Деси Слава с първо парче след завръщането в "Пайнер"

Ще го представи на живо на наградите на Планета тв
13 фев 2015 16:50, Александър Попов
5
Деси Слава с първо парче след завръщането в "Пайнер"
Снимка: Георги Малев

Деси Слава вече е готова с първата си песен, след като се завърна под крилото на "Пайнер".

Певицата е заложила на бързо парче, което е озаглавено "Не го прави". Музиката и аранжимента са на Велислав Драганински, а текстът на Мариета Ангелова.

Скоро предстои и премиерата на видеоклипа, който е заснет под режисурата на Николай Нанков. Очкава се той да бъде в ефира до две седмици.

"Залагам много на тази песен, според мен има хитов потенциал и определено е модерна. Надявам се да се хареса и оцени", заяви изпълнителката. 

Тя ще я представи на живо пред феновете по време на наградите на Планета, които ще бъдат връчени на 24 февруари в зала 1 на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Деси Слава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
evgobul преди 9 години
...Desislava ne e ot pevicite-chalgarki!...
2
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
,като заговорим за чалга ми идват следните словоизлияния.Момичета и момчета,които искат да живеят в разкош и със солидни доходи и с уважение от хората,но без да имат талант за това.На фона на световния шоу-бизнес тези несъвършени същества изглеждат жалки и обидни за духовното ни развитие,като нация.Искат да изглеждат като световни величия,да имат техния живот и манталитет а като продукт предлагат душевните си отпадъци,които българина е задължен да диша .Не мисля,че това е МУЗИКАТА НА БЪЛГАРИЯ!!
1
7
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 9 години
И на кой по дяволите му пука ??? Поредната селяния и простотия на която да се радват слабообразованите прости хорица.Тая съслойка трябва да бъде изтрита тотално иначе няма да се оправи държавицата ни.