Примирието в Нагорни Карабах едва няколко минути

Двете страни се обвиняват взаимно
18 окт 2020 09:52, Ния Христова
124
Примирието в Нагорни Карабах едва няколко минути
Снимка: БГНЕС
Прессекретарят на арменското министерство на отбраната Шушан Степанян обяви, че Азербайджан е нарушил договореното прекратяване на огъня, съобщава РИА Новости.
 
"Врагът е изстрелял артилерийски огън в северна посока от 0:04 до 2:45 ч., както и ракетен огън в южна посока от 2:20 до 2:45 ч.", е написал Степанян в своя Телеграм канал.
Още по темата
 
Министерството на отбраната на Азербайджан от своя страна заяви, че арменските въоръжени сили грубо са нарушили новото прекратяване на огъня. Те са открили артилерийски огън по азербайджански позиции на контактната линия в Карабах.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
овци, така както ръкопляскате на кръстоносните походи на ердоганя, така руския печат ще му пляска като леопардите с полумесеца минат по жълтите павета.
38
3
 
10
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 3 години
ЗА ДА СПРЕ ВОЙНАТА --АРМЕНИЯ , ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ НАГОРНИ КАРАБАХ!ЗА СЕГА , РУСИЯ ВЪЗЛАГА НАДЕЖДИ НА АРМЕНИЯ ...АМА НЯМА ДА Е ЗА ДЪЛГО...ХА,ХА,ХААААА....МЮСУЛМАНСКИТЕ СТРАНИ В РУСКАТА ЕВРАЗИЙСКА ОБЩНОСТ , НЕ СА ВЪВ ВЪЗТОРГ ОТ ТАЯ ДАЛАВЕРА НА АРМЕНИЯ....!АКО ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖИ , РАЗПАДА НА "РУСКИЯ ЮГ" Е АБСОЛЮТНО СИГУРЕН!ЗАЩОТО ,НЕ РУСИЯ ....А ТУРЦИЯ ИМ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТЪП ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАЗАРИ НА ПЕТРОЛ И ГАЗ!"ИНТЕРЕСА ---КЛАТИ ФЕСА"...ХА,ХА,ХАААААААААА
37
3
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До Фъ35за заминаващите напомням, че арменците са християни.
36
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 27 .Септември .защто без .причина .одариха .Азербажан.защто.Армения .е толкова зле финансово .че.Армнския Народ не вярват на правителството .и Пашинян .реши така да подходи зада има одобрения от народа си..дори .има една малка група хора който протистират в Ереван.за политиката .която води .Пашинян .Целят свят знае че Азербажан е добре и стабилна .Държава.много са по напред от Армения .и Пашинян завижда .завист от правителството на Армения към Азербажан.
35
2
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Турция започва строеж на Военна База в Карабах , ще разположат ракети - срещу Москва,Москва е Близичко ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До С-300Турция купи С400 защото и предстоеше да воюва с Русия и трябваше да елиминира руското ПВО, чиято най модерна част се явява недоносчето С400. След като турците установиха че С499 не представлява никаква заплаха за гурските дронови подлепиха руснаците в Сирия, Либия а сега и в Азербайджан.
33
6
 
5
 
! Отговори
К19 преди 3 години
Пред Путин и бог се кланя. Турция може да натиска за азериите ,но няма опция да се противопоставя пред Русия колкото и да и се иска. Фактите говорят в света няма по боеспособна и боепготова армия от руската..ерпаша няма шанс просто и самия той го знае ,че и сащ и нато не могат да му помогнат,ако не беше така повярвайте ми отдавна да е заличил армения от лицето на земята
32
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рени..Ама Арменското.министерстео .толкова Нагло да лъже .слет примирието в полунощ.веднага Армения се Възползва от това и одари .Вторият по .Голямина град в Азербажан.толкова малко да лъжат .света ..Армения .си играе с огъня .защто без причина .удариха .на Азербажан .тръбите от който върви .петрола към Европа .Армения финансово толкова е зле .че Пашинян реши така да подходи .нямам думи за тази лъжливо Правителство накрая страдат .обикновените хора.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 33 ХА-ХА-ХА-ХААААААААААНещо доста ти е отворена начервената уста та всичко може да са случи
30
7
 
4
 
! Отговори
Фъ35 преди 3 години
Няма мълчи еее. Ще ритнат камбаната точно толкова кирливи армечета, колкото бяха избити Азери те по време на окупирането на на горни карабах от страна на армеганята. Ако не се напълни бройката там! Ще я коригирам с наличния матрял в България
29
7
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
А САЩ - защо Мълчи ?САЩ даде Пълни Правомощия на Ердоган,Ердоган вече представлява САЩ,ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПък вие си правете плановеХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
28
2
 
10
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
ВСИЧКИ ЗНАЕМ !!! Раша .която има договор с Армения и гарнизон там ....НАСЪСКВА арменците и разпалва конфликта ! ЗАЩО ??????? ...Еми вижте ТРАСЕТО на ГАЗОПРОВОДА от Азърбайджан за ЕС откъде минава. Заради трасето Путин и окупира части от Грузия...и да я лиши от излаз на МОРЕ. ЗАЩОТО газовият монопол на Раша РУХНА !!! СП-2 е АУТ....ТУРСКИ ПОТОК е половин поток ( Турция от тръба от 15 мил.....взима 9 мил...ИМА си газ от АЗЪРБАИДЖАН и Тюркменистан + втечнен газ ОТВСЯКЪДЕ !
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
SİHA продължават да раздават справедливост! :) Международен съд: Направихме предложение да се присъединим към TB2!
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПий си редовно хопчетата. Нали в психиатрията няма интернет. Не е лесно твоето, но вземи мерки и ходи на доктор по-често, че се влошава положението.
25
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Примирието е изгодно само за Армения, защото войната се превърна в кървава баня за арменците. Най-разумното което трябва да направят е да се изтеглят от Нагорни Карабах и да спрат самоубийствената си война срещу Азербайджан и Турция защото нямат никакъв шанс със старомодното си руско оръжие. И без друго Нагорни Карабах не е техен и е напълно безсмислено да го отстояват. Геноцид няма да има колкото и да му се иска на Пашинян да плаши арменците в Нагорни Карабах.
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руско-турската "освободителна" война продължава.Дано рускотурската империя не се премести при нас, за да ни "свободи" от европейско "робство" !
23
8
 
4
 
! Отговори
....... преди 3 години
Най-лошото от цялата работа е, че султана иска трета светована война.
22
9
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Турция се разположи в Сирия ,Турция се разположи в Либия,Турция се разположи в Ирак,Путин тръгна да ги гони , и Не УспяХА-ХА-ХА-ХААААААААААА сега в Карабах, Арменците и Руснаците се окопали в дълбоки Окопи - и си мислеха , че са Безсмъртни, Само че Байрактарите - Шмугват бомби с лазерно насочване - през Дупка 1х1 метър,Същите тези окопи - Станаха Гробове - на Арменците ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
21
2
 
1
 
! Отговори
..... преди 3 години
Само на арменците и на азерите ги интересува на кой е тая земя. Всички други имат интереси!
20
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честит Ден на независимостта на 18 октомври Азербайджан