"Туристите" пристигат в Кърджали

Повече от 20 автобуса от Турция пристигат в града за денонощие
4 юли 2009 16:54, Екип на Dnes.bg
1040

 

Повече от 20 автобуса от Турция пристигат в Кърджали само за едно денонощие.

Колите са редовни линии от Истанбул, Измир, Бурса и Анкара.

Трудно е да се прецени колко са извънредните курсове, защото много от автобусите не спират на автогарата в Кърджали, а извозват пътниците директно в другите общини на Източните Родопи.

Някои от пристигащите казват, че пътуването им е безплатно, защото е организирано от изселнически дружества.

Организацията обаче била много лоша и колите пътували претъпкани.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1040
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
959
0
 
0
 
! Отговори
Hamburg преди 14 години
Почти всички българи тук ще гласуваме за Атака и Герб, защото обичаме Родината!Време е вече Доган и Станишев да си поръчат ковчези,като не забравят да вземат и оня господинчо с плешивия череп със себе си,но да побързат..Погребенията ще поскъпнат!
958
0
 
0
 
! Отговори
neproklonen преди 14 години
Do naşite malki neposluşni bratçeta ne se izmıçvayte es e glupost .
957
0
 
0
 
! Отговори
х.у.и преди 14 години
до осман абе прасе с панделкао не ми се прави на мъж що то има такива деца Българчета дето маика ти от гроба ще извадят и ще я ч.ук.ат в г.ъ.з.а ***.нгал м.ръ.се.н така че не се прави на интересен от ирак се връщат специалисти по р.яз.ан.ит.е доста в момента да не плачеш като иракчаните ми е думата
956
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 14 години
БЪЛГАРИ!Гласувайте за Костов и Герб.Това е единствения начин да се обединим и веднъж за винаги да разкараме *** Доган-Станишев!Българи, не пропилявайте гласа си за партии които нямат да скочат бариерата, още повече ако не гласувате!Долу предателите!Да живее БЪЛГАРИЯ!
955
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
И след изборите спрете да купувате ТУРСКИ стоки и на Турски фирми, не ходете на почивка в турция. С нашите пари сега идват да гласуват. Интереса клати феса
954
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ ТОВА Е ИСТИНАТА. ДИГАЙ СЕ НАРОДЕ И ДА ПРЕМАХНЕМ ТУРЦИТЕ. ГЛАСУВАЙТЕ ВАЖНО Е
953
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Боят настана !!! Всички българи към урните ! Номерата в бюлетината са 3 или 19 ! За дясно управление , за България !!!
952
0
 
0
 
! Отговори
мазен анадол преди 14 години
Секишем наазнъ, мазни турци, eбали сме ви и пак ще ви eбем!!!!
951
0
 
0
 
! Отговори
Илия преди 14 години
http:///play:ecbc9cd1- тука може да разгледате как искат да ни избият нас Християните тия дето са ни клали 500години
950
0
 
0
 
! Отговори
малцинство.ком преди 14 години
внимание този форум е за турци *** каракачани със една дума за малцинството във българия....
949
0
 
0
 
! Отговори
redordead преди 14 години
Дрислю грозен , имам 65 роднини изклани в Априлското въстание , и при нас закона е кръв за кръв ! Имам 3 вишши *** с панделка , дай адрес да ти дойдем на гости като си много смел ---------каквото и да е, не мисля, че човек с три всиши щ енапише три виШШИ? ти вярваш ли си?
948
0
 
0
 
! Отговори
men преди 14 години
Ви го набибинкям у турските дупари,изпердашляци резани...!!! Кане му тцибуки,на се гемисо....,фаасе тархидия му.....!!!
947
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За първи път на тези парламентарни избори,изборът на депутати се определя чрез смесена система-чрез пропорционалната партийна листа и чрез мажоритарна листа.Защо се направи тази система,а не се мина изцяло към мажоритарен вот е повече от ясно-целта е да се откраднат още гласове в районите,в които преобладава турското малцинство или районите с компактно възрастно население,като това в Северозападна България! Или да го обясня с по-прости думи-едномандатен район Монтана или Кърджали да речем, изпращат по един мажоритерен кандидат,толкова колкото изпраща и едномандатен район Варна или Бургас!!! Дори самата София-град с почти 2 млн.население е разделен на три едномандатни района!Хитро,нали?Ако се повторят резултатите от евроизборите,то ДПС със сигурност печели мажоритарния вот в Търговище, Разград, Шумен, Силистра и Кърджали и е с много голям шанс да спечели в Смолян, Пазарджик и Бургас.БСП от своя страна със сигурност печели във Видин, Враца, Кюстендил, Ямбол и София-област и е с реални шансове да спечели в Монтана, Плевен, Добрич и Перник.Ето как БСП+ДПС имат възможност да вземат повече от 50 % от мажоритарните депутати,без реално да спечелят тези избори,дори и двете партии взети заедно.Но така или иначе този отвратителен начин за гласуване и приет и не ни остава нищо друго освен да успеем да се организираме и да гласуваме така, че гласа ни да не отиде напразно.Какво имам предвид?Гласува се с две бюлетини-едната е за мажоритарните кандидати,а другата за пропорционалната листа на съответната партия.В листата за пропорционален избор отбележете номера на партията,на която симпатизирате (до тук всичко е нормално).В ДРУГАТА бюлетина обаче отбележете НЕ името на кандидата,на чиято партия симпатизирате,а името на кандидата с най-големи шансове да спечели мажоритарния вот от партиите,която ви е най-малко противна.Да вземем например град Пазарджик- кандидата на ГЕРБ е с най-големи шансове да спечели мажоритарния вот,но своите шансове има и кандидата на ДПС.Дори и да не сте гласували в пропорционалната листа за кандидата на ГЕРБ,в мажоритарната е желателно да го направите,защото в противен случай гласа ви просто ще отиде на вятъра,тъй като гласувате за партия,която няма шанс да вземе мажоритарния вот в Пазарджик.Пазарджик го използвах като илюстрация,но реално това ще се случи във всеки един град,с изключение на Разград, Шумен, Силистра, Търговище, Кърджали, Видин, Враца.Във всички останали градове вашия вот за мажоритарния кандидат е решаващ!!!Помислете добре,преди да гласувате,за да не се чудите после защо партиите,които не понасяте са взели толкова много едномандатни райони,а вие сте гласували без всякакъв разум.Аз също ще избера в пропорционалната листа партията,на която симпатизирам,но в мажоритарната листа ще избера кандидата на друга партия,защото чисто и просто кандидата на моята партия няма шанс да спечели и гласа ми просто би се разпилял,за разлика от гласовете на ДПС!
946
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 14 години
Разбирам, че на теб всичко ти е ясно, но не разбирам защо след като ще гласуваш за Герб "В ДРУГАТА бюлетина обаче отбележете НЕ името на кандидата,на чиято партия симпатизирате,а името на кандидата с най-големи шансове да спечели мажоритарния вот от партиите,която ви е най-малко противна" Не обърквай хората с глупостите си. Ако аз гласувам за синята коалиция, разбира се, че ще избера кандидата от същата тази коалиция.
945
0
 
0
 
! Отговори
- преди 14 години
ХОРА, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА ДА МОЖЕ ДА Е ПРЕД ДПС, НЕ СИ РАЗПИЛЯВАЙТЕ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ПАРТИИ, КОИТО ЩЕ СЪБЕРАТ 3-5 % .ДОСТАТЪЧНО Е ДА МАХНЕМ ДОГАН ОТ ВЛАСТТА, ТОВА ЩЕ Е ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!
944
0
 
0
 
! Отговори
- преди 14 години
ХОРА, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА ДА МОЖЕ ДА Е ПРЕД ДПС, НЕ СИ РАЗПИЛЯВАЙТЕ ГЛАСОВЕТЕ ЗА ПАРТИИ, КОИТО ЩЕ СЪБЕРАТ 3-5 % .ДОСТАТЪЧНО Е ДА МАХНЕМ ДОГАН ОТ ВЛАСТТА, ТОВА ЩЕ Е ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!
943
0
 
0
 
! Отговори
гласувай във 6.00 ча преди 14 години
за хората от форума/утре станете по рано и гласувайте за турско *** партия АТАКА която лидерите са *** помаци и турци/ само симпатизанти на атака със болни мозаци във тоя помашки форум един нормален не виждам около вас/ако мислите че ще има някаква промяна много се лъжете просто системата е такава/ ще видим какво ще говорите когато атака се коалира със дпс след изборите...
942
0
 
0
 
! Отговори
Yoda преди 14 години
А в Бургас ще подкрепите ли Сидеров, след като има по-голям шанс срещу Данчо Ментата или ще предпочетете пак кандидата на герб от Държавна Сигурност проф. Божидар Димитров? Хммм?
941
0
 
0
 
! Отговори
до sas преди 14 години
На мен всичко ми е ясно,но се чудя на теб какво ти е сложното да го разбереш?Става само и единствено за мажоритарната листа,в която трябва да се подкрепя кандидата с най-голям шанса за победа в съответната област,т.е. кандидата на ГЕРБ.Иначе в пропорционалната листа може да гласуваш за кого си пожелаеш,но в мажоритарната листа избираш кандидата на ГЕРБ,иначе индиректно подкрепяш ДПС или БСП!
940
0
 
0
 
! Отговори
sokola преди 14 години
*** необразовано, много приказки си чул но не си проверил дали са верни , защо само заради единоверие повярвате на тия иманяри които вместо 5 лева борят се да отнемат 5 лева и 50 стотинки но при условие че продължите с този гявурски инат лошо ще ви се пише!