Трябва ли да поставим ултиматум на Северна Македония?

Повече от половината участвали в анкета смятат, че е необходимо
22 яну 2022 11:41, Петя Славова
125
Трябва ли да поставим ултиматум на Северна Македония?
Снимка: БГНЕС

България трябва да постави ултиматум на Северна Македония по всички спорни точки – без подкрепа за ЕС, ако не се съгласят с исканията ни. Това трябва да е подходът спрямо РСМ, смятат 52% от гласувалите в анкета на Bulgaria ON AIR.

Още по темата


31% пък искат България да запази досегашната си дипломатична политика, "без да предприемаме резки ходове".

На обратното мнение са 8% от гласувалите, които искат България да окаже максимална подкрепа и "по никакъв начин да не стопираме влизането на РСМ в ЕС". 8% пък са нихилисти: "Трябва да спрем всякаква комуникация с властите в РСМ, да забравим за темата и да ги оставим да се оправят сами."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 53- *** на магистралата па ако дойде тиквата на власт може да те намери за премиер. неговите бяха все магистралки.
51
0
 
0
 
! Отговори
Тато из Правец преди 2 години
Гъзарчето с вдигнатата на вратлето яка !!!!
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
49-и кво сме спечелили от ЕС до сега, от трите най дългото.
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е като клипчето от "Светът на Ванката" шофьорски изпит и репликата - "е нема как да стане".така и със МАКЕДОНЦИТЕ.
48
5
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Русе Който не приема ултиматум, приема вето, значи..Просто!..Като стигнат нещата дотам, до там са стигнали, значи..Нема друг път!..Но..Явно не и този път-нема политици! БСПто държат на буквата повече от съдържанието-буквата се чете, значи, а съдържанието иска да се мисли, което е непосилно за едно БСП...Освен буквата, важни са пътищата - абе ще дойдат те на ъкъла на Бойко, ама късно..Не може!Изпуснали са моментума, значи..Хем нас.рани, хем голями, но така е със стогодишните - не се усещат
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и ЕС е прокопсал. Путин само пипна кранчето и 1/3 от икономиката им изгасна. Изтърча се германката първа за помощ. После и сащисаните и те да не останат по назад коленичиха пред Путин. Ама сигурно са видяли среден пръст.
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът със С. Македония е всъщност външният натиск, който се упражнява в/у България и бързането за приемането и в ЕС. Македонците залагат именно на това, лобират с милиони евро сред политици в ЕС, което е много успешна стратегия и ни поставя в неизгодна ситуация на "Лошите", разбира се и Сърбия действа със всички сили срещу България. Вариант е да се проведе от България масивна кампания в ЕС за позицията ни и фактите от историята. Без спечелването и разбирането на ЕС, ЩЕ ЗАГУБИМ.
45
2
 
8
 
! Отговори
дреме ми за ония преди 2 години
НЕ СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА МАКЕДОНИЯ!МИСЛЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТЕЯ ДОДЕТО ВЛЯЗАТ ВЪВ ЕС ТОЙ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ. НАТАМ ВЪРВЯТ РАБОТИТЕ.
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ултиматом е все едно да се простреляме в крака. Историята на учените това истината. Не трябва политиците да се занимават с история! Дали Гоце е свещен за македонците или не ние си го почитаме, но това не трябва да е причина за нова балканска война! Видяхме какви ги сътвориха политиците и псевдо-патриотите в началото на 20 век!
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 35- от Винету ли го научи това бе мър* шл*як.
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НА ТЕЯ ОТ ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ ИМ ЧЕТА НОВИНИТЕ. ТАМ СЕ ЗАГРИЖИЛИ И ЗА ШИПТЪРИТЕ. ЧЕ ЗАЕДНО СЪС МАКЕДОНЦИТЕ ТРЯБВА ДА ОТИДАТ И АЛБАНЦИТЕ. ЩО НАШИТЕ ИМ НЕ ТЕГЛЯТ ЕДНА ПО ЦВЕТИСТА И ДА ГИ ЗАРЕЖАТ
40
1
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Венци касапина Не е смешно, а трагично! Защото сигурно така ще стане с това БСП - даже няма да има и три месеца...Така е когато се прави политика от икономисти, а не от политици - тези сякаш са паднали от небето и никога не са чули нищо за РСМ та повтарят старите ни грешки..Никакъв мозък, кухо дърво от Харвард, значи...Да живей,живей труда!..Копането му е майката - копаш, копаш и току виж си стигнал до скалата па спираш да копаш, значи и казваш: нема решение! Просто!
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е..ти комплексите по 1000 знамена наредили кво се опитват да докажат и те не са сигурни дали съществува народ като тях
38
5
 
7
 
! Отговори
друг нихилист преди 2 години
Малко е късно, защото вече нямаме армия, но още 90г трябваше да ги превземем и сега в учебниците им щеше да пише, че сме ги "освободили" и никой нямаше да помни какво е било. При сегашната ситуация е най-добре да се почне веднага бетонна ограда и да се чака още поне 40-50-60години и тогава да се решава. Те сами ще разберат намека по оградата!
37
1
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До просто е Абе ти нормален ли си или си от БСП/ПП, значи?!...Политиката си е политика! Ти какво искаш? - да правиш от политиката икономика или пътища или какво? Това, което си е политика, си е политика, но ти май не знаеш какво точно е политиката щом я бъркаш с направата на пътищата на Петков...Ако няма политика в политиката, къде на друго място трябва да я има - в кръчмата ли?! Хубостник с хубостник! Готов си за Харвард, значи...
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога Гърция се разбра със Северна Македония ние гледахме тавана.
35
1
 
8
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен27 Ние не можем да се оправим с нашата територия, а ти искаш още, значи...Не виждаш ли, че България се топи отвсякъде - казват, че част от България щяла да се отцепи без да гръмне пушка дори...
34
6
 
2
 
! Отговори
просто е преди 2 години
Престанете да се занимавате с тях!Накарайте ги да направят магистрала до София и бързо ще им съмне за какво става въпрос!Братски народ ли е,бюрократски ли е,няма значение!Аман от комплексарските ви напъни да правите от всичко политика!Спрете се най-после,става дума за БЪЛГАРИЯ!
33
5
 
4
 
! Отговори
Венци касапина преди 2 години
Ха ха ха!Абсолютно и аламинутно трябва да се постави ултиматум на Македония,бре!А той ще гласи горе-долу следното-Ние до три месеца макс сваляме умопомраченото ни вето,като при това тропаме право Дунавско хоро,бре!И си припяваме "Бяла роза"за фон и за настроение,бре!От вас се иска само да ръкопляскате,бре!Ха ха ха!Толкова за туй вето,бре!Ха ха ха!!!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe