Доматената “революция”

Готвена в събота, поредната измама на партии и ченгета
Jay Gould @borsi.blog.bg 22 ное 2012 16:41
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
5
2744
Доматената “революция” готвена в събота, поредната измама на партии и ченгета
Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш, как да извадиш сламката от окото на брата си. (Матея 7гл.)

Спонтанния уж доматен протест, обявен за 17 часа, събота, пред парламента в “защита” на Николай Колев - Босия, след кратка проверка се оказа само поредното активно мероприятие на политическата полиция ДАНС и службите в страната. Проявих желание да разчопля случая, след като бях поканен на това “спонтанно народно недоволство” и какво се оказа. След кратка провокация от моя страна от всички дупки запълзяха партийни червеи и партизански ядки скатани дотогава.

Протестът със сигурност е организиран от политическите партии и самата сегашна власт!
Върха на цинизма бе изказването на БСП лидера Станишев в защита на Босия, но ДСБ, СДС, ДПС, ВМРО, ДАНС, ДС и още знайни и незнайни организации и служби показват, че не си падат по-долу, организирайки народното недоволство, явно пак с цел, както последните 23 години да го поведат в безопасна за политиците и мафията посока.

Какво написах:

Забелязвате ли, че на нито един от членовете и симпатизанти на партии, не се харесва протеста на Босия и се стараят от 2 дни да убедят всички, че ареста му е нещо нормално. На нито един, дори от тия на разни уж про-български и уж патриотични, но пак милиционерски партии. Според тази анти-национална сган - всички ние, кротко следва да пасуваме, да слушкаме и да гласуваме за отрепките от партиите, покорно на изборите, а милицията според тях, била изпълнила своя дълг! Само, че питам - Къде бяха тия, когато миналата есен същата тази комунистическа милиция биеше български деца в защита на Царя си Киро и политическата мафия? Преди да се реши какъв да е проблем в страната, следва българите да се разправят с предателите в редиците си!

Предател е по-вреден и от вражеска дивизия. И докато такива са между нас, те ще тровят нацията и ще се опитват да я отвеждат винаги в грешната посока.

И какво получих в отговор:

"Най-обичам разни анонимници да обобщават на едро и да ми сочат "правилната посока..."
"Подобно изказване е меко казано неточно, моя милост е в групата почти от момента на създаването й, а членувам в партия. Но съм тук, не като член на тази партия, а като човек"..."
"Изказването" - "всички са маскари", е патент на "протагониста" на Алеко, нали..."
"Аз пък съм един от учредителите на ДСБ във Враца, но никъде, не афиширам партийната си принадлежност, а единствено и само представям собственото си мнение по дадени казуси..."
"В "Томатина" са се включили с имената и снимките си следните партийни членове и симпатизанти (няма да изброявам всички, а и не всички познавам, но: Мартин Димитров (председател парламент.гр. СДС); Петър Москов (председател софийско ДСБ); Стоян Михалев (председател соф.младежко ДСБ); г-н Сандов (струва ми се "активист на зелените"); П.Прошков и Д. Митов-"Движение на гражданите" и още доста симпатизанти, между които и аз самата (ДСБ)..."
"Кой създаде Томатина - Атанас Чобанов. Тези, които не са от неговата партия - да се пръждосват..."
О, бедни ми Колев, идеалисте, кой само застава в твоя защита! Защото Босия хвърли домата си по всички тия!
И ако сега самата власт в лицето на ченгета и партии сама си готви протестите, какво може да очаква нещастния и предаден винаги отвътре в последните 23 години български народ, освен пак да го поведат на заколение с вързани очи, както го поведоха в 1990 и в 1997 година.
“Само с очите си ще гледаш, и ще видиш въздаянието на нечестивите. “ - Библия Псалм 91:9

"Грабайте домата!" - някой си изкряска
и зарзават и зеленчуци фръкнаха завчаска
кат демони черни над черний рояк,
катурят, строполят като живи пак!
И управниците тръпнат, друг път не видели
така да се бият от глад хора умрели...
Революция или подскачане по площадите – изберете сами
Политическите репресии в България се разгарят - Николай Колев - Босия арестуван от 40 ченгета
FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Тодор Живков преди 11 години
Оставете доматите, грабвайте гранатите!
3
0
 
0
 
! Отговори
dadam преди 11 години
Хахах много хитро. Много плоско.Разни хора разни идеали. Ти какво очакваш? Точното твоето специфично мнение, авторе, да импонира на всички? Ами много ясно че ще пратят куките да слухтят, след като пратиха 40 полицая да арестуват Босия ....Значи ли че, ако някъде се появи полицай другите трябва да се отказваме? А ако сме с/у полицейщината? Да бягаме от полицая ли? Ами то това е най-лесния метод на властта - пращаш едно ченге и независимо с или без право всички се разбягват. Това ли искаш?
2
0
 
0
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Iliana Benovska; Прошко Прошков; Yavor Dachkov; Tsvetozar Tomov; Демократи За Силна България; Maria Cappone; Nayo Titzin; Светослав Малинов; Rumyana Kolarova; Милена Милотинова; Dobrin Dimitrov-Миньор към КЛУБ ЕРОТИКА И ПОРНО НА ЖИВО; Cvetan Dobrev-Ниско платен уличен бизнесмен към Перник; Анонимно Момиче... Това са ЛИДЕРИТЕ НА ГРУПАТА! Лидери та дрънкат! Те ще поведат българите към светлото БЕЗ-Боково бъдеще!!!
1
0
 
1
 
! Отговори
ДА ГИ ИЗОБЛИЧИМ преди 11 години
И КАКВО СЕГА??? ЩЕ ГИ ОСТАВЯМЕ ДА СИ ПРАВЯТ НАНОВО ТЕАТЪРА СПОНСОРИРАН ОТ САЩ ИЛИ ЩЕ ОТИДЕМ ДА ГИ РАЗОБЛИЧИМ НА ПЛОЩАДА?!?!?!?!?!?!?!