Този филм заплашва да запали Трета световна война!

„Невинността на мюсюлманите” вече уби четирима в Либия и провокира протести
Ники Станчев @kostas.blog.bg 13 сеп 2012 15:27
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
57
15466

„Невинността на мюсюлманите” вече уби четирима в Либия, провокира протести и заплашва да причини още вреди
„Невинността на мюсюлманите” е слаб, дори жалък, вместо смешен филм, но със сигурност е един от най-търсените в мрежата.

Заради него на 11 септември бяха убити четирима американски дипломати в Либия. YouTube беше забранен в Афганистан и хиляди протестираха и атакуваха посолството на САЩ в Кайро. По всичко личи, че това няма да е всичко!
Американците никак не обичат провокациите и ще отвърнат на удара, въпреки че от Либия излязоха с официално обръщение тип: „Извинете, ако има нещо…”.

Активисти на салафистките бригади от движението „Ансар аш-Шариа” („Защитниците на шариата”) буквално озверяха, защото пошлото филмче се подигра с Пророка Мохамед.

„Сложи главата си между бедрата ми. Виждаш ли още дявола вътре?” – това не е реплика от филм „за възрастни”. Така се обръща пророкът Мохамед към забулена красавица в една сцена от „Невинността на мюсюлманите”.
Смехотворният филм е дело на режисьора Сам Басил. Той изкрънкал пет милиона долара от стотина еврейски дарители, за да създаде това безумие. Отнема му три месеца работа. В пародията участват 60 актьора, а екип от 45 души са съпричастни в създаването му.

Дори да не разбирате английски, е повече от ясно каква е художествената стойност на филма. Режисьорът е американски евреин, който се кълне, че „Ислямът е рак”. Знаем с какво око гледа народът му на прахосването на парите. Едва ли някой евреин (а и друг по произход) смята инвестицията на петте милиона в смъртта на хора за прекрасна сделка!

Надежда Димитрова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
niko преди 11 години
mamka vi reza6ka 6to 4e4encite ne naska4aha awe cqlata taq istoriq s toq film mi miri6e samo na povod za zapo4vane na voina 4e da vlqzat za nefta i da si vurtqt dalaverite men ako pitate i amerikancite i vsi4ki islqmski pumiqri sa ednakvo dolni i strahlivi zatova trqbva da umrat neka se izbiqt vzaimno
23
7
 
11
 
! Отговори
Атентатор преди 11 години
Е много са първобитни и жалки тези мюсюлмани! Само се чудят какъв повод да намерят за да започнат да убиват!
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До калев калев Къде прочети че Сам Басил е копт/едни от най-старите православни християни/. В статията пише че е американски евреин, следователно обрязан.
21
5
 
24
 
! Отговори
дядо преди 11 години
войната е силно нужна на сащте просперират на гърба на европа и света благодарение на двете световни войни в които бяха доставчиции преди двете войни са в криза прочети внимателно историятаикономическата криза от 29 ги държи до 39 година и само войната ги спасявавсичко е ясно неможе да си държавата с най-голам дълг в света - астрономически и да се измъкнеш с производство ако неможеш да обереш някогопросто е кат 1 и 1 ако трябва и още посланници ще си гръмнатте президинта си гръмнаха та
20
3
 
10
 
! Отговори
мико преди 11 години
Мисля, че г-жа Надежда Димитрова дължи извинение, след като стана ясно кой е режисьора и продуцента на филма и какви са по произход.
19
11
 
28
 
! Отговори
Калев преди 11 години
Колко много *** и *** има по форумите - имам предвид подкрепящите исляма.
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Boris---о не вярваш не си добре миличък като ти отрежат препуциома и забулят.... жена ти...големи сте наивници.....то е религия на джихадааа
17
10
 
25
 
! Отговори
бомба неутронна преди 11 години
истината е че исляма е нетолерантна релгия....още ХРИСТО БОТЕВ Е КАЗА.....ИСЛЯМА И МАТЕМАТИКАТА СА НЕСЪНМЕСТИМИ....ЗА ТОВА ... да се унищожи---с всички средства иначе ще ви обрежааат....и забуляяят.......има чисто оръжие ....неутроннабомба.....и спкойствие ще нстане....
16
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VAV KORANA PI6E 4E SVETA 6TE BADE ZAVLADE OT MUSULMANITE TAKA 4E DA SE VNIMAVA KOI KAK GOVORI
15
12
 
11
 
! Отговори
Дядо Гошо преди 11 години
Според трезво мислещи тази атака срещу САЩ не е филма за пророка а заради силната омраза към военно завоювателите ...Ако това САЩ не го разберат сега срещу тях ще се обърне целия свят...И ние видяхме вече 23 г демокрация до каде стигнахме...ЖАЛКО,МНОГО ЖАЛКО.
14
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ари ве голям праз, кво ми реват ***, те всеки ден като ме плюят и наричат неверник, християнско куче и т.н аз да не съм тръгнал да паля и убивам??!!!...да си седят мирно, щото ще ядат олово много..., на янките няма да им свърши джепането скоро.
13
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така ще е докато има примитивни последователи на всяка една религия.
12
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скоро света ще разбере колко е бил прав Хитлер. И камерите ще заработят отново...
11
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Режисьорът е американски евреин, който се кълне, че Ислямът е рак".. разбира се пак са намесени евреи.. вие сте срам ЗА ХРИСТОС!
10
5
 
38
 
! Отговори
кривоглед преди 11 години
А ето и една друга гледна точка: Филмът не е пуснат случайно. Целта е била именно такава реакция, каквато е настъпила. А реакцията след тази реакция е прииждането на нови американски кораби. Все пак вече имат причина да са там...
9
9
 
44
 
! Отговори
Boris преди 11 години
Не вярвам, че всички в мюсюлманския свят са екстремисти. Сигурен съм, че огромната част от тях са мирни, спазващи законите граждани, които просто искат да си пушат хашиша, да си лентяйстват на воля и да си пребиват жените с камъни за кеф.
8
13
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има много подигравки и с Исус, например един американец написа пиеса, в която Исус е представен като гей и любовник на Юда. Но християните не озверяха от това, нали? Значи проблема не е в подигравките, понеже има подигравки с всички божества на човечеството. Проблема е в мюсюлманите.
7
9
 
33
 
! Отговори
Кратун преди 11 години
За евреите всички останали са езичници, които според техния религиозен закон трябва да бъдат убити като омразни на бога. Какво по-удобно нещо от това да ги насъскаш едни срещу други, за да се избиват взаимно.
6
27
 
35
 
! Отговори
предизвикателство преди 11 години
Вярата е най-ценното нещо в човека. Никой няма право да се подиграва със съответните светци на съответната вяра
5
28
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой *** създаде този филм?! Този е провокатор и заслужава линч!