Слави и пенсия? Продължава напред!

Ще се връщат пари за онлайн излъчването на концерта му
Обновена: 27 сеп 2015 21:28 | 27 сеп 2015 18:41, Александър Попов
83
Слави и пенсия? Продължава напред!

Спекулациите, че концертът на Слави Трифонов на стадион "Васил Левски" в петък е неговият бенефис ще се окажат безпочвени.

Над 60 000 души се събраха на концерта, а това бе един от въпросите, които си задаваха и феновете.

Още по темата

Не е никакъв бенефис, напротив - продължаваме напред и няма спиране. Това заяви в ефира на bTV Евгени Димитров-Маестрото. Той разкри, че вече са наясно и със следващия си проект, но отказа да влиза в подробности.

"През 2007 г., която бе много трудна за нас, издадохме албума "Продължаваме напред". Сега, осем години по-късно, ситуацията не се е променила", категоричен бе Маестрото.

Той разкри, че в петък е имало мащабна хакерска атака, която е забавила онлайн излъчването на концерта с около 30 минути.

"На всички, които са платили, за да гледат ще им върнем парите, защото в крайна сметка не са получили услугата, за която са отделили от средствата. Независимо, че концертът бе показан онлайн след половин час закъснение. Все пак на фирмата й трябваше време, за да се справят с хакерската атака", каза Маестрото.

Той изрази задоволството на целия екип от успеха на мащабната продукция.

"Тези два концерта се отразиха добре на екипа. Критерият за нашата работа е времето. След като една песен изпята преди 20 години и още докосва хората - това е пример, че тя истинска и силна. Имало е смисъл да се създава. Голяма част от публиката бяха млади хора, които не са били родени когато сме ги правили, а пееха с нас", допълни Димитров.

Той е горд, че тази продукция е 100 процента българска - от озвучаване до изпълнители. Като се изключи сцената, която бе доставена от Германия и част от пиротехниката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо толкова хейт бе хора? Наистина не мога да си обясня, няма статия в този "новинарски" сайт, без значение от какво естество, в която да не бълва негативизъм, завист и омраза. На половината тук това им е работата, разбирам, но другите? Пазете си нервите, здравето и се обичайте. Лека вечер!
14
6
 
11
 
! Отговори
Щракача преди 8 години
Ехееей, яка тупалка беше чалга-концерта. Потупнах и една женица по задното пред мене, от кеф. Мъжът и налита да са бии. Недей с лошо камарад, слушай Слави и не се нерви. Оп Са
13
2
 
11
 
! Отговори
единн от тълпата преди 8 години
Абе то мен и Митьо очите ме е черпил с Джак, па и той си е бая широко скроен , ама как да ти кажа, мерси ти на тая почерпка .... ако по това се съди за човека :)
12
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам герберските *** са се активирали сериозно... да не изцапахте гащите, заради референдума... не се притеснявайте... ще намалеете на 120 броя, ще има задължителен вот, ще има електронен вот и ще имате по 2 мандата.. и нищо не може да направите по въпроса.
11
19
 
17
 
! Отговори
Кочо преди 8 години
Защо, текстовете на Металика, Пърпъл и прочее са за цветя и ядрена физика ли? Стига с тия глупости, гадни текстове, гадна музика, Рап и Рок звездите по цял свят са наркомани и алкохолици, рокаджиите са най-големите клиенти на картелите, но нали са чуждоезични, нали са от запада, те са голяма работа. Каква е разликата ако Слави вика да ти * май.ата и някой негро ти го вика, или понеже не разбираме като * псува в песните и всичко е ОК. Доста по-културно е да си тресеш г.з.
10
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това да излезеш облечен като рокер с мотор на сцената и да заграчиш някаква просташка чалгария е равносилно на Джеймс Хетфийлд да излезе облечен като селски бек и да запее песен на Сашка Васева. Само че второто няма как да се случи, само наш *** го може!
9
6
 
4
 
! Отговори
И те така преди 8 години
Хакерската атака е била плод на хора, получили нареждане от приближени до политическа партия.
8
0
 
10
 
! Отговори
кончо преди 8 години
Тихичко не се излагай публично. Личи си, че не правиш разлика между програмисти, мрежови/системни администратори, и прочее.За това, следвай поговорката "по-добре мълчи за да не те помислят за глупав от колкото да кажеш нещо и да разсееш всички съмнения".
7
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки що-годе интелигентен ИТ специалист ще ви каже, че на тия проблема им в петък не беше хакерската атака, а подценяването на потока, който се очакваше да гледа тъпотиите им онлайн.Ама нали требва да си измием ръцете по некъв начин, що да не топим хакерите, вместо да станем и да си признаем, че сме неграмотни и не можем да проектираме и реализираме такива системи...Смешници.
6
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези трябва да получат награда от Министерството на културата. По един медал за храброст, доблест и защита на отечеството от продължаващата 25 години очалгаризация на ефира и стадиона.
5
27
 
50
 
! Отговори
Бивш студент преди 8 години
Ей, хейтъри, голям кеф да бълвате глупости. Кой българин може да събере 60000 души в дъжд и студ? Никой не го е правил... това говори достатъчно. Проявете уважение.
4
34
 
27
 
! Отговори
чауш преди 8 години
Топ класация на анти-българите, направили най-много зло за България в последните години:1. ахмед доган и слави трифонов3. лютви местан4. волен сидеров и делян пеевски
3
16
 
12
 
! Отговори
Мара Бунева преди 8 години
Некадърността на екипа да стартира онлайн излъчването не е хакерска атака. Само се излагат с евтиния ПР за хакерската атака.
2
35
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Той разкри, че в петък е имало мащабна хакерска атака, която е забавила онлайн излъчването на концерта с около 30 минути."Тия пък льохмани хакери ги нападнали... да ви нападнант вас анадолските марсианци... кажете си, че сте некадърни и върнете на балъците париците или по - добе им дайте по едно CD, че иначе ще ви залежават по складовете... и за последно докага ще затварят София и заради този плевенски .... да ходи на село и там в нивите да си ръмжи ли, реве ли там каквото си прави...
1
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пропуснал е, че и офшорката дето къта сухото също не е българска!