Ето как нашенските журналя, отразяват убийствата на мирни хора и разрушаването на градове в Югоизточна Украйна... Автор: theeconomist

Григор Божилов @grigorsimov.blog.bg 11 юни 2014 10:10
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
38
4297
Наказателната операция на киевските мародери продължава. Подкрепяни съвсем открито от Америка и срамежливо от ЕС, марионетките от Майдана, продължават войната срещу своя народ.

Виждам, как се отразяват събитията в Украйна от CNN, Euronews, CNBC, sky NEWS / впечатленията, са само от англоезични програми, защото това разбирам най - добре / и сравнявам с това, което се предава от нашите продажници....

Тук една презряла статистка, със залоен мозък ни обясняваше, че ОРТ Первий, бил пропаганден руски канал!

Ми седни да видиш световните телевизии бе, занаятчийке!

Вижте разрушенията в градовете, унищожените домове, училища и детски градини. Бомбардираните болници, липсата на лекарства, ток, вода и комуникации.
Вижте убитите жени, деца и старци! Вижте бежанците. Вижте страданието.

И "терористите", "сепаратистите", "наемниците" и "чеченците", дето се бият за домовете си.

Само отговорете, защо народа ги подкрепя? Защо хората дават кръв за тях? Защо им дават последният си залък?

Регулярна армия, доброволци, артилерия, ракети "Град", танкове, самолети и щурмови хеликоптери....срещу автомати, картечници и РПГ та.....

Но у нас, това е забранено да се показва...показват се лицата на проституиращите журналя, самодоволни и нагли, които с менторски тон оправдават смъртта.



Червилото по напърчените ви джуки,
е
от човешка кръв!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
5
 
! Отговори
14/88 преди 9 години
Почекайте още малко , задокеанският Тошко Африканкси миналата седмица МНОГО ТВЪРДО намекна за НАСТОЯВАНЕТО му Крим да се ВЪРНЕ на УКРАЙНА .....Макака е достатъчно *** за да УДАРИ по КРИМ , а май това ще е началото на края - "Световна Война 3" според мен ще бъде завършена за 20 МИНУТИ - Точно колкото РУСКИТЕ ПОДАРЪЦИ да стигнат ПРЕЗОКЕАНСКАТА СИ ЦЕЛ . Тогава ВЕЧЕ може да говорим за ШАНС за МИР на ЗЕМЯТА
31
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия прекарва през границата терористи, затова няма право да се обажда. Ако иска да спрат бойните действия, първо трябва да спрат чеченците да влизат в Украйна.
30
5
 
21
 
! Отговори
Хунтата вършиГеноцид преди 9 години
Изтребители и бойна авиация бомбардират училища, жилищни сгради, детски болници, вкл. с касетъчни бомби, артилерия обстрелва със снаряди градовете, убиват мирни жители, разстрелват войници, които не искат да избиват населението на Източна Украйна, върши се абсолютен геноцид на това население, защото е несъгласно с майдановските фашисти и геноцидът е пряко ръководен от висши американски военни, като шефа на ЦРУ, в последно време от зам. по отбраната и международната сигурност на USA Дерек Шол.
29
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ти се заинтересувай колко са бежанците от Крим в Полша и Западна Украйна...Колко са украинските бежанци от "Донецката" и "Луганските" народни республики.
28
4
 
20
 
! Отговори
стрела преди 9 години
рокобоко, поинтересувай се колко хиляди са бежанците от разрушените градове, предимно деца с майките си, които Русия е приела досега. Нима в Одеса зверски убитите са "пришълци" от Русия - всички до един бяха местни жители, а хората в юго изтока си казаха "Тук сме родени и тук ще защищаваме земята си от бандеровците фашисти.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кукуNaistina si kuku.
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Izvinjavaj avtore, ne "Amerika", a USA podkrepja fashistite ot Ukrajna, USA naznachi fashistjata hunta, kojat varshi nechuvani prestaplenija. A otvratitenoto, prodazjno,podkupno OON (UNO) pozorno mulchi. Prodazjna pasmina, zashto im plashtame chlenski vnos - te ne varshat nisho polezno i pravilno za narodite. Podli tartei!
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 23Otchaivashto tup si.
24
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре разбирам,че на руснаците не им е мястото в Украйна.Но питам там ли е мястото на Нато.Значи руснаците не могат да защитят руснаците в Украйна,но американците могат да си ходят където поискат и да раздават правосъдие по тяхно си.Двойни стандарти-но те където са стъпили след тях остава само разруха.Четете какво става в Иран,нали там беше въведена американска демокрация.Тежко ни с тези американски"приятели"
23
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 23Следвайки извратената ти логика,дай да се отцепим София Пловдив и Варна в едни отделни малки "народни республики",може и Росенец да вземем за анклав...Що да ги "храним" останалите нали?Мозък забит болшевишки.
22
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и тук трябва така да стане
21
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
продължение от 22А казват, че източните райони, тези които вадят рудата и въглищата, носят 35% от украинският БВП. Тоест тези 20% от цената на природните изкопаеми са 35% от БВП. От къде идват останалите 65%? Кой не би желал да се разкара заедно с мините от една така добре организирана система, в което една трета от народа бачка за цяла Украйна, а 0.5% богатеят за сметка на всички? Не Украинци, марсиянци да живееха в източните райони, пак щаха да се отцепят!
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
рокобоко, Украйна има две цени на изкопаемите - вътрешна и междунаридна. По вътрешната се изкупуват от производителя - този който ги вади от земята. По международната се продават на реалния пазар. Вътрешната е 5,хх ПЪТИ по - ниска от международната. Производителя НЕ МОЖЕ да продава директно на реалния пазар. Посредниците са 100% от Киев. От вътрешната цена трябва да извадиш разходите за добива. Колко остава за производителите, колко за посредниците? Кои са производителите, кои посредниците?
19
2
 
12
 
! Отговори
Dublin преди 9 години
Лучшие бойцы на войне получаются из тех, кто утром не собирался на войну, а пошл на работу. С работы вернулся, а дома нет...
18
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че той народът "подкрепяше" и убийствата и зверствата след 9 септембри у нас по време на комунистическата диктатура.Що мислиш ги "подкрепяше" народа? А,кавал?
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До rokobokoИмат самочувствие защото има с какво да се гордеят. И ние имаме причини да се гордеем, само че нашите деца на какво ги учат?
16
13
 
6
 
! Отговори
rokoboko преди 9 години
до 17 стрелаНе се правя на последна инстанция! Просто изказвам мнение. Автора на статията набляга на емоционалната част - "Вижте убитите жени, деца и старци! Вижте бежанците. Вижте страданието." Хайде автора, руски и стрела да ми обяснят, тези "мирни жители" как се финансират, откъде взимат оръжие и т.н да "бранят домовете си". За храната ясно - по-долу руски каза, че жените готвят на мъжете си. "Мирните жители" са наемници, които се захранват от Русия, която се прави че няма нищо общо.
15
4
 
16
 
! Отговори
Стрела преди 9 години
Рокобоко, не се прави на последна инстанция, та да си казваш тежката дума. Воюва киевската хунта с подкрепата на "демократична" Америка срещу милрото население на Юго-източната част, самолетите им бомбардират жилищни райони, гине и мирно населениеи всичко това в 21 век!.Порошенко е лъжец и лицемер като неговите господари, на които отдавна се е продал. А Крим винаги е бил руска територия , която Хрушчов своеволно 1 без никакви референдуми, реши да подари на Украйна.
14
9
 
7
 
! Отговори
Омния преди 9 години
Янукович е бил агент на Путин и искал да погуби Украйна, но го свалили агентите на Путин от "Десен сектор", желаещи да погубят Украйна, и тогава на власт дошли агентите на Путин - олигарсите и продажните чиновници, опитващи се да погубят Украйна, но против тях въстанали агентите на Путин в Източна Украйна, искащи до погубят страната, а им попречила агентката на Путин Юлия Тимошенко, желаеща да погуби Украйна.
13
12
 
7
 
! Отговори
Аха преди 9 години
И аз виждам мирни граждани, които не могат да излезат от домовете си, защото някакви сепаратисти са затворили пътя, превзели са административни сгради и т.н.! Все пак се намират в Украйна! Който иска Русия, да ходи там, страна голяма, ще им намерят място! По принцип истината е винаги някъде по средата! Важно е да се спазват законите и международното право!