Ако ругаем България, тя никога няма да се промени!

Ралица Бехар отговори на писмото на Кирил Станков
@.blog.bg 1 фев 2013 16:27
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
13
4014

Ралица Бехар отговори на отвореното писмо на Кирил Станков.  Ето и пълния текст на нейния отговор:

Уважаеми г-н Станков,

Благодаря за писмото. Чувствам се смутена – нито съм депутат, нито известна личност, за да получавам отворени писма.

Имали сте интересен живот, приемете моите уважения за него, за труда, който сте положили, и за Вашите успехи.

Различните хора имат различен живот – някои успяват повече, някои по-малко. Познавам голям брой хора, които са имали прекрасни условия, за да се развиват – пари, елитни училища, достъп до важни места и въпреки това не са успели. И обратното – много, ама много хора, които само с труда си са направили своя живот и живота на хиляди хора край тях щастлив и успешен. Само да уточня, че моето училище беше под „шапката“ на МОМН.

Опитвам се да защитя България от хора, които дори не я познават. Съзнавам многобройните проблеми, които държавата ни има, и те не са само в областта на корупцията, престъпността, съдебната система. Те са навсякъде.

Но това не означава, че трябва да позволим който и да е чужденец да ни унижава публично. Защото утре Вие или много други българи ще искате да правите бизнес където и да е в Европа и именно лошият ни имидж ще ни попречи да направим това. Вярвам, че Вашите биологично чисти продукти са прекрасни, но ако хора като Найджъл Фараж говорят всеки ден чрез медиите колко корумпирани са българите, то тогава и един домат няма да можете да продадете извън България, защото тихо и кротко ще си стоим тук и ще се съгласяваме с всяка ругатня.

Аз не приемам този подход. Искам и занапред в моя живот нещата да се казват честно и почтено и всички истини да бъдат наистина истини. И добрите, и лошите. Без манипулации.

Сигурна съм, че ако ругаем България, тя никога няма да се промени. Ако позволим други хора да я ругаят – тя пак няма да се промени. Знам също така, че само ние можем да я направим по-добра.

Благодаря Ви още веднъж за интереса Ви към мен и моето мнение, с което смятам, че допринесох поне малко за изчистването на имиджа на България. Ако не у нас, то поне в чужбина.

Желая Ви успех!

Ралица
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: писмоРалица Бехар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Бай Грозданъ Сещам се за оня стар виц, за гръка и еврения. Приличат си по това, че единия, и другия са готови да продата и мака си за пари. Различават сее по това, че евреинът ще я достави. Важното е да върви алъш-веришът, и сем. Бехар отново да са в новините.
7
0
 
1
 
! Отговори
Бай Грозданъ преди 11 години
М-м-м, др. Максим Мончо (Соломон) Бехар, кореспондентът на в. Работническо дело, пак той агентът Димо, отново е в светлината на медийните прожектори. Тоя път бута щерка си на пангара. Зер може да падне някоя поръчка за приар, че напоследък отвсякъде го ритат, а човекът има сметки да плаща.
6
1
 
2
 
! Отговори
Д преди 11 години
Ралица има право да коментира живота в България едва тогава, когато погладува малко тук.50 000 паунда за 5 години обучение са пари, с които могат да се изхранят десетки семейства в България.Ралица е прекалено млада и животът не я е "натиснал" - то няма и как де, с тези свръх богати родители. Интересно ми е да знам гледната й точка, ако работеше за 370 лева на месец и трябва да тръгне от нулата.С готови пари лесно се живее...
5
3
 
0
 
! Отговори
Румен преди 11 години
Възхищава се на Ралица, която и да е тя.... първа надигна глас, докато ние всички овце се крием по апартаментите си и гледаме турски сериали. Три пъти поклрон, един ден много хора ще си спомнят за това писмо
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако прикриваме безобразията, които върши (скапана правосъдна състема, отвратителна корупция, мързел и непукизъм на държавните слъжители) България, ОЩЕ ПОВЕЧЕ няма да се промени!
3
5
 
3
 
! Отговори
Ти пък преди 11 години
От чуфутка, според теб какво може да се очаква ?!
2
2
 
4
 
! Отговори
Незнаещ преди 11 години
Някой ще каже ли поне, коя е тази Ралица Бехар и с какво си е спечелила име/репутация? Не е чак толкова известна, че да пишете ей така, без минимален увод за нея.
1
6
 
15
 
! Отговори
evropeec преди 11 години
България е красива страна с красиви хора и над средния за света стандарт на живот и ще върви само нагоре! И браво на г-ца Бехар, трябва да се уважаваме и да защитаваме имиджа си за да ни уважават другите!