ВМРО: България да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС!

Скопие не желае да се ревизира по никакъв начин
Обновена: 23 яну 2023 22:10 | 23 яну 2023 21:04, Екип на Bulgaria On Air
41
ВМРО: България да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Темата за Шенген и РСМ е една и съща, тя е част от българското политическо лицемерие. Не съм чул за нито един грък, пребит в Македония, а те не я признаваха като държавно образувание 20 години. Продажниците от 47-ото Народно събрание успяха да успят народа години наред. Това заяви съпредседателят на ВМРО Александър Сиди в ефира на предаването "Денят ON AIR".

По думите му "днес виждаме пагубните резултати от работата на демократичните либерални хорица, които управляваха през последните 2 години".

"България трябва да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС. Не може да се продължава с този говор на омразата, тази държава не желае да се ревизира по никакъв начин", категоричен бе той.

Според Сиди българите, живеещи на територията на РСМ, се страхуват.

Пред Bulgaria ON AIR гостът коментира и темата за отказа на Австрия и Нидерландия България да бъде приета в Шенген.

"Съоръжението на границата само по себе си не може да спре мигрантския натиск. Когато един граничен полицай застреля някой на браздата, започва да пише кофи с мастило и да се обяснява защо го е направил.  Полицаят, застанал на границата, е отишъл със собствените си маратонки, няма бронежилетка и добро въоръжение, което да може да използва. Не може полицията да не знае кои са каналите", отбеляза той.

Сиди е на мнение, че когато бежанците отидат на границата, "сложат стълбата и тръгнат да минават - срещу тях трябва да има жива сила, която да има право да стреля".

"Когато имаме правителство, което излиза и казва, че нито един български куршум не е заминал за Украйна, а една година по-късно се пише, че Кирил е спасил Украйна и цяла Европа, тогава разбирате, че става дума за тежко лицемерие", обобщи гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: МакедонияВМРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ви спре вас болшевики болни и злобни самия Господ Исус Христос агент Иван ли най големият ви пейтриот бе русофили нагли и злобни оставете Македония и македонския народ вие унищожавате всички и всичко най голямото зло сте и в Украйна и в Русия и в България и в Македония. Никога Македонския народ няма да станат българи хората се променят и Историята също,само вашата злоба е непроменима и Украйна никога няма да е Руска само вашата злоба е непроменима ще си умрете с злобата и кой да ви иска а зло
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 10:Като скандираш "Само ЕС" защо тогава демилитизирате Европа в Украйна и я закопахте с откачени санкции сега да плащаме 5 пъти по-скъпи горива?Направо я съсипахте.Имам чувството,че ЕС е под прицел,а Украйна е за параван и войната там си каза даже Меркел,че е планирана.
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кракачанката не продаваше ли на кило паспорти на безродниците....просто питам :))))
10
8
 
9
 
! Отговори
Само ЕС преди 1 година
Долу Путин и бг четирихилядници. Платените от руснаците "патриоти" от двете страни БГ и РСМ ще се активизират, зер трябва да си заслужат рублите. От нас, нормалните и честни хора зависи да не допусним отново безизходица в отношенията причинена най вече от Тиквата и Каракачанката.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 8:Като е грешка защо посъветвахте българските клубове да носят такива имена,които са провокация?Преди да отиде Кирчо там не ни казваха фашисти,не палеха нищо и не пребиваха ей така хора .Някой там разпалва по интернет вражда.Да намерят групите,които заплашват българите там и да ги блокнат задължително.Може въобще да не са македонци или българи,а някакви престъпници,които искат война по украински модел тук,за да им вървят наркотиците и оръжията.
8
8
 
12
 
! Отговори
Долу ЕС преди 1 година
Със 170 гласа "за", 37 "против" и 21 "въздържал се" депутатите гласуваха проекторешението на "Демократична България", което предвижда и четири условия за стартирането на преговорите на Република Северна Македония (РСМ) за членство в ЕС.Решението бе подкрепено от "Продължаваме промяната", "Демократична България", ГЕРБ и ДПС. пак гласувайте за тях
7
5
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Грешка е. Това е схема на Путин не се хващайте. Тия ще бъдат съдени. Подкрепете ги за ЕС.
6
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че ние ще и направим даже услуга защото тоя, Европейския съюз скоро няма, да, е в, същия, състав
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И как ще стане тая работа като лани киро свали гащите и вдигна ветото?
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво е това ВМРО? Кое е им е вътрешното? Кое им е македонското? Кое им е револционното? Каква организация са? Вътрешното им е, че са от вътрешните хора на ДС! Македонското им изобщо го няма! Революционери са само на трапезата, там никой не може да се опре по ядене на Каракочан! Организация не са, защото са една шайка, преживяваща от патриотарство, с което ловят наивни шарани!
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не категорично !
2
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България по колко пъти ще влиза в Ес?
1
15
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
За първи път съм съгласен с тия