Гореше всичко, беше ужасно. Не се виждаше слънцето!

Разказите на двама огнеборци, гасили пламъците в Русия
23 авг 2010 19:00,
207

 

 

Много аналгин и храна – главно консерви. Това е било необходимо на българските огнеборци по време на големите пожари в Русия.

Още по темата

Всичките ни 95 пожарникари са работили между 12 и 15 часа всеки ден в гористи торфени местности.

Твърдят, че заради предизвикателството пак биха предприели подобна мисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
3
 
! Отговори
POJARNIKAR LAINAR преди 13 години
TIA POJARNIKARI SA TAPACI AZ AKO BEH 6TEH DA IM DAM PO EDIN U...I U GAZO I PO 5 STINKI DA RAZDELAT SITE
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали са пожарникари като Бойко , затова е тази пушилка иначе никой нямаше да забележи. В България всеки ден има герои кото прославят България но няма кой да ги забележи.
42
5
 
7
 
! Отговори
Сергей преди 13 години
Браво на тези истински мъже и едно момиче! Ако аз бях премиер щях да им дам по 5000 евро.
41
3
 
7
 
! Отговори
bzb преди 13 години
Нямам думи просто... болни хора! Половината говорят за Бойко Борисов, за Путин и въобще се оптиват да вкарат всякакви злободневни теми по най-куция начин в коментарите си. Не сте интересни, пичове, ама никак. Другата половина пък се чудят откъде да си изсмучат критиките. Зле сте бе майка му стара! Хем кръгли нули, хем злобни!Браво на момчетата (пожарникарите) и точка по въпроса!
40
3
 
6
 
! Отговори
Евреин преди 13 години
Нали ,ако Гербаджиите бяха изпратили някой лев първи като Вас.US-ARMY, ЩЯХА ДА писнат-"***!!Ами парите за болниците!!Ами за БАН!!АМИ ЗА БАБИЧКИТЕ!"-Пратили каквото имали,ние сме твърде мънички,че да се сравняваме с американците!!Ама май само Тодор Колев го проумя!!!!!
39
5
 
13
 
! Отговори
Мута преди 13 години
Ей ненормалнико. Спри да ни занимаваш със сексуалните си терзания!Има си специализирани сайтове за хора с подобна на твоята ориентация.Или вече и там си за посмешище?
38
5
 
4
 
! Отговори
geri преди 13 години
Zaslujavat pone po 10000 iv.
37
2
 
2
 
! Отговори
WEST SIDE преди 13 години
WESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
36
14
 
3
 
! Отговори
US ARMY преди 13 години
САЩ изпратиха помощи на Русия в размер на милиони долари за пожарите. Русия официално им благодари. "Russia is grateful to the United States over the assistance in tackling the wildfires raging across the country, Russian Foreign Ministry said on Saturday."
35
4
 
8
 
! Отговори
Елица Василева преди 13 години
До: "1", "777" и други подобни разбирачи-"спецове по пожари"!!p.s. Най-лесното е да си анонимен и да изразяваш мнение!!!Първо:Научете се да пишете грамотно на български език!! Второ: Предлагам, ако някой ден Ви се подпалят къщите( не го пожелавам на никой, все пак) и задниците, да не звъните нито на 160 или 112, ами да чакате да падне дъжд!!! "Дедовият" ще е напълно изгорял, тогава!!! ИНАЧЕ, БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!!
34
5
 
5
 
! Отговори
КОЧО преди 13 години
ТЕ ЗА ТОВА СА ОТИШЛИ ТАМ ,ДА ГАСЯТ ПОЖАРА ,НЕ СА НА ЕКСКУРЗИЯ МАЛКО ПОНЕ СЕ СЪОБРАЗЕТЕ С ТОВА ,НЯМА ФАЙДА ОТ ПЛЮЕНЕ ,НИЩО ,ЧЕ СА ПОЖАРНИКАРИ ....
33
6
 
7
 
! Отговори
Fire преди 13 години
Само толкова ли могат да раскажат вашите 2 пожарникара?Защо изобщо сте сложили това в сайта си? И дават поляци по руската тв защото дълго време бяха врагове по време на качински и другите преди него, сега Русия стана силна и богата и поляците не искат да се карат а и видяха какво представлява САЩ.Българи са върнали жеста, защото преди две години руснаците гасяха тук с самолети и също рискуваха живота си и са допринесли пожарите да спрат бая доста,но тогава мълчаха вашите СМИ - получихте го назад
32
3
 
13
 
! Отговори
dendo преди 13 години
Били са момчетата там, помогнали са с каквото можали. Вярно е, двама човека не са нищо на фона на такова бедствие. Важното е, че сме помогнали в труден момент на братска Русия. А за самите момчета - според мен заслужават повече като награда.
31
12
 
5
 
! Отговори
Пешо Гипса преди 13 години
Бай Христо стругаря, също работи по 15 часа на ден. И то всеки ден, а не един път на 5 години. Къде му е наградата ???
30
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!
29
3
 
10
 
! Отговори
РАЗМИСЪЛ преди 13 години
Алф,аз знам какво значи нихилист и затова го употребявам!Ако имаш нужда да блестиш със знания-добре,но тук отдаваме заслужена почест на българските момчета,а не доказваме знанията си от уикипедиа!!
28
4
 
14
 
! Отговори
Кирил преди 13 години
Дааа, за полските пожарникари се снимаха филми, даваха ги по всички руски телевизии... Сега дават и тяхното прибиране в Полша. За българите в Русия по руските медии-нито думичка. А Полша е католическа страна, имала е големи вражди с Русия в миналото. Определено не сме никак обичани на този етап от Кремъл и официална Русия. Но нищо... Не за слава, а да помогнат бяха българите там. Колкото и малко да успяха да направят, знам, че са го дали от сърце. Това е по-важно...
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно защо преди 10 години и в България горяха гори и поля
26
7
 
4
 
! Отговори
алф преди 13 години
Така ще е до като милиционеро-фашизоидно-комунистическата *** ме държи безработен!Ще ги мачкам поне по нета и без това нямам друго какво да правя......Терминът произлиза от латинското nihil, означаващо "нищо". Оксфордския английски речник (Oxford English Dictionary) посочва първата ѝ употреба през 1817 в английски, а Историческият речник на френския език (Dictionnaire historique de la langue française) на Алън Рей (издание 1995) посочва 1787 като първа употреба на думата във френски, посочвайки, че nihiliste е използвана през 1761, макар в религиозния смисъл на "еретик", която употреба днес е остаряла. Рей също посочва, че руският еквивалент (нигилизм), откъдето вероятно идва и в българския език, се появява през 1829.
25
3
 
23
 
! Отговори
Размисъл преди 13 години
Във всяка тема се появява по ЕДИН АНОНИМЕН,който да опошли всички изказвания!Все ми се струва,че е един и същ НИХИЛИСТ,дето няма нищо свято и ценно и дава мило и драго да опошлява героизма или страданието на хората с нелепи коментари!!!