Продават билети за концерта на Слави за 500 лева

Обявата не е за "въшливи комплексари без пари"
12 фев 2015 08:58, Александър Попов
99
Продават билети за концерта на Слави за 500 лева
Снимка: olx

Първият голям концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд от пет години насам предизвика небивал интерес. Събитието, което ще се проведе на 25 април в зала Арена Армеец, дори завихри черна борса.

Билетите за концерта бяха разпродадени за два дни след пускането им, а някои "предприемчиви" започнаха да ги предлагат на по-високи цени.

В сайт за безплатни обяви се появи дори оферта за 500 лева на пропуск при номинална стойност 55 лева. Потребител е обяви, че продава пет билета за най-скъпата фен зона, като изрично е написал, че цената от половин бон е за бройката. Като екстра и застраховка срещу фалшиви билети той дори обещава "придружаване до входа".

В заключение той е призовал "въшливи комплексари без пари" да не коментират обявата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: концертСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
42
 
! Отговори
мп преди 9 години
Слави отдавна е скучен,на всичкото отгоре много злобен.И като се подредят сценаристите му с тия черни костюми и почнат да си говорят все едно са без сценарий--СМЯХ.Само в понеделник има раздвижване-заради актьорската вечер.Нищо ново не ни предлага!Вече е време да си иде
59
2
 
58
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, за тоя и 50 стинки не давам, кво остава 500лв.
58
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Начина по който човек реагира на критика, показва неговата култура и характер.Очевидно този не може да си държи нервите и е слабохарактерен.
57
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си го кажем честно. Славето е втръснал, като предъвкана дъвка, която се чудиш къде да я плювнеш.Всичките му хора го напуснаха. Не може да задържи един талантлив човек в цеха си.Музикантите му само търкат столовете и ги опърдяват.Омръзнал, омръзнал, омръзнал и скучен!
56
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Дайвари Не си прав. Аз и много мой познати си купихме билети за да идем на концерта, но при тази цена вярвай ми никой няма да иде тоест ще ходят лудите дет са готови да дадат 600-700 лева за билет. Никой не е мислил за далавера !
55
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От статията разбрах за този концерт.Слави е добър шоумен,но достатъчно сме го гледали на малкия екран.Едва ли би показал нещо по различно.А що се отнася за цената на билетите също от статията става ясно,че са около 55лв.А някакъв щурак си прави шоу на чужд гръб.Заглавието е подвеждащо.
54
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пристигна специален поздрав за Славчо - 5- литрова кофичка кисело зеле!Специалния поздрав е от Лили Иванова и казва - ръченицата да продължава!
53
1
 
20
 
! Отговори
Дайвари преди 9 години
Е*хти гъзара, 10 пъти надценка отгоре. То бива бива наглост, ама чак пък такава. Че и уточнил "въшливи комплексари без пари" да не го търсят. Вчера го гледах един такъв в автобуса, говори по телефона с някакъв приятел и го моли да го закара до Плиска, че да продаде някъкъв телефон за 400 лева. Аман от сметкаджии, дето си мислят, че от селски далаверки, Еврофутбол и Тото ще им паднат луди пари и ще живеят цял живот като баровците от чалга клиповете.
52
1
 
28
 
! Отговори
кака Пена преди 9 години
И за един лев да ги продават няма да отида.
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха, 1000 да станат дай боже :) Имам 4 билета от 6о лева в центъра на залата :) Вместо да заведа семейството на концерт, ще ги заведа на море. Това се казва късмет а и в крайна сметка всеки си решава. Как беше онази приказка за баницата :Д
50
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И пари да ми дават няма да отида, не мога да го понасям!
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми к'во, прав си е човека тези билети, а и подобен концерт като цяло, са за въшливи комплексари с пари, докато комплексарите без пари ще го гледат по планета или някоя друга дебилска Тв
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Славчо, слез на земята вече бе-злоба !
47
0
 
13
 
! Отговори
дойчланд преди 9 години
КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НА ЧАЛГАЖИИТЕ. МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ЕДНА ПЕСЕН НА ДЪЛГИЯТ КОЯТО ДА Е ПОНЕ НАД СРЕДНО НИВО? ЗА МУЗИКАНТИТЕ НЕМОГА ДА КАЖА НИЩО ЛОШО. ТЕ СА ДОБРИ. НО СВИРЯТ МУЗИКА КОЯТО НЕ СЕ КОТИРА НИКЪДЕ ПО СВЕТА. С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЧАЛГА СРЕДИТЕ.
46
5
 
6
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
До Анонимендо 36 Абсолютно прав си!Славчовите сценаристи пресолиха пак супата!Да бяха писали поне 100-150лв та да мине номера..Иначе оркестъра е отличен,но продукцията-80% кавъри,рядко има собствена композиция дето се запомня.Това,че повечето е чалга,не е фатално и от това има нужда.
45
2
 
4
 
! Отговори
Хидравлика преди 9 години
До АнонименИ какво точно ще му направи полицията?
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една тава свинско с ориз пристигна от Росен Плевналиев. И пожелава на Славчо - хорото да продължава!!!
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз си подарих билетите на балерината Марти и боксьорчето! Те харесват много учиндолския шоумен.
42
0
 
20
 
! Отговори
комплексар с бълхи преди 9 години
Какво е удоволствието да слушаш концерт, на който солистът не пее, а реве като ранен глиган? И за това съмнително удоволствие да дадеш 500 лв....
41
0
 
15
 
! Отговори
езичник преди 9 години
аз бих отишъл но...ако ми платят на мен а не аз да плащам заради един *** болен от нарцизъм.