Притеснение в Румъния: Скок на случаите на Ковид

В страната отчитат около 2 000 случая на ден
17 сеп 2023 20:37, Красимир Ангелов
89
Притеснение в Румъния: Скок на случаите на Ковид
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването на Румъния Александър Рафиле съобщи, че страната регистрира 2000 нови случая на коронавирус на ден.

"Коронавирусът се завърна в Румъния, както и в други страни. В момента имаме около 2 хиляди случая на ден. Наскоро започнахме и много бързо ще завършим закупуването на антивирусни продукти, които в момента се предлагат на пазара", каза Рафиле по Europа-FM.

Според него в понеделник служители на здравното министерство ще се срещнат с представители на болниците в Букурещ, за да разберат дали има проблеми с хоспитализацията на пациентите.

Министърът смята още, че хората със симптоми на вируса трябва да носят маски на обществени места, дори и да няма такъв закон, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Румъниякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Наистина в Румъния има много нови случая - 7171 за последните 7 дни или по 1024 средно на ден. През предишните седем дни бяха 4772 новозаразени, което е 682 средно на ден. Очевиден скок.
17
12
 
4
 
! Отговори
ВАКСИНИРАЙ РУСКИТЕ.. преди 7 месеца
ЩОТО СА ЗАРАЗНИ И ОПУСТОШИХА БЪЛГАРИЯ, В ПОЛЗА НА ПУТИН И РУСИЯ...
16
6
 
7
 
! Отговори
Д-р ОХ БОЛИ.. преди 7 месеца
Е СЕГА ВЕЧЕ ПУТИН ЧЕ СВАЛИ ГАЩИТЕ И ЧЕ СЕ ПРЕДАДЕ
15
5
 
26
 
! Отговори
Няма да севаксинирам преди 7 месеца
Тая картинкакой ви я даде? Изолираха ли вируса вече? Смешни сте! Не познавам нито един боледувал от ковид последната 1 година.И НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!
14
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кой се притеснява от фалшив вирус? хи хи хи
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ле, ле мале, кой туй нещо дет прескача от село на село, от град на град, от столица на столица, от държава на държава и шестопръстната ръка със сприцофка в ръка... хоп.... захапа нашият съсед, за унуй нещо?
12
5
 
22
 
! Отговори
bl преди 7 месеца
"Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, или невярна информация за разпространението на заразна болест, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до десет хиляди лева"
11
3
 
19
 
! Отговори
ofe4 преди 7 месеца
Идват избори в Щатите догодина, спонскорите на демократическата партия от фарма-мафията трябва да бъдат нахранени подобаващо!
10
2
 
25
 
! Отговори
Украйна Губи Войната преди 7 месеца
и то Жестоко, Западните Измамници трябва да се Върнат към Много Успешната си предишна Измама за Пари, щото Запада - Вече няма Нищо, всички Ресурси са в Русия, всички Заводи са в Китай!
9
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Един американец преди месец каза че е изтекла информация с планове да ни затворят декември месец отново. Пак Ковид извинения, все пак фармацефтите трябва да правят млрд долара отново.
8
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Притеснение сред нормалните хора: пак задвижват пропагандата за ИЗМАМАТА КОВИД
7
3
 
27
 
! Отговори
Димитър преди 7 месеца
Ай сиктир с тоя ковид вече!
6
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не знам за ковид и Румъния, но днес в мола всеки 3-ти кашляше, основно бяха деца.
5
3
 
24
 
! Отговори
Напълно НеВаксиниран преди 7 месеца
е Нали Имахте БезОпасни и Ефективни Ваксини - кво Стана?! Или Ваксърчетата капят катооо Мууиии през Топъл Летен Ден след Бустеризацията си?!
4
4
 
22
 
! Отговори
Ковид трoл-зомби преди 7 месеца
Колеги, шефа каза когато надуваме спукания ковид балон да слагаме памперси. От напъване стават бели, а миризмата е стигнала чак до офиса му.
3
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Скок-подскок измишльотина-19, ваксинки по 130 долара дозата, трябва се пълнят гушите на Мърсула и фарма мафията.
2
6
 
15
 
! Отговори
Дейвид Айк преди 7 месеца
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
АЙЯАЙЮЯЯ НЕ ДУМВАЙ БЕ НАСТИНАЛИ ЛИ ИМА В РОМАНЯ