"Пайнер" мести кервана в Стара Загора

Засега обявиха само фолклорен концерт на 11 юни
22 май 2015 18:13, Александър Попов
29
"Пайнер" мести кервана в Стара Загора
Снимка: Булфото, архив

След скандалите с управата на Пловдив и забранените концерти в Античния театър, "Пайнер" ще отпразнува юбилея си в Стара Загора.

"През последните дни всички ние станахме свидетели на негативното отношение на управниците на Пловдив към българската музика. Затова от музикална компания "Пайнер" и телевизия "Планета" с радост приехме поканата на кмета на Община Стара Загора – Живко Тодоров, да направим Празничния фолклорен концерт в Летния театър, в Града на липите. Новата дата на тържествата на народната музика е 11 юни, а билети за спектакъла ще бъдат пуснати в продажба в началото на новата седмица", обявиха от музикалната компания.

От Летния театър в Стара Загора своята сценична кариера са започнали много от днес актуалните звезди на фирмата като като Емилия, Мария, Малина.

"Съвсем не е случаен и лайт-мотива на този Празничен фолклорен концерт, посветен на 25 годишнината на музикална компания "Пайнер" – "Поздрав с песен от България"! В него ще се включат едни от най-обичаните изпълнители на българска народна музика като Славка Калчева, Росица Пейчева, Пепи Христозова, Поли Паскова, Нелина, Тони Дачева, Николай Славеев, Иван Дяков. Свои композиции ще представят оркестрите "Плам", "Пловдив", Формация "Паскалев", "Орфей", "Канарите" и "Виевската фолк група". Борис Дали, Васил Вълканов, Янко Неделчев, Здравко Мандаджиев и Христо Косашки също ще поздравят зрителите с обичани песни", допълват от "Пайнер".

В празничния фолклорен концерт ще се включат още Веселин Маринов, Сестри Диневи, Мария и Магдалена Филатови, Ивелина Колева, Калина и Невена, Айшенур.

Емилия, Глория, Галена, Деси Слава, Ивана, Анелия, Силвия, Райна, Преслава, и Цветелина Янева. Те ще представят едни от най-популярните български народни песни, станали любими на публиката в тяхно изпълнение.

Засега не е ясно дали ще има концерт с попфолк звездите на друга дата, както бе обявено за тези в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Пайнер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
до28 преди 8 години
До АнонименДЪРТИЯ КОЦКАР се възхищава ан наборка/нормално да не обиди фенките си/и на снимка на глория ;) направо света ще лудне по чалгЪ звИ здИте ,чалгар ,споко
19
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЛОРИЯЯЯ! Ето Хулио Иглесиас в интервю за българска медия е казал, че се възхищава на Лили Иванова и Глория - вие тука още се правите на интелигенция и европейци! Само Глория става от този жанр.
18
2
 
19
 
! Отговори
1914 преди 8 години
Чалгата си отива
17
0
 
18
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
До До психолог и какъв им е бранда точно ? гръцки ,турски ,арабски,ориенталски ритми ,крадени -от извора мелодиит .Наште панерки няма с какво да впечатлят по музикалната част.Текст -простотии /защото не им се плаща на текстописци -сами си мислят простотиите/Голи ци*и и задни части -Плейбой и други марки ги бият по това .Световните звезди -с турнета ,качество на клиповете ,хореография ли ще ги бият?Милите -ако някоя световна звезда гледа планета -и види крадените им клипове ще ги съдят ..
16
0
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
До Анонименв по ''малките населени ''места -чалгарките не стъпват /защото няма МНОГО млади хора ,които да посещават кръчмите, в които'' пеят'' и хората нямат пари -чалагрките ходят да ''пеят'' за пари/Кръчмите на Панера -са в София ,Варна ПЛовдив ,БУргас ,лятото по морето ..Т.Н. им ''турне на панерките също е по областните /''големите'' градове/ ...
15
30
 
15
 
! Отговори
SSW преди 8 години
Всички сте невежо *** ***! Става въпрос за Български фолклор *** такива! Според Вас е по-добре да слушат Дриско, 250 кила и др. простаци как са барат ли бре ....
14
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стара загора е най-чалгарския град в България. Нормално е.
13
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чалгата е противна на всеки човек с малко чуство за ритъм и естетика.Истината обаче е, че от 20 години тези момичета извършват пълни услугина мутрите като се започне от пеенето и се завърши с платени секс услуги.А мутрите са най-богатите хора в България - просто от наркотраафика правятлуди пари, които после препират към накакъв що годе легален бизнес.
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте жалките и *** опити на.............. да се помага на чалгата.
11
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер е, че няма да са в моят град.
10
4
 
8
 
! Отговори
До психолог преди 8 години
Мисля, че няма да изчезнат а ще се ребрандират след време. От музика се печели и малко шефове биха се отказали.
9
11
 
5
 
! Отговори
bebok преди 8 години
Sichki obichame chalga!Da viree Azis!! Xop, xop,xop!
8
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забелязвам, че в по-малките населени места повечето хора от тези места слушат чалга. В по-големите хората слушат различни стилове музика.
7
3
 
30
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Махнете ги тези б*клуци и сп3рм*qdки от Стара Загора!!! Чалга и кич в Летния театър?! СРАМОТА!!! Радостно е поне, че залязохте, щом сте решили да наемете Летен театър с 2500 места само!!!
6
2
 
33
 
! Отговори
психолог преди 8 години
Просто изчезват от България и край. Никакъв град или село не ги иска , просто да се махат , защото тази простотия възпитава още по голяма простотия.
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пайнер трябва да разбере, че, като един лейбъл тъпче на едно място и не се развива ще залезе.
4
4
 
25
 
! Отговори
е-Бах преди 8 години
Объркали сте "кервана" с "катуна"
3
3
 
26
 
! Отговори
Гадорян преди 8 години
Аха ясно, катуна се мести ;)))
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чалгата е музиката на мутрите ,мутрите които ограбваха България ,които плащаха смешно ниски заплати на работещите ,и заради които има смешно ниски пенсии в Бггетото.Не е просто ''музика ' 'с ориенталски примеси /както се опитват да го обяснят Слави Тъпанаров и Панерките/Музика и култура на простотията ,дребното тарикатство.Като изкуство -чалгарките не могат да пеят наживо /90 % от тях/танцуването -е още п озле ,крадат песни от други страни,крадат клипове .пълна липса на идеи,но -дайте им пари
1
4
 
31
 
! Отговори
s преди 8 години
Горките чалгаджии. Ама направо да ги оплачеш. Радвайте се, че състоянието на България е в унисон с чалгата а именно - деградация, липса на култура и прогресивно затъпяващ народ. Във всяка бяла страна, чалгата щеше да е забранена със закон. Изхвърлянето на мазни чалгари от Античния театър в Пловдив е една малка победа за здравия разум!