След дълга пауза "пайнерките" отново на турне

То ще стартира на 1 август, концертите - безплатни
12 юни 2014 10:47, Александър Попов
23
След дълга пауза "пайнерките" отново на турне
Галена е сред сигурните участнички. Снимка: Dnes.bg

След почти четиригодишно затишие фолкпевците на "Пайнер" отново потеглят на турне. Последната им голяма изява бе през 2010 година, а заради различни причини, най-вече финансови, след това обиколките в страната бяха замразени.

Сега собствениците на музикалната компания и на телевизия Планета, както и изпълнителите, се готвят ударно за летния тур. Той ще започне на 1 август и и ще премине през пет града.

"И този път ще се постараем да предложим на публиката среща с най-популярните песни на най-обичаните изпълнители в България. Смело можем да кажем, че “Планета Лято 2014” ще бъде турнето на дуетите, на приятелството и успешните международни музикални проекти. И досега в летните турнета са участвали изпълнители от Балканите, но тази година за първи път ще покажем осезаемо международно присъствие на сцената", разкри Хари Янакиев, мениджър на телевизия Планета.

Вече се обсъждат вариантите за сцена, сценография и визуални ефекти по време на концертната част, както и за звука на отделните спектакли. Всеки от изпълнителите, участващи в концерта, също работи упорито над индивидуалното си шоу, с което ще се постарае да впечатли публиката.

Концертите ще бъдат безплатни и ще се провеждат на градските площади в градовете домакини. Все още не са обявени изпълнителите, които ще участват, но със сигурност сред имената ще бъдат Галена, Фики Стораро, Анелия, Емилия, Галин и др. Камелия пък вече обяви, че няма да бъде част от обиколката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: турнеПайнерПланета тв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
9
 
4
 
! Отговори
пешо преди 9 години
хейтвайте си колкото искате, но чалгата ще ни надживее. А вие, вместо да се възмущавате по форумите, създайте качествена музика от други жанрове и намерете начин да заинтересувате хората. Само с плюене срещу чалгата не става.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е турне БЕЗ ГОЛЯМАТА УСТА С МАЛКАТА СЛИВА !!!КАМ-БЕЙБИ КАМ...КАМЕЛИЯ...
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-богати станаха пластичните хирурзи то не бяха ЦИЦИ,***,ХОИОВЕ,Шити СЛИВИ!!!Сега да направят по един ПОРНО ФИЛМ най-добре...ДЖУКИ и СЛИВИ НА ТУРНЕ по БАЛДЪРИ...
17
0
 
16
 
! Отговори
Прелюбодейников преди 9 години
Пускам си аз снощи малко порно да погледам. Обаче звука - отвратителен. Като се загледах - концерт на Пайнер.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея освен, че надуват кавали нямат нищо друго общо с музиката.
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога ще се спре напълно да се слуша това нещо. Станаха богати, всичките си намериха богати мъже, всичките са вече направени като барбита, почти всички пластични хирурзи станаха богати покрай тях, какво още, стига, спрете се.
14
0
 
11
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
До ЧукачевАко ги пуснат голи това ще е концерт на които бих присъствал (с два чифта тапи на ушите и камера с мутиран звук)До ТОДОР ХРИСТОВАко направят порно ще отделя 20-30 лв. от мизерната ми BG заплата за един диск с пълната серия пъшкащи пайнерките. :-)Рок завинаги/Rock of Ages(yes)
13
4
 
14
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
тия 4алгарки не 4етат ли.....по4ти всеки мрази 4алгата...за какво турне ми приказват..да ходя да гледам тези курвииии...мама ви 4алгарска...спрете се с тези тьпи новини.......4алгата умря...
12
2
 
21
 
! Отговори
Цигулар преди 9 години
Чалгата е като кеча. И двета са продукт за кухи *** и гъдулки. Само ниско интелигентен човек може да харесва подобно нещо.
11
1
 
11
 
! Отговори
gun преди 9 години
дреме ми на царевицата
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радвам се че стаията е написана този път правилно. Не са представени като певици или хора на изкуството а като "пайнерки" (макар и тази дума да няма нищо общо). Пародия на ориенталски орнаменти изопачени според *** манталитет в някой ***, пищно разголени и гримирани за привличат махленски жентълмени по бардаците.
9
1
 
31
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
ЗАПИШЕТЕ НЯКОЕ ПОРНО СЪС ТЯХ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО СА СКАРАНИ СЪС ПЕЕНЕТО ТА БЕЛКИН ПОКАЖАТ НЯКОИ ПО-СПЕЦИФИЧНИ ЗА ВИЗИЯТА СИ СПОСОБНОСТИ!
8
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак ще има мъртвопияни тарикати с бръснати крака зад волана, мазни комплексари с ножове по улиците и някакви полу-*** с 5 литра гел в косите които гонят к*рви с устни на хипопотам. Ако искате да видите най-ниските слоеве на обществото, направете разходка около един от тия концерти. Дрога, пиене, комплекси и извратен секс... посланието на тази "музика" към децата ви.
7
10
 
11
 
! Отговори
Мариян преди 9 години
Без Камелия не струва това турне, защото знаем другите какво могат....
6
2
 
20
 
! Отговори
debredebre преди 9 години
не мога да повярвам!Българие без чалга - връщам се!Майтап си правя момчета!
5
15
 
3
 
! Отговори
valiq преди 9 години
super, dano da doidat b pavlikeni ili pone gorna orqjovitza, 4e baba mi e ottam! 6te bade mn qku!
4
4
 
15
 
! Отговори
TPE3BEH преди 9 години
"След почти четиригодишно затишие фолкпевците на "Пайнер" отново потеглят на турне. Последната им голяма изява бе през 2010 година..."Защото когато БСП и ДПС са на власт, чалгата е във възход. Отварят се нови фолк клубове, нали мафията трябва да пере парите...
3
3
 
32
 
! Отговори
Чукачев преди 9 години
Пуснете ги без дрехи и интереса ще бъде пълен бе другари кауни.
2
4
 
36
 
! Отговори
м преди 9 години
Чалгата умря!Безплатни концерти?Мирише на избори!по добре ги правете в гетата, та данесе харчат брачедите да ходят до стадиона.ДА ЖИВЕЕ РОКА!!!
1
2
 
37
 
! Отговори
1 преди 9 години
До вЩе преброяват *** на тези концерти за да се разберат резултатите на следващите избори.