Къде са децата на комунистите?!

Нема Такова @zaw12929.blog.bg 5 ное 2013 06:14
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
44
10166

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ, НЕ МОЖЕШ ГО ИЗМИСЛИ, НО Е ТАКА:

на 10.11.1989 г България имаше 1 милиом членове на БКП и днес техните наследници са навсякъде
След 9.9.1944 имаше закон- срещу децата на засегнатите от национализацията, от Народния съд-  не бяха допускани до ВУЗ, до работа. Щом са деца на богаташи да се унищожат...  Нашето семейство е в списъка... не съм член на БСП, нито на никоя от 300 патрии на сините, защото БСП не се е роила...

Днес същите, същинските комунисти, а не само членове на БКП:  комунисти- боядисани в син цвят наричат ония, които не се присъединяват,  не защитават престъпните им идеи и партии.  "Който не скача е червен!"  Обявиха ги за  за боклуци, съобщават, че децата на комунистите били богати и на власт, но щом са били деца на комунисти и не са станали ... сини... да се унищожат!  за да не им пречат да унищожават България... в какво се превърна държавата ни: затихнала окомомика, най много молове с боклуци...

ДОШЛО Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗСЛЕДВА БОГАТСТВОТО НА ВСИЧКИ ... ЗА ДА ЛЪСНЕ ИСТИНАТА
 
Демокрацията не унищожава, а обединява българите за добруване. Демокрация ли е анархията, омразата, които владеят всички. Цирковете в парламента... където едни стоят тан, замо за да оспорват властта, загубена  на избори! Комунистите.. на умряло куче нож вадят,  за да заблуждават  и успяват ...

Не могат да се помирят, че БКП прекрати дейността си -  а младите я преобразиха  в социална, каквато е създадена от Благоев.  Делото на БСП днес е оцененео от европейските социалисти- избрали Станишев за свой ръководител. Ако сме демократи, това трябва да оценяваме, като стъпка в правилната посока. Да, ана не!За некой сини ( повечето) политиката се изразява само в нападки срещу БСП с цел лишаване от  власт, плашене на хората с комунизъм, насаждане омраза. КЙойто им противоречи- пречи да са на власт - е лош, комунист, олигарх- всичко лошо... преписваме на тях, за да прикрият, че те са, които ограбиха и  унищожиха България.
- 1992 след протести взеха властта и под предлог, че  ще раздават земята в реални граници унищожиха селската икономика. Оставиха селото без работни места, държавата без ферми за месо, мляко, яйцас,  без градини-  за плодове, зеленчуци
-1997 като дойдаха на власт, пак след протести- съсипаха промишлеността- подаряваха за 1 долар гигантски заводи перли на икономиката ни, накрая за над 100 милиарда активи внесоха в хазната 2-3 милиарда и лишиха пенсионерите от дивиденти - за да имат достойни пенсии;  оставиха страната без работни места, без дохори! ТАКИВА КРАДЦИ НЕ Е ВИЖДАЛА ДЪРЖАВАТА НИ НИКОГА!! А ТЕ СОЧАТ ДРУГИТЕ ЗА КРАДЦИ ЗА ДА ПРЕХВЪРЛЯТ СВОЯТА ВИНА НА БСП!

Защото БСП не е комунистическа, а партия, която в условията на капиталистическото ни развитие защитава хората на труда, прави лицето на капитализма приемливо, налага върховенството на закона.

Развитието на България днес не е комунистическо. но е спънато от хора с коминистически  СИНИ глави, прикривайки се, като демократи- съсипали българия и трябва да ги пратят в затвора.

ДНЕС СА ЯХНАЛИ СТУДЕНТИТЕ - ИСКАТ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ С ПРОТЕСТИ- ИЗБИРАТЕЛИТЕ МЕ ГИ ИЗБРАХА НА 12 МАЙ!! НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМИРЯТ, ЧЕ СА ЗАГУБИЛИ.

ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ДЕЛАТА НА БАЩИТЕ СИ. НЕ МОЖЕ В ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО ДА СЕ НАЗАЖДА ОМРАЗА, ДА СЕ ВЗЕМА ВЛАСТ С ПРОТЕСТИ.

ДЕМОКРАЦИЯ- ТОВА Е СЪСТЕЗАНИЕ НА ИДЕИ- ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА!


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пропуска да спомене и че Костов 97 - а година подаряваше промишлеността не на друг, а на децата на комунистите, които до преди това си я източваха като за последно.
37
1
 
7
 
! Отговори
пропускаш преди 10 години
Удобно пропуска още три факта1990 луканов обяви мораториум по външния дълг и последва луканова зима.1996 Виденов обезцени лева и спестяванията на българите. Отделна тема е например, че след 23 г. още не са платени прословутите лихвоточки2001 Симеон Борисов под предлог ча нов морал си събра де що имаше имоти. Някои му ги дадоха и по два пъти.
36
1
 
15
 
! Отговори
Истината преди 10 години
ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ.ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ,УВАЖАЕМА ГОСПОЖО,ЖИВЕЯТ В РАЗКОША И БОГАТСТВАТА ОТКРАДНАТИ ОТ БАЩИТЕ И ДЕДИТЕ ИМ.БЕЗСКРУПУЛНИ И НАГЛИ ! С ЧУВСТВО ЗА НЕДОСЕГАЕМОСТ И ВЛАСТ ! НАШАТА ДЪРЖАВА Е ЗАЛОЖНИК НА ТАЗИ ОМРАЗНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА,КОЯТО ВИЛНЕЕ ВЕЧЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ.НЯМА КРАЙ !ВЧЕРАШНИТЕ РАДЕТЕЛИ ЗА "НАРОДА"ДНЕС СА КАПИТАЛИСТИ И МАЧКАТ НАРОДА,ЛЪЖАТ,КРАДАТ И БЕЗЧИНСТВАТ ! НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ! ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА *** ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИНЕ !
35
0
 
13
 
! Отговори
помним преди 10 години
Авторката на глупостта написана тук с това име ми прилича на издънка на другаря Пеко Таков -член на Политбюро на ЦК на БКП.
34
0
 
6
 
! Отговори
USSR is dead forever преди 10 години
До kalinkamalinkaНу ка,ты дурацкую дуру!Воть что я тебе скажу-Смерть красную жидовскую заразу,которая и дольше века не продержалась,а быдло и до сих пор в нее верить!Ты,дура несчастная помни-Слава героям павших в борбе против красных!Смерть коммунизму,смерть и смерть опять!Сдохните и в АДУ горите,коммунисты-все вы и дети ваши тоже!!!Эсли что-нибудь кто-то "сказать" мне хочеть-пусть придет в софийском отелье"Шератон" а я эму все объясню по проще!Придите гады!Смерть марксу и ленину-сатаны мира!
33
3
 
9
 
! Отговори
God преди 10 години
Всъщност ГЕРБ спечели пак изборите. Фактът, че комунисти+турци+*** (Атака) имат общо толкова депутати, колкото ГЕРБ доказва това. Просто червените направиха тройна коалиция, без да са питали избирателите си искат ли това и управляват на техен гръб. Защо не направиха коалицията преди изборите? Те са готови на всякакви безпринципни сбирки само да не изтърват властта. И сега какво? Няма да правим избори докато не сме сигурни, че ГЕРБ ще загуби?
32
0
 
14
 
! Отговори
avenir преди 10 години
"..БСП не се е роила..."Как да не се е роила? А ДПС - целия турски контингент на ДС го назначиха в ДПС, а те всички си бяха от БКП, а останалите 300 партийки - всичките червени, дори и да ходят със сини байряци, а "националистите" техните национални интереси са в Русия;И още какво преображение, каква "социална", партията Ви пъка от милионери и олигарси, кой СВИНАР кой ОРЪЖЕЕН търговец, кой СОЦИОЛОГ със голф игрища, кой ПРЕДСЕДАТЕЛ на НС със фотоволтаични паркове, кой ДЪЛЪГ ИНКАСАТОР...?
31
0
 
10
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До хахаТе и в Русия имат петрол и газ, но богати са само олигарсите, останалите залягат над водката!
30
1
 
16
 
! Отговори
Анти БСП преди 10 години
Тази статия е пълно безумие и този или тези от срам ли, или защото сами не си вярват на писанието се крият зад "екип", демек анонимници. А "Днес"....не носи отговорност, т.е. групова безотговорност.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-добре да си беше останала Нема.
28
6
 
27
 
! Отговори
ivan преди 10 години
До автора:Абсолютен тъпизъм, сте написали! Комунистите не са точно хора...!
27
4
 
18
 
! Отговори
ха-ха преди 10 години
Късно е, либе, за китка!Капитан Петко казваше:"Сухо дупе риба не яде!"До като чакахте възмечтано с разкрачена прегръдка някой да ви докара на крака демокрацията,червените си опекоха работата!За такива като теб Буров беше казал,че "аз ще умра,но веднаж,а вие *** всеки ден"!Страхливи ***!
26
3
 
6
 
! Отговори
георги криктиансандс преди 10 години
До АнонименДо "инжИнера" в КувейтТи си инженер в Кувейт, колкото аз крал на Норвегия.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До rumen221ТИ СИ *** И ПОВТАРЯШ ЕДНА ГЛУПОСТ МНОГО ПЪТИ.
24
19
 
16
 
! Отговори
BUSH преди 10 години
В БГ имаше 1млн.комунисти.Заедно с техните семейства те са около 2млн.верни на Партията.Останалите 6 млн. бяха съставени от натискащи се да станат партийци,които не ги приемаха поради липса на кворум,членове на БЗНС(също предани на социализма!)и натегачи и подмазвачи.ДЕМОКРАТИ КАТЕГОРИЧНО НЯМАШЕ!!! Откъде се навъдиха толкова много след 89-та,загадка!В БСП не са ангели,но те са много по-достойни за уважение от седесари,"реформатори" и особено от тикви-гербери комунисти 5-ти ешалон!
23
5
 
23
 
! Отговори
хаха преди 10 години
До Анонимен:В Кувейт са богати защото имат петрол, а не защото имат или нямат комунисти.Не разбирам защо се дърляте заради тази толкова неграмотно написана статия?Какво умно може да напише човек, пишещ с толкова грешки - цитирам само една - "затихнала окомомика?Хахаха!Окомомика!
22
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе бабе, Аз работя в Кувейт и получавам 10000 лева заплата като инжинер точно защото тука няма комунисти и БСП. Един комунист за цвят няма и за това хората и държавата са богати. Аман от хора дето ръзсъждават без да са погледнали какво има зад съседния хълм. Затуй сте на таквоз дередже в тая скапана държава, не ви увряха тъпите червени тикви. Всеки народ си заслужава съдбата. Духайте супата като сте ***, нека ви водят за носа.
21
17
 
32
 
! Отговори
ппп преди 10 години
Леле, повдига ми се, като чуя някой да защитава комунистите - това е един от най-лошите политически режими, с него никога няма да се върви напред! Трябва да изчезне завинаги!
20
16
 
40
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Тази *** писала статията не е нищо друго освен поредният червен мазен агитатор, а това : -"Нашето семейство е в списъка... не съм член на БСП, нито на никоя от 300 патрии на сините, защото БСП не се е роила"... да ходи да го насажда на овчарите от село, само те останаха все още *** кавали да се хващат на евтини и повтарящи се лъжи и манипулации.
19
12
 
26
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
ТИстинската причина да стоим бедни 24 години, че като този другар писал това има още един милион (***, полуобразовани пенсионери, *** и престъпници).