Седем чучура с нелегален алкохол

200 казана са проверени от есента, в 70% от тях са открити нарушения
12 яну 2010 20:34, Екип на Dnes.bg
25

Над 200 литра алкохол, за които не е платен акциз, бяха открити при внезапна проверка в ракиджийница “Седемте чучура” във варненския квартал Виница.

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов проведе акцията в морската столица.

Над 200 проверки за производство на нелегален алкохол са извършени в страната за последните четири месеца, съобщи министър Найденов. В 70% от случаите са открити нарушения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
старото преди 14 години
преди години един министър на вътрешнити работи Бонев май се казваше така пребори контрабандата - удари куфарните търговци , а тия с ЖП композициите и ТИР-овете остави
24
0
 
0
 
! Отговори
axaxax преди 14 години
NE E IZNESENO NELEGALNO imat dokumenti horata che sa minali mitnica... sega uvolnete shefa na mitnici i cqlata smqna koito sa bili tam mishki :) vsichki znaem che takiva "nelegalni" iznosi minavat i prez ministrite...
23
1
 
0
 
! Отговори
suvestina преди 14 години
"Алкохолът увеличава желанието и намалява възможностите"~ШекспирПосле българите да не казват,че турците и *** са им виновни,а сами си изпиват успеха!Пият и голямото геройство.Левски не е пиел и е успял да организира нещо
22
0
 
1
 
! Отговори
ДЕД преди 14 години
Това твоито с пиячката политика ли е г-н министре?Голема работа 200 кгр. а Цар Киро неколко тона спирт.Занимавай се с това къде ти е работата а не с кокошкарски въпроси.
21
0
 
1
 
! Отговори
shumaher преди 14 години
4e to vsi4ko drygo opravixa sega se zaxvanaxa s rakiqta......tapanari.......
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
hmm
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТОЗИ,КОЙТО Е ПОСЕГНАЛ НА АЛКОХОЛА НИЩО ДОБРО НЕ ГО ЧАКА.ДОСТА ПРАВИТЕЛСТВА СЕ ОПИТАХА И НИЩО НЕ ОСТАНА ОТ ТЯХ.
18
0
 
0
 
! Отговори
дани преди 14 години
От една страна лошо от друга така трябва.Интересно защо никъде не се спомена че собственика на казана "СЕДЕМТЕ ЧУЧУРА" заема доста висок чин в ПОЛИЦИЯТА или само обикновените хорица могат да се излагат на показ.Според мен е редно да се покаже орган на реда какво по точно прави и с какво се занимава.И въпроса ми е трябвали и нормално ли е д се премълчава че е полицай?
17
0
 
3
 
! Отговори
44.44 преди 14 години
Кофти е това,че правят ракия за продан и я смесват с кви ли не добавки.Слагат и фалшиви бандероли,което е наказуемо-тези да ги опандизват!!!Но такива като дядо ми,който си я преварява 3 пъти и си и слага сума есенции и става едно чудо :)Колкото и да съм изпил от неговата ракия не ме боли глава и ми е супер,а тези купечките там,къде ги рекламират-като се прибера от някой клуб след 3-4 водки направо ми е отврат.Пийте си домашната ракийка и се не бойте.Така са оцелели дедите ни :) Наздраве!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Бащата на момата преди 14 години
Като всеки нормален българин и аз имам система за добиване на "дестилирана" вода - под това име се продават казаните. Нямам качествен спиртомер.Някой да знае къде продават качествени спиртомери ?
15
0
 
0
 
! Отговори
xaxaxa преди 14 години
6tqlo da navredi na tyrizma v balgariq a be tapanar kvo 6a navredi 6te navredi na nasraniq ti gaz kadeto iskate da lapate samo pari.... da si kopyvate novi koli i da si pravite zamaci a obinovennite hora da se 4ydqt kak da si kypqt 1 hlqb!!!!!!!!
14
1
 
1
 
! Отговори
LoL преди 14 години
*** скапани селяци ракиджии пийте си помията у вас ама не тровете другите с тоя ***.
13
0
 
0
 
! Отговори
B0lero преди 14 години
Ракия се е варяла и ще се вари ... ! Такива публични изяви са безмислени никой няма да си върне казана за скраб.
12
0
 
1
 
! Отговори
littlegin преди 14 години
Не пипайта ракийката на хората , че ще има кютек !
11
0
 
0
 
! Отговори
хер Флик преди 14 години
Няма да пиете,няма да пушите,щото е вредно за здравето.И секс няма да правите!Всички чучурки ще хвана,и всички пури нелегални,и тях ще хвана,После си заминавам за САЩ и вие ще ме хванете за шперца :Р
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Напълно си прав, в нашия квартал през къща се вари ракия и ще се вари-амин!
9
0
 
0
 
! Отговори
John преди 14 години
Хората в някои части на България отдавна са решили проблема! Всяка къща с казан! Всичко е скрито и хората се пазят взаимно! Без шум, където е текло пак ще тече ;)Да са живи и здрави да варят да пием чиста ракия не купешките меки колена ;)
8
0
 
0
 
! Отговори
ДЕТЕЛИН КИРЧЕВ преди 14 години
край , свърши се , повече никога няма да има фалшив алкохол :) от утре само само само отигинален ( то ако всичко е тип-топ и са спазени всички норми за производството , че то литъра водка трябва да е НАД 10 ЛВ. а тогава кой ще купи , а ? при пенсия 120 лв или заплата 250 ? давайте , тровете народа *** НЕКАДЪРНА ПОЛИТИЧЕСКА !!! ) И тоя пуяк ненаядения КОЙ не му снесе малко парички за да не ходи там и да не се прави на детектив , а ? ПРОСТИ , НЕКАДЪРНИ , БЕЗДАРНИ
7
0
 
0
 
! Отговори
до 2 преди 14 години
скоро ще бъде не само скрит, ами и изпит...
6
0
 
1
 
! Отговори
заек с ориз преди 14 години
Да дойдат да проверят и моя чучур хахахаха