Дуетът на Андреа и Сузанита – пълен потрес!

Двете представиха видеоклипа към "Строго забранено"
31 авг 2017 17:07, Александър Попов
127

Андреа и Сузанита представиха своя дует "Строго забранено", който със сигурност ще се превърне в една от най-коментираните песни. И най-вероятно това ще бъде единственото й достойнство. Парчето няма никакъв хитов заряд и си личи, че е направено скоростно, за да се използва мимолетната слава на Сузанита.

Гласовете и на двете певици са толкова премодулирани, че трудно можеш да ги разпознаеш. Текстът клони към едно голямо нищо и в по-голямата част ни се набиват имената на двете певици.

Клипът пък ни връща в средата на 90-те години, като единствената разлика е, че картината не е пикселизирана. В опит да продължи скандалната линия режисьорът се е постарал сюжетът да се доближава до текста - т.е. пак едно голямо нищо.

Разголени жени, много силикон, опит за еротика, чийто резултат е една гротеска. А Сузанита сред напомпаните какички изглежда още по-нелепо. Да си го кажем направо - като едно дете, което иска да е секси, но все още е недоразвито...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: андреаСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
11
 
31
 
! Отговори
Горно Уйново преди 6 години
Хахаха това е меню на новите gold diggers in Sofia. Всяка изпъква със огромно желание да се задави с нещо голямо. То диня, то захарен памук, то....... Показват материал за размисъл пеперудите, пък певачките, даже не си направих труда да си пусна звука на телефона. Виене на вълчици в размножителен период не ми се слушаше, щото тъпънчетата ми нямаше да издържат.С уважение: селянин от Горно Уйново
73
13
 
6
 
! Отговори
Thebrs преди 6 години
До Conservatism Абе ти ***/а ли си....От кога Джъстин Бийбър пее чалга или Кейти пери или Деми Ловато малеее пхахахах....За майли или Риана съм малко по съгласна ама не и за другите....Ще те помоля ако не знаеш едно нещо да не го казваш или коментираш щот е смешно, когато кажеш нещо което ти си измислил/а....Тва не го казвам с цел да те обидя...Не знам каква музика слушаш ти, но съм обедена че не слушаш Кейти Пери , Джъстин Бийбър, Деми Ловато или някви подобни щом казваш че пеят чалга....
72
14
 
39
 
! Отговори
tman преди 6 години
Повръщам повръщам повръщам.......................... продължавам да повръщам
71
5
 
41
 
! Отговори
Коча преди 6 години
Требеше и Лейди Тигрова да викнат:)
70
18
 
14
 
! Отговори
Коча преди 6 години
Като спрях звука на клипа направо се одръвих целия :)
69
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
порно филм?
68
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
???
67
13
 
71
 
! Отговори
гп преди 6 години
Аз искам да попитам буквално - как участието на Сузанита, облечена така и в такъв клип, е легално? Ако има адвокати, нека отговорят.
66
16
 
45
 
! Отговори
Conservatism преди 6 години
Хора, това не е само в България. Чалгата е станала световно явление като Риана, Майли Сайръс, Деми Ловато, Джъстин Бийбър, Кати Пери и др. Това е процес в който да се заличи морализмът.
65
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, като се абстрахираме от хейта, Сузанитка баш тамън си става, а и големите каки - също. Иначе, песента е комерсиална еднодневка. Както почти всички съвременни песни, във всички жанрове.
64
5
 
48
 
! Отговори
аз преди 6 години
чудно ми е професор Вучков как ще коментира темата?
63
13
 
27
 
! Отговори
доктор енчев преди 6 години
идвай пиле силикон има.ще те направим точно копие на памела.и гънки за мозък имаме направо ще станеш секс бомба вундеркинд.
62
14
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това видео е точно моментът, в който пошлото толкова ясно си проличава като тъ*по, че изведнъж става просто скучно.
61
14
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докладвах клипа за сексуално съдържание с непълнолетно лица. Това не е нормално.
60
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tq i andreq e edin mendil
59
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се чудете, това е българската култура. Съвременната българска интелигенция и най-видните културтрегери можете да ги срещнете в някой столичен клуб, където ще се слуша това изтънчено произведение на изкуството. И все пак, нищо не може да се сравни с галещите слуха гласове на "новите българи" Азис, баща и син Стораро, Андреа, Сузанита Мурадова и т.н. Нека се радват 10-годишните пикли. И без това след 10-15 години ще ги изнасилват араби, *** и не.гри. Нека си поживеят сега.
58
14
 
35
 
! Отговори
до 64 преди 6 години
Са или не са лесбита в реалния живот, това няма никакво значение. Важното е, че добре си отработват парите като дресират бъдещи лесбита с подобни клипове. Ако не вярваш, почакай да видиш колко кифли ще ги изимитират още от утре.
57
34
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синът ми е на 16 и и иска Сузанита за гадже.
56
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бяха включили и Мекгъз щеше да стане чудесно трио.
55
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича на прелюдия за порнофилм.... с музика и без нея все тая .