ГРОБ си замина!

Ангел Грънчаров @eltimir.blog.bg 20 фев 2013 09:58
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
132
16828
 
 "Бойко хвърли оставка!
Премиерът обяви падането на кабинета в парламента"

Дотук добре, ама да видим мотивите му. С лъжи дойдоха и с лъжи си тръгват. Но и със страх, защото усетът им ги подсеща какво ги очаква. Продължаваме с новината:
"Премиерът Бойко Борисов хвърли оставка, ще я депозира по обяд след заседанието на Министерския съвет. Това той обяви от парламентарната трибуна."В никакъв случай не искам да носиме пасивите на ДПС. Нито искам да виждам кръв по улиците. Нито искам да виждам полицаите на България да бият някого. Не мога да гледам окървавен "Орлов мост". Всяка капка за нас е петно. Не мога да гледам парламент, ограден с ограда. Не ни е това целта", заяви Борисов.

"Няьма да правиме структурни промени. Програмно правителство с ДПС няма да правя, нито с вас г-н Костов, вие сте едно и също", каза още премиерът от трубуната. "
Значи според Боклука излиза, че не той и Цветанов са наредили на полицията и жандармерията да пребиват невинни хора. Аз съм им наредил. Сигурно аз съм наредил да използват психотроника. Аз крадох като обезумял през всичките тези години. Аз подлагах на репресии и необуздан терор последните ветерани на антикомунистическата Съпротива. Боклука е невинен.
В едно обаче е прав. Че Костов и Доган са едно и също. Да, това е истина, но не е цялата истина. Те всичките са едно! Цялата им омразна "политическа класа", поставила се в служба на световния ционизъм. Те, които насърчаваха по еврейска заповед циганите да обезбългаряват България, те наистина са едно.
Партия ГРОБ слезе от властта. Да видим кой ще дойде след нея. Лично аз не искам това да е никоя от досегашните партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
4
 
! Отговори
д Данчо преди 11 години
До Ангел Грънчаров - клетвата хайдушка ще се сбъдне!Внуците капиталисти ще надживеят дедите си,во веки веков!Анатема!
33
2
 
12
 
! Отговори
До автора... преди 11 години
...уф *** си ми ***! :) Мамин...натурален...
32
4
 
6
 
! Отговори
до Грънчаров преди 11 години
"УМНИКО", не каза КОГО искаш на власт:Очаква те РБ, управлявана от ЕТНИЧЕСКА партия, БКП.БСП, Атака, Путин.С други думо България ще стане турско-руска- анархистична държава.Това ли е мечтата ти !????
31
3
 
12
 
! Отговори
ен преди 11 години
За съжалние хора с мислене като този другар, докарват нещата винаги то такъв край. И винаги след него отново трябват кански усилия да си върнем човешкия облик и ценности. Не се съмнявам в отличните оценки в дипломете на тези хора дадени им от техните партийните университети. Но не по природалюбие и конструктивност, а по теснопартийни интереси, интриги, саботажи и всякакви партизански мурафети.На ББ не трябва да симпатизираме, но не трябва и да злорадстваме в момента. Щото ще ядем дървото....
30
6
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
На всеки неграмотен хейтър ли дават право да пише статии в този сайт?
29
11
 
12
 
! Отговори
Ангел Грънчаров преди 11 години
Подписвам се така, защото така са ме подписали тук. Иначе съм известен като Елтимир. Някй ода ми каже нещо за *** глутници, които с благословията на *** и на Цветанов дебългаризират България? някой да ми каже нещо за свирепата мизерия и за глада, на който ни обрекоха?
28
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички от правителството в БЕЛЕНЕ.
27
1
 
1
 
! Отговори
Цвета преди 11 години
"Няьма " "трубуната" Моля като пишете статиите грамотно
26
4
 
19
 
! Отговори
Хайдушка клетва преди 11 години
Да ми изсъхнат макарите , ако гласувам за руско -турския башибузук...
25
12
 
7
 
! Отговори
Ангел Грънчаров преди 11 години
Да, всичките те до един са *** и са в един кюп. *** от една и също комунистическа ***, поставили се днес в служба на евреите. *** вече видяха докъде е стигнала народната ненавист към тях и избягаха. А пък *** Бойко знае предсказанието за своята смърт и побърза и той да се скрие. Няма да успее и предсказаното ще се сбъдне.
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ангеле нали знаеш, че и ти си отиваш бе болник. Кво се радваш. Няма да доживееш другарите пак да са на власт.
23
4
 
9
 
! Отговори
кравар преди 11 години
ангелчо /не случайно с малка буква/ много си *** бате....
22
7
 
9
 
! Отговори
Ангел Грънчаров преди 11 години
Разбира се, че ще пиша и имам право да пиша. Политически затворник съм от 1978 година. Кум ми беше Илия Минев. С Едуард Генов, Стефан Вълков и много още бяхме близки приятели. С Григор Симов и досега си ходим на гости, когато имаме възможност. Но не само никой от нас не прокопса след *** демокрация. Демокрадците постъпиха по-гадно с нас и от комунистите. Но не това е главният проблем. Истински страшен е геноцидът. Няма да се примиря!
21
5
 
12
 
! Отговори
СМ преди 11 години
Ха ха пълен ***, каквато физиономията такъв и коментара... лигав, лицемерен, смешен. До сега рядко съм гласувала, защото няма за кого, но тоя път имам мотивация, защото нито БСП+Доган искам, нито другаря Костов, който окраде де що има, да не говорим пък за фурнаджийската лопата Волен.... От 7 млн. души как може един за свяст да няма да поведе тоя народ?
20
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 11 години
URAAAAAAAAA.........DABAITE DA OPLUSKAME VSI4KO ZA 1 MESEC I DA SE IZSEREM PRED PARLAMENTA,,,,,,,,KOI OSTANE DA ZNAE 4E E NA SAMOTEN OSTROV SRED ABORIGENI I KANIBALI
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей такава статия повече би привлякла вниманието ми,като твоя отговор!!! Благодаря!!!!!
18
2
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
1засилен мажоритарен елемент. и под мажоритарен разбирам наистина мажоритарен - включителон и преферницално листа с нисък праг2. нов закон за референдумите3. закон за уседналост на избирателите - писна ни хора от АНадола да ни решават съдбата4. закон за образователен ценз на депутатите - не желаем нито калинки, нито хора като Царя и лучано....
17
4
 
17
 
! Отговори
това е положението преди 11 години
Най после нашите се връщат. Днес С.Станишев обяви първите си стъпки: Повишаване на доходите. Минимална заплата 3000 лв. Пенсия 2000 лв. Плащане на ток и парно по желание на потребителите. От дясната чешма ще тече ракия , от лявата вино. Честито на протестиращите, които най после ще бъдат доволни. Чао до изборите.
16
3
 
12
 
! Отговори
Ангел Грънчаров - Ел преди 11 години
Да помислим обаче отсега нататък какво ще е. Има един принцип, който формулирахме, ако не се лъжа през май 2001 година. Да не се дава никаква власт на онези, които през последните години са били на власт. Никой, който по някакъв начин е участвал във властта от 1990 година насам не бива да получава власт. Те всичките са престъпници до един. Пък нататък все ще измислим какво да правим.
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бля-бля-бля-бля!!!!! В цялата статия нищо ново,което да е неизвестно.А ти Ангеле какво предлагаш за бъдещето развитие на страната????? Тези за крадци,лъжци,мафиоти сме ги чували и ги чуваме всеки ден!!!