Случаят с КТБ е "активно мероприятие" с по-далечни цели!

Дориян Александров @doktora757.blog.bg 16 юли 2014 09:29
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
10
3886
Случаят с КТБ е "активно мероприятие" с по-далечни цели!


От една седмица държавата се тресе от скандала с КТБ и източването на банката от "неизвестни лица". Мажоритарният собственик Цветан Василев удобно се намира в чужбина /всъщност никой не знае точно къде/. Кредитните досиета били изчезнали, имало подправени документи и т.н., а "най-важното" банкерът уж бил натоварил милионите в куфари и духнал с личния си самолет. Това като сценарий доста ми прилича на клиширан холивудски криминален филм за зомбиране на широката публика. Методът на службите и задкулисните играчи е прост и е от типа на древните китайски стратегими; класическите 36 стратегеми /"Вдигни шум от изток, нападни от запад", "Размъти водата за да хванеш риба" или "Използвай пожара за грабеж"/. Банкерът не беше арестуван, а оставен свободно да дава интервюта по телефона от чужбина, даже изпрати личния си пилот да манулира по телевизията; арестуваха някакви нещастни "бушони"; следствието и прокуратурата са в задънена улица и тичат на едно място. Наблюдаваме обаче поведението на останалите играчи и марионетки в "активното мероприятие" /очевидно дирижирано от чужбина/ - лидери на политически партии, ръководителе на БНБ и бивши финансови министри, "експерти" и премиери. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой да не харесва музиката на Заю ???
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
GOSPODINE, DORIQNE KAK SMEESH TI DA PISHASH ZA ***, DS I KGB.DUPETO DA TI E QKO, UTRE SE QVI V RAIONNOTO ZA SPRAVKA I BEGOM U BELENE IMA LI DRUGI DA PITAT A?
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудех се,тая *** с какво я угояват,да е толкова дебел-оказа се,яде пари!Познай коя е свинята.
7
10
 
9
 
! Отговори
американецо преди 9 години
До МАОИ кво сега, според вас червени *** Бойко Борисов е виновен за КТБ? Така ли е? Кого лъжете?
6
5
 
10
 
! Отговори
само чети внимателно преди 9 години
КТБ е банка с участие 10 % на руснаците -разбирай КГБ . Като срутят банката хем срутват България понеже тя обслужва дъжавни предприятия и си отмъщават за Белене и Потока ,хем се сдобиват с цялата банка на безценица. Това Костов го подсказа непряко ,поради което всичките мутромилиционери започнаха да изливат помия върху него.
5
1
 
12
 
! Отговори
МАО преди 9 години
мутренската схема разбиват магазинчето, и на другия ден идват мутрите да те застраховат, т.е. спасяват! Написах ЯСНО - ЦЯЛАТА схема КТБ е организирана тЪпинг пойнт БАНКОВА ПАНИКА с цел заграбване властта чрез идване на СПАСИТЕЛИ-мутри-политици! ПОДРЕТЕ ВСИЧКО И ЩЕ СВЕТНЕ хитряшката схема и за КТБ и за *** (МВР)!От една година БГпроблемът е кой да e БГ-СПАСИТЕЛ, Навалица-мераци то Боко, рИформатори, Протестърмрежи, то Барек, то ДПС, БСП-2, то АБВ, то тЪпинг пойнт, навалица-мноооого мерак, чак лигите им текат БГ-СПАСИТЕЛИ да стават
4
0
 
9
 
! Отговори
Silence преди 9 години
Снощи се разбра,че плащането се отлага, ТТТ. От отделянето на глави нЕма никакъв смисъл - ще дой- дат на тяхно място подобни. По-доброто назидание е всички говорещи и действащи по въпроса да полежат в затвора,докато се изяснят нещата. И няма значение колко време ще отнеме ...
3
2
 
21
 
! Отговори
ттт преди 9 години
Изключително *** въпрос:Парите на вложителите в банката ли са?Ако ДА - с банката няма проблем, каквото и да ни разправят. Нека тя да се разплати, както го направи фибанк. Ако НЕ, на собственника и на ръководителите на банката главите трябва грубо да бъдат отделени от телата. Дали някой от тях е играл по нечия *** е въпрос от десетостепенно значение.
2
2
 
16
 
! Отговори
м..да преди 9 години
Ясно е като бял ден ,че са хвърлили око на банката.Не бих се учудила ,ако наистина Пеевски -Доган са платили за убийството на банкера.Така, че за него по-здравословно е да стои навън от страната. Аз на негово място бих осъдил страната в Страсбург
1
1
 
24
 
! Отговори
параграф 22 преди 9 години
НА *** "НАРОД",ВСЯКАКВИ ТЪПОТИИ МИНАВАТ!!!ОТ ГЛУПОСТТА НЯМА СПАСЕНИЕ,А У НАС ТЯ Е ПОВСЕМЕСТНА.Казват,че "сивото българско ***" било на изчезване.Това не е вярно.То просто преля в двукраката българска овца,която към момента наброява,около 7 милиона,готови на всичко,за стригане,доене и дране,добичета.