Ако още се чудите, на къде ви тегли ядрената мафия?

Georgi Kotev @gikotev.blog.bg 17 апр 2014 10:17
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
17
4672
Буквално броени дни преди 28-та годишнина от трагедията в АЕЦ "Чернобил" руския клон на ядрената мафия ви приветства с едно фото-послание. На снимката русо момиче тегли за ръката човека, който я снима, към ... покрива на реактор от типа РБМК-1000. Точно същият тип, като взривилия се на 26-ти април 1986-та година, недалеч от градчето Припят, Украйна. Настоящата фотография е направена на АЕЦ "Ленинградская", на брега на Финския залив, не далеч от Санкт Петербург, Русия.

Ако някой се съмнява нека провери оригиналния източник - блога Publicatom.RU: Follow me: LNPP. Следуй за мной: ЛАЭС

От материала не става ясно, какви точно са намеренията на момичето, но се подчертава, че фотографията е направена с изричното разрешение на службата за сигурност на централата и под техния непосредствен контрол. Тя е била публикувана преди дни в руския аналог на Фейсбук (В контакте) и била събрала множество (не се споменава, колко точно) одобрения.
Накрая се обещава тази фотосесия да продължи и в други помещения на АЕЦ "Ленинградская" и даже на други ядрени обекти.

Отпуснете фантазията си и очаквайте още изненади.

Между другото 4-ти блок на АЕЦ "Чернобил" се взриви непосредствено преди Великден, Пасха - на руски. Само напомням.

АЕЦ "Ленинградская"

Г. К.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
РЕАКТОР преди 10 години
К,во става бе пичове! Кьораво и сакато, *** и слабоумно се произнася за атомната енергетика и най вече за руската! Аз не разбрах, какво иска да ни каже Котев, ама той блогер, брей! Виждам само една омъжена хубава млада жена и разни железа, ама това не е покрив на реактор Котев, това му се вика капак. Та, прости хора има навсякъде! Да отиде в Албания, да му покажат как се пробват бронежилетки с картечници! Но простите хора в Русия са много, ама много лоши, а в Япония, в САЩ и в ЕС са душички.
12
0
 
7
 
! Отговори
тт преди 10 години
До 12 А истината за кулите Близнаци кога ще излезе? А факта, че Фукушима съсипа американското крайбрежие, където повиши радиацията стотици пъти кога ще излезе наяве?
11
0
 
10
 
! Отговори
>>>>> преди 10 години
голи ръце последната защита срещу взрив,и там изгарят!После ги обвиниха,че били пияни!На запада е изгодно да се страхуват от руските реактори,ще взимат техните!А съветската върхушка по този начин снема всякаква отговорност от себе си!Потърси интервюто с акад.Семьонов от Академгородок,в което той отказва да проведе опита в техния реактор,и ги предупреждава за катастрофата,която ще се случи!И вместо да дрънкаш глупости по форумите,вземи се ограмоти поне малко,от полза ще тие!Материалите са много!
10
1
 
10
 
! Отговори
а бе,идиот преди 10 години
Още преди 20 и кусур години излезе истината за Чернобил,и някои пак не знаят,и пак се правят на ощипани госпожици!Има една нашенска приказка за слабоумници като тебе:е-и учи,е-и учи,и все недоучено,все не знае!Колко пъти да ви се обяснява,че в Чернобил беше направен ЕКСПЕРИМЕНТ,изключително безотговорен и опасен,последиците се виждат!И хората го знаеха!!!В деня на опита там нямаше никой от шефовете,включително и комсомолския секретар на централата!Когато става белята,момчетата пускат с >>>>
9
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 10 години
ne komenitram
8
4
 
15
 
! Отговори
123 преди 10 години
Прав си 9 нещо се затишиха приказките за Фокушима, явно там работата е много дебела и не е удобна за разискване.Там има природна катастрофа за разлика от Чернобил ,ама нали е на наши хора за това не се говори.
7
3
 
15
 
! Отговори
Атомик преди 10 години
До 1И аз се зачудих какво се опита да каже човечето-блогър, ама се усетих - просто се е оригнал след сутришната зелена закуска...
6
3
 
15
 
! Отговори
Друг от бранша до 3 преди 10 години
Котев освен хейтър е и културно неграмотен, точно този тип снимка е viral (или поне беше) и хората ги правят по всякакви места. А като му гледам употребата на запетаята в заглавието и начина, по който е написал "накъде", май е литературно неграмотен.
5
19
 
3
 
! Отговори
аз преди 10 години
До АнонименСериозно?! По-малко?! С по-малки последствия?! Само един мъртъв град?! Знаеш ли, че в Сърбия няма нито една авария с атомна централа?! Щото в Сърбия няма нито една атомна централа! А стига с *** извадки от статистики! Естествено, че авариите с руски реактори ще са по-малко - нали руските реактори по света са само около 5% от всички реактори!
4
1
 
8
 
! Отговори
Азъ преди 10 години
Не е фантазия, а реплика към известен в нета пътепис на двойка араби обиколили света и се снимали на фона на туристически забележителности точно по този начин
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен-2много ти благодаря за инфото....нека и написалият статията го види....оказва се че в СССР и приемникка Русия авариите са по-малко и с по-малки послетствия от ВИСОКО технологичните САЩ... Япония ...Англия
2
2
 
20
 
! Отговори
Nuclear Blast преди 10 години
Ние от брашна си го знаем този г-н Котев - той си е хейтър. г-н Котев, това не е покрива на рактора, а това са буферите на горивните канали...
1
0
 
23
 
! Отговори
-10 преди 10 години
Хайде да чуем твоята версия на това какво точно се опита да кажеш!