Фолк "Оскар"-ите: Мария на пилон, разходиха и камили

Галена и Константин станаха певци на годината
Обновена: 27 фев 2014 14:07 | 26 фев 2014 11:17, Александър Попов
78

Мария се раздаде на пилона. Снимка: Dnes.bg

На церемония, продължила над 4 часа, телевизия "Планета" връчи своите отличия за 12-а поредна година.

За певица и певец на годината феновете избраха Галена и Константин, а най-голямото отличие - Фолк идол, отиде в ръцете на Анелия.

Церемонията беше открита от водещите Кали, Борис Дали и Магда, като още в първите минути стана ясно, че най-повтаряните реплики ще бъдат "Има ли купонджии?" и "Къде сте, София?". Организаторите бяха поканили популярни личности да връчват наградите, като единствената отсъстваща се оказа Илияна Раева. Бившата гимнастичка, която влезе и в политиката, бе оправдана със задръстванията в столицата.

След първоначалния блок от изпълнители, за които "най-голямата награда е публиката", Ани Хоанг и Люси раздвижиха феновете. Те излязоха на сцената с балет и две камили, които станаха част от хореографията към песента "Малко шум за Ани Хоанг".

Задомената фолк певица Мария, която все по-рядко се появява пред публика, пък прикова вниманието с изпълнение на пилон. Тя получи награда за Модна икона, а минути по-късно излезе по трико и започна своя танц, който определено трябваше да мине в по-късните часове на концерта. Миньончето не се поколеба да покаже, че няма тайни около кола, а по-късно изви снага и около своя дуетен партньор X.

Като цяло публиката бе доста тиха и единствено Кали със своята самоирония повдигаше духа в залата. Призовете се връчваха, но феновете си чакаха своите любимци и най-важните категории. От време на време избухваше в смях заради водещата Магда, която незнайно защо завалваше своите реплики.

Неприятно впечатление направи разделението сред почитателите, от което пострадаха някои певци. Цветелина Янева бе освиркана, а тя не се сдържа и подкани за повече усмивки и добро настроение. "С негативни реакции няма да постигнете нищо в живота", обърна се към залата тя. Дюдюкания имаше и към Андреа, но тя с повече опит ги тушира.

Преслава отново бе посрещната с аплодисменти, а тя съжали, че не е кръстила последния си хит "Режим: обичана". Тя благодари за любовта към нея през последните 10 години, след като получи приза за Песен на годината с "Режим неприлична". Шефът на телевизия "Планета" Хари Янакиев я определи за най-добрата и обичана певица, но явно многобройните награди от минали години и отредиха "калъфки" в най-важните категории.

Константин бе отличен за певец на годината, а най-оспорвано за поредна година бе в същата категория при дамите. Публиката се раздели в мнението си, като се скандираха имената на Галена, Анелия и Преслава. В крайна сметка отличието бе за Галена, като освен бурните възгласи се чу и недоволство. Това пък провокира един от познатите на певицата, заел място в оркестрината, да сипе люти закани към феновете, които освиркваха. В крайна сметка доброто настроение се възвърна с изпълнението на Галена и Фики и техния хит "Кой", който бе избран и за дуетна песен на годината. Галена направи микс от свои парчета и се раздаде на сцената, оставайки накрая по червено трико. Тя се отблагодари за признанието на своите почитатели със стотици балони във формата на сърце, които полетяха в залата и завърши своя сет, издигната на сцена на пет метра височина.

Финалната статуетка, според организаторите най-важната, пък бе връчена от бившия член на "Контрол" и актьор Калин Сърменов. Той даде статуетката за Фолк идол на Анелия, на която се падна честта да завърши музикалния маратон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някога чалгата беше софт порнография в момента е герантофилска софт порнография.Агнешкото е малко ,а и кубиците не са достатачно.
11
3
 
42
 
! Отговори
Ужасия преди 10 години
Оскар за тъпотия,проституция и фалшиво грачене.Преименувайте статията
10
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A Пако Де Лусия си отиде...Но...важното е, чалгаджийките да са на пилона...и това да е топ новина за сайта.
9
3
 
54
 
! Отговори
s преди 10 години
Толкова много елементарни частици на едно място. Закривай!
8
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЙ ВИ ГЛЕДА И СЛУША ВЕЧЕ
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбирам ,че е индутрия за стотина милиона и си има своите почитатели ,но аиде да сме сериозни.Колкото е фолк толкова и нивото е за "Оскар" ,да не казвам ,че събития като новите клюки на селската седянка са с по-голямо значение и културна значимост.
6
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха-ха, всички са жалки карикатури, до един. Евгени Минчев обаче изкара чорап.
5
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не само чалгата, но и Криско например са едно много тъпо явление! Ама то си е световна тенденция да има пеещи *** и разни недоразумения
4
1
 
55
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Нвероятна статия.Одухотвореността струи от снимките.Изпитвам душевен комфорт,когато говорим за поп-фолк и изчезващите лекари на едно.
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bullshit
2
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия чалга мутресите не разбраха ли че стават само да пеят в ресторант пълен с потни *** и мутри.
1
2
 
53
 
! Отговори
с. преди 10 години
Е,няма такава селяния!