След Лечев: Радко Петров се влива в редиците на "Пайнер"

Младият певец готви дует с Анелия
17
След Лечев: Радко Петров се влива в редиците на "Пайнер"

Победителят в "Гласът на България" Радко Петров се вля в редиците на "Пайнер", въпреки че натрупа началната си популярност в музикалното шоу под опеката на рокаджията Иван Лечев.

Радко вече готви първото су парче с новите продуценти - дует с Анелия. Именно с нея той пя и в "Гласът на България", преди да стане големият победител преди две години.

Радко Петков завърши тази година, но най-вероятно ще отложи кандидатсването в университет.

"Мисля да продължа с образованието си, но тази година ще пропусна, за да мога да се подготвя по-добре. Ще кандидатствам народно пеене, поне такава ми е идеята, много ми се иска да ми се случи и да ме приемат в Пловдивската музикална академия. Със сигурност има много магия в българския фолклор", коментира младият изпълнител.

От "Пайнер" подкрепят решението му, но след година ще му напомнят, че трябва да завърши висшето си образование. Продуцентите там се стараят изпълнителите не само да изглеждат добре, но и да учат, за да бъдат пример за подрастващите.

Любопитно е, че Петков блестеше на сцената на риалити шоуто с рокаджийски песни, а по-късно дебютира и с поп парче под опеката на Графа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радко-пиратко
8
3
 
12
 
! Отговори
"Почитател" преди 4 години
Няма да е лошо тази певачка да свърже момчето с дъщеря си Ивона. Тя е още по-страшна и от майка си. Направо в лицето прилича на маймунски Г-Ъ-З! Нека да научи бъдещия чалгар на някои "малки тайни". Е, хайде успех на младежа в предстоящото поприще!
7
0
 
13
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
1: Много често пишещите тук, и особено този автор на статията работят машинално, без да мислят и четат това, което ще публикуват. Лесно е да се ползва "Copy / Paste" , но трябва все пак да се внимава. От участието на този "певец" в различни формати се знае, че фамилията му е Петков, а тук - ту Петров, ту Петков!!! 2: И този опитващ се да пее младеж върви бързо към отвратителната чалгизация!
6
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес.бг, имам предложение към вас, направете един раздел с заглавие "Ненужни Новини" за да могат читателите да не си губят времето..
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анелия сигурно му скача на курчето всеки ден. Или може би тя носи *** и му доминира младешкото гъзце в леглото
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста объркан младеж..
3
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще го видим колко бьлгарски народни песни ще запее! След песен две ще го видим да вьрти кючеци с галена и хвьрля гюбеци с азис.
2
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От заглавието останах с впечатлението, че Иван Лечев вече е от Пайнер. Оправете си заглавието бе, некадърници!
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само него го нямаше.