Четири лапи изпрати 125 тона храни за животни в Турция и Сирия

Те са за районите, пострадали от земетресенията
11
Четири лапи изпрати 125 тона храни за животни в Турция и Сирия
Снимка: Pixabay

С подкрепата на местни организации, "Четири лапи" е доставила над 125,5 тона храна за домашните и селскостопански животни в засегнатите от земетресенията провинции на Южна Турция и Северна Сирия, съобщиха от  офиса на фондацията в България.

Екипът на "Четири лапи" е оказал медицинска помощ на пострадалите животни в няколко приюта и помогна с транспортирането им до клиники. Това е единствената международна организация за защита на животните, която успя да помогне и на място в Сирия, казват от фондацията. В екипа са и ветеринарният лекар Марина Иванова, която е част от австрийския екип на организацията и заема позицията координатор "Спасителни мисии", както и Велизар Ангелов, координатор "Международни проекти" от българския офис. Природозащитните са оказвали подкрепа на пострадалите животни в региона на Джиндирес. От фондацията отбелязват, че са осигури храна за следващите два месеца на над 5000 животни, в т.ч. котки, кучета, кози, магарета, крави и овце.

Земетресения в Турция и Сирия на 6 януари т.г. станаха причина за смъртта на хиляди души. Материалните разрушения оставиха без дом хората и животните. Двете държави получиха международна подкрепа за справяне с последствията от бедствието.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако може да им изпратят и всички кучета и кучкари в страната с еднопосочен билет, ще ги призная
7
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ПОТРЕС !!!!!...Тия ентусиасти от "Петте лапи" дали са пратили и поне едно кило помощ на СЕБЕПОДОБНИТЕ си,засегнати от навосненията в Карловско?...Или толкова са се извеяли по кучетата,че се имат те самите за собаки ?
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Храни за кучета, а за хора и деца, без дом и пострадали от бедствия и войни, кучета ги яли. Страшно благородство.
5
3
 
3
 
! Отговори
Караибрахим преди 1 година
исках да напсувам, но щяха да ме цензурират така и така. *** даже и няколко торти за кучета да им бяхте изпратили, пликчета за събиране на гомната и парфюм за кучета. То като си блесав и нямаш две клетки между ушите може и такива неща да им хрумнат на кучелюбите. Хората *** буквално като кучета в Сирия, те нашите за тамошните песове се загрижили....Нещастници
4
1
 
4
 
! Отговори
Боко - четири папи преди 1 година
Ще са ме галИли вече по глАвата! Е много ясно то хора не живеят там отдавна!
3
1
 
12
 
! Отговори
Четири лапи преди 1 година
също да им изпрати агресивните и улични песове
2
1
 
5
 
! Отговори
Пл преди 1 година
Майка им *** на тия от четири лапи. Преди във вилната зона се развъдиха кучета защото собствениците им починаха. Писах на лапите и никакъв отговор. Наложи се баба ми да гледа кучета, които идваха и ги прибирахме от съжаление. После като прибрах баба ми виладжиите ги избиха и прогониха с кучегон. Мама ви *** и лапи
1
1
 
4
 
! Отговори
***** преди 1 година
Най накрая четири лапи, шест опашки, сто бълхи да свършат нещо полезно.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe