които се вземат от управляващите, са политически, а не здравни, СЗО са администратори, а не лекари. Вижте кой колко милиарди печели от тази криза и става ясно кой е "поръчал музиката".
96
18
 
4
 
! Отговори
Ром'с преди 2 години
Ако не ни ваксинираха в детството към дифтерия, то как мислите, досега колко народ щеше....,то и ваксините против дифтерия нямат 100 % покритие и имат и те странични ефекти... но почти встчки сме имонизирани в детството. То и сега ако предложат на хората да се впксинират против дифтерия, то едва ли ще има много желаещи за доброволна ваесинация у нас, защото и тук ще видят заговор и конспирации.. .
95
4
 
30
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Ех, докато наложат на целия свят своя фалшив месия и световния Ционизъм, колко ли още злини ще сторят евреите-кукловоди?!?
94
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление днешните медии се превърнаха в проводник на лъжите на фармамафията. Плурализмът изчезна, все едно живеем в някаква диктатура, и не се допуска никаква критика срещу мейнстрийма. Абсолютната безкритичност към безопасността на ваксините и необходимостта от тях доведе до там в Америка тийнейджърка плачейки да благодари на Пфайзер по една от големите телевизии заради това че баща и умирайки от Ковид се е мъчил много малко. Тъжен пример за тотално индоктриниране.
93
2
 
22
 
! Отговори
Коронаклоун преди 2 години
Трябвало е да запалят телевизията от четири страни. Скапани ваксо гьобелси.
92
2
 
16
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Преди да станете зеленчуци, си задайте въпроса, от какво се хранят журналистите от медии и телевизии? От вас ли? И как предимно се подбират и назчават такива журналисти? По какви признаци - честност или продажност? Иначе народа има право да се бунтува ако му отнемат човешките права и тероризират. Както и комунистите, да ги отстелват непокорните и пращат в лагери.
91
3
 
31
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
До 87 /От грип никога не са умирали по 50 или 80 човека на ден в България./ - Който ти е дал тази информация е невежа или корумпиран тип. Умирали са и повече, а в света стотици хиляди и все хора от същата категория. И то почти всеки сезон. Но сега с тези PCR тестове грипа магически изчезна от почти 2 години.
90
17
 
6
 
! Отговори
Инвейдър преди 2 години
Нахлуват в неохраняема сграда. Що не нахлуват из телевизиите или частните домове на САЩ? Ще ги ваксинират с олово много бързо и без да питат.
89
16
 
6
 
! Отговори
Страхливи истерици! преди 2 години
Като не им харесва, нека подарят телевизорите си на бедните и да хващат гората никой не ги задължава да гледат телевизия!
88
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-обикновени терористи и трябва да бъдат третирани като такива.
87
0
 
3
 
! Отговори
До 97 преди 2 години
Това което ми мислиш, хилядократно да ти се връща!
86
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи когато искаш да изразиш позиция тва се води като "атака" срещу Демокрацията която те задължава да се ваксинираш оставяйки ти нулев избор? хехе