Билетите за концерта на Глория привършват

Има пропуски само за балкона
31 юли 2015 11:30, Александър Попов
16
Билетите за концерта на Глория привършват
Снимка: Булфото, архив

Интересът към юбилейния концерт на Глория е огромен и има вероятност част от феновете да останат извън залата.

Фолк певицата ще зарадава почитателите сис с шоу на 30 септември в зала 1 на НДК, а почти всички билети са изчерпани. В момента се продават места само за втория балкон в залата, съобщава signal.bg.

Глория вече усилено репетира за предстоящия й спектакъл, като засега пази в тайна какво ще се случва на сцената.

"С голямо вълнение и емоция очаквам юбилейния ми концерт. Ще се постараем и ще дадем максимума от себе си за публиката. Вложила съм цялата си енергия в подготовката му" - заяви Глория пред музикалния сайт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: концертндкГлория
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вестникът е "Телеграф" и е взето интервю на Иглесиас, това че ти си тесногръд и не ти се вярва, че някой е похвалил една "чалгаджийка" е твой проблем. Глория е в пъти по-различна от чалгарките - първо има уважението на сумати му естрадни и поп звезди, дори е пяла на една сцена с тях, и второ има творчество, което масово се копира в Сърбия, Македония и Румъния, над 40 кавъра по нейни песни са направени в тези страни. Така че "по-полека" с изказванията!
10
7
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Саше, толкова ли ниско падна, че тръгна да ни занимаваш с Глория. Няма ли истински културни събития в нашата държавица или ти толкова си можеш , а може би за това са ти платили?
9
7
 
3
 
! Отговори
Алото преди 8 години
До 9 "...унищожете всичко българско и свястно'' - по полека с определенията!!! Те всички чалгаджийки изкарват прехраната си с таланта си. Глория не е по- различна. Като е толкова талантлива защо не проби навън? Някой да е чувал за нея там? Пяла с Ищар - ихаааа и къде това -на някаква сватба. Така е по сватбите- плащаш си ,пеят ти. А това за Иглесиас може да си го прочел/а САМО в някой жълт вестник. Той се възхищава само на една българска певица и това е Лили Иванова.
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комплексари тръгнали да обсъждат "к*рвата" - не забелязвате ли колко сте жалки.Докато Глория си пълни НДК и си прибира паричките в джоба, вие ще висите все още в нета да плюете. Наистина е жалко. И вместо да подкрепите някой, който честно с талант си изкарва прехраната, вместо да краде, убива, подкупва, вие плеюте. Давайте, българи, унищожете всичко българско и свястно. Тая жена преди месец пя с Ищар в чужбина, Хулио Иглесиас дори каза, че я харесва, а Бай ***....? Срам нямате.
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА Е РЕКЛАМА С ЦЕЛ НАЙ-СЕТНЕ ДА СЕ РАЗПРОДАДАТ ЗА 1 МЕСЕЦ. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕ СТАТИЯТА ВИСИ ТУК 2-РИ ИЛИ ТРЕТИ ДЕН...ПЛАТЕНО Е...
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жоре (3) вместо да ми се "отваряш) пиши на БЪЛГАРСКИ.
5
3
 
5
 
! Отговори
Стефка преди 8 години
ГЛО Е МНОГО ХУБАВА
4
7
 
31
 
! Отговори
СС преди 8 години
Тая що не си напраи концерта на Дунав мост - там има доста фенове ,а и клиенти от преди да лапне микрофона.
3
22
 
4
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
До АнонименKogato se pishe takav komentar se pishe i ime a ti na koi dilar pylnish gushata zavijdaite
2
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Залата ще е пълна с плиткоумни индивиди, както и с парапитеци, представители на етноса! Нормален човек не би отишъл на концерт на ***.
1
9
 
39
 
! Отговори
Еди кой си преди 8 години
Пълнете и гушата, душици, бедни, чалгарски. Докато има балъци като вас, ще живеят охолно тарикатите като тях