Уча се да не бия децата си, твърди Кали

"Ако не се чувствам добре емоционално, късам с мъжа до мен"
34
Уча се да не бия децата си, твърди Кали
Кали с тримата си синове. Снимка: сп. Story

Третият син на Кали засега само кротко спи в бебешкото си кошче. Просто защото още е на три месеца и му е рано да хукне след двамата си батковци, които не спират с весели викове да се гонят около масата. На шума, който двете момчета вдигат, майка им понечва да реагира остро, после се спира, поема дълбоко въздух и брои до 10, за да се успокои. Така е, когато имаш 3 деца.

Вечер ги слагаш да спят и отиваш да пееш в клуб, където се длъжна да си във форма, за да забавляваш публиката. Прибираш се почти на сутринта, спиш едва 3-4 часа и хукваш да караш големите на училище и детска градина. После тичаш обратно вкъщи при бебето. Нямаш домашна прислужница, мъжът ти работи в друг град, но въпреки това си успяла кой знае как да седнеш и да учиш, и да защитиш успешно дипломната си работа. И въпреки всичко смяташ, че това е прекрасно. Така е минало за нея времето от последните месеци на бременността й и първите след раждането на малкия Алекс. Сега, когато зимният сезон свърши, и мъжът й Влади, който работи в туроператорска филма, се прибра от Банско в София, на певицата уж малко трябва да й олекне.

Но дали ще се случи? В голямото семейство тепърва предстои да се напасват характери и да се градят отношения, тъй като половинката на певицата почти не е живял с нея и трите деца накуп.

"Той много обича децата, остава да се сработи с тях като емоционалност. Иска му се, полага максимални усилия, но самата аз трудно се справям, какво остава за него. Понякога малко го напрягаме с нашите крясъци, иска му се да е по-тихо заради бебето, но аз му обяснявам, че докато той беше няколко месеца в Банско, ние си вдигахме същия шум и бебето си спеше. Надявам се да се справи, защото аз вече достатъчно ясно доказах – ако не се чувствам добре емоционално и усещам, че с поредния мъж в живота ми нещата не вървят, не стоя с него само заради това какво ще кажат хората", категорична е Кали в интервю пред сп. Story.

А за нервите, които неминуемо хаби покрай палавите си момчета и непрестанните грижи за бебето, Кали споделя, че напоследък полага все повече усилия да сдържа гнева си и да не си позволява агресия към тях.

"Вече се опитвам да не си бия децата. Като не слушат изобщо и много се изнервя, напоследък се опитвам и да не им крещя, защото това е един порочен кръг, който трябва да се опитам да променя", казва певицата.

"Когато бях малък, майка ми доста ме биеше. Добре, че взе да учи и да чете книгите по психология, та да се поправи", доволен е големият й син Жорко.

За бащата на третото си дете Кали споделя, че всъщност с Влади се оказали доста различни характери. Когато се запознали, тя се влюбила в него на плажа, в дискотеката, как се смее и забавлява с приятели. Решила, че е весел и безгрижен човек, момче на живота, което гледа отгоре на нещата и живее ден за ден. Оказало се, че въобще не е така. Любимият й се показал като много отговорен човек, който премисля и претегля всичко, преди да го направи. Бил сдържан и много уважавал моралните ценности.

Влади не се притеснява, че жената до него е известна. Преди Кали имал връзки с други две популярни дами, с едната от които живеел под един покрив цели 7 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Кали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
аморемио преди 10 години
абе всички късате с мъжете като не сте добре и все не сте добре, егаси баракудите ...
31
1
 
1
 
! Отговори
скъсала преди 10 години
Аз пък късам с мъжа до мен, когато не се чувствам добре интелектуално.
30
0
 
1
 
! Отговори
блааа преди 10 години
Е какво толкова - има мъже, на които жената им върши работа само за разплод; има жени, които раждат на конвейр...и сменят донорите на конвейр също...нормални човешки неща.И има ***, които си бият децата, защото нямат нито акъл, нито знания да се справят с тях.
29
3
 
2
 
! Отговори
Stamat преди 10 години
Kak taka nqma da gi bie? A kak ina4e 6te stanat hora? :-O
28
1
 
12
 
! Отговори
*-* преди 10 години
И аз имам три момчета, и знам колко трудно се справя човек, когато възрастта им е съвсем различна-тийн и бебе.. Успех, Кали , въпреки че мразя жанра ти!
27
0
 
7
 
! Отговори
of преди 10 години
Такъв тип "повръщано" трябва да го публикувате в отделна графа "платена публикация".
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анонимен 16ХА ХА ХА, надървените надолу палци, само потвърдиха съмненията ми!
25
0
 
2
 
! Отговори
А,браво... преди 10 години
Ама просто чудесно си отглежда децата,даже има време да учи... И чудесно ще се изучи,като чалгаджийка,но наученото на края нека да го прилага без да използва връзки и приятели,да я видим как се е изучила.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като не била добре емоционално късала с човека до нея.Мхмм.. горкият там който е поредният едва ли ще може да я подържа добре емоционално така ,че в скоро време ще е минала история.next please..
23
3
 
15
 
! Отговори
Възмутеният преди 10 години
Аз не мога да разбера откъде черпи свръхголямото си самочувствие този генератор простотии и на заучени фрази и мисли и деца ? Горките дечица с такава псевдо звезда, а предполагам и псевдо майка големи мъки ги чакат. По-добре Азис да им стане майка. :-)
22
0
 
8
 
! Отговори
Ив преди 10 години
Хахаха, това ми хареса - "Когато бях малък, майка ми доста ме биеше. Добре, че взе да учи и да чете книгите по психология, та да се поправи" :DИначе - сигурно с 3 дечурлига не е никак лесно...
21
10
 
2
 
! Отговори
Бул Шит преди 10 години
Недейте толкова против чалгата ИМАШЕ хубави песни , пуснете си "Студио Хъ" , "Още миг моя"(руслан) ,"Две очи разплакани" ..... Чалгата не е само вулгарни текстове и секс на сцената
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дреме ми на ... ко ще си правиш децата .... и каква е тая да е ш**ат калинките
19
0
 
6
 
! Отговори
дед мехмед преди 10 години
На това са я научили и тя така си гледа децата , и добре е взела да си дава сметка ,че колкото повече порасват по малко шамари са нужни.... имаше някоя свясна песен момата ,но хич не се сещам , то от години не съм ходил на чалга-парти , еееех какви спомени ....
18
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
има един търавестит ама толкова пък да си приличат неможе да бъде едно към едно, травестта с еказва Мариана виж те я в FREE TRASN ***
17
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
публична жена и всяко дете е от различен мъж
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и това нещо.... колко е болно....само *** и *** на тази територия.....
15
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не понасям чалга, но защо ли имам чувството, че тези които я плюват са жени, които и завиждат за красотата и известността?
14
4
 
29
 
! Отговори
Добри Колев преди 10 години
Ей, форумци, вярно е, че заглавието е малко нескопосано, но гледайте позитивно. Хубава жена, родила три деца. Изпълнила си е плана жената. Разбрала е, че насилието не е хубаво нещо. Да й отдадем заслуженото и да се концентрираме на живота си, че май с децата нещо сме поизостанали. Пък даже и да ги пошляпкваме по малко, все пак е по-добре да ги имаме, отколкото да ги нямаме.
13
1
 
14
 
! Отговори
shithit преди 10 години
От цялата статия разбрах, че тази Кали явно ходи по клубове да забавлява хората и се води известна. Подозирам, че е певица. Може би чалгарка. Дали не са надценили малко известността ѝ? 2-3 реда въвеждаща информация щеше значително да подобри качеството на статията.