Какво трябва, за да се запълни дупка на пътя?

Да мине през нея премиерът
5 сеп 2010 15:40,
65
Какво трябва, за да се запълни дупка на пътя?
Снимка: БГНЕС

На път за Сопот, където в неделя откри пречиствателна станция, премиерът Бойко Борисов премина през участъка Баня – Карлово и остана смаян от близо 20-сантиметрови кратери на шосето.

Моментално, още от днес, започва аварийно запълване на дупките по разпореждане на премиера, съобщи местната структура на ГЕРБ.

В агенция „Пътна инфраструктура” има доклад за състоянието на пътя, но въпреки това досега не е направен ремонт, разказва директорът на Пловдивското областно пътно управление Атанас Ташков, цитиран от БГНЕС.

За ремонт на участъка са необходими около 10 хиляди лева. Той не влиза в проекта за рехабилитация на пътя към Карлово, който трябва да бъде завършен следващата седмица и да бъде открит от министър-председателя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
изтормозен Мосвич преди 13 години
Че тоя път е като магистрала! Да дойде Бойко да види Ришкия проход. Лунен пейзаж-кратер до кратер.
63
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
A kade e bila dosega "местната структура на ГЕРБ" ?
62
3
 
17
 
! Отговори
dedo преди 13 години
61, тегли си два патрона у главето и няма повече да се мъчиш...Другия път като пишеш глупости, направо уволнявай дупките, барабар с ония от партията-столетница, дето изкрадоха държавата и сега няма пари за преасфалтиране на улиците.
61
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
веднага си подай оставката,некадърник,съжалявам че гласувах за герб,предсрочни парламентарни избори през ноември-класиране - 1 място бсп,-2място дпс,3 място рзс,извън парламента остават партиите -герб,атака,ндсв,дсб
60
0
 
7
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Защо не е жив Стоян Михайловски та да напише един разказ за Генерал д-р Бойко Борисов.
59
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
оле мале,Тиквата се очудил - хах хахаче тя цялата държава е в дупки,човек ако тръгне едвам ще стигне до Турция и Гърция,защото на места дори липсва път до границата ?!? Типичен пример е пътя край Синеморец и другия през Елхово.Който не вярва нека да тръгне,може и да не стигне далече :)
58
0
 
7
 
! Отговори
meri преди 13 години
da be6e minal po dabene za karlovo nema6e da mu ostane cqla kolata
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ем ко тряя ве да са преасфалтира цяла България :D
56
1
 
27
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
А, сега разбирам, защо пътищата на държавата са на такъв хал. Ми той Бойко идея си нямал, че в България няма 10 метра прав участък без дупки.Сигурно понеже като лети с Батмобила на метър над земята и не ги забелязва.
55
0
 
11
 
! Отговори
ДА , АМА - НЕ преди 13 години
САМО , ЧЕ СНИМКАТА НЕ Е ОТ ТОЯ ПЪТ ! СНИМКАТА Е ОТ ПЕРНИШКИЯТ ПЪТ ДРАГИЧЕВО РУДАРЦИ
54
1
 
20
 
! Отговори
Случаен преди 13 години
Тй ББ сега пада от небето. Къде е живял до сега? В цяла БГ пътищата са в окаяо положение, не са ремонтирани от Татово време.
53
4
 
8
 
! Отговори
Баба Гица преди 13 години
Ей момчита и у нашто село има много стари дупки да ни нъ забрайте да дойдите да ги запълните кат сте почнали .
52
11
 
12
 
! Отговори
вай-вай преди 13 години
Е това е пример за съвършен Премиер.Реже една две лентички за обекти започнати от предишните,запълва демонстративно някоя и друга дупка по пътя от където е минал за да го запомнят местните хора и да разправят,че самият Бойко е минал по този път и народът изпада в екзстас.
51
0
 
25
 
! Отговори
Денислав преди 13 години
Ами хайде да съберем по някой лев да заредим на Бойко лимузината и да обиколи цяла България, току виж оправят повечето пътища ...
50
1
 
28
 
! Отговори
тнт преди 13 години
Бойко може да си позволи да запълва дупки по пътищат,нали парите за винетки са при жена му.
49
4
 
18
 
! Отговори
jj преди 13 години
урина в устата на цялото правителство и всички които ги защитават. в държавата има ресурс да се стегнат нещата за нула време. борисов излъга хората че ще го направи - всички измами си вървят както преди само дето той го играе загрижен. освен това са некомпетентни. да му връчим оскар за главна женска роля и да го пращаме на село да почива докато не е сринал всичко
48
2
 
9
 
! Отговори
T&T преди 13 години
pone nesto navreme e napraveno, drugite nisto ne napravixa sa 20 god.
47
1
 
14
 
! Отговори
(Р)Умен преди 13 години
Предлагам някой, който може (и има време и желание) да направи сайт в който всички да споделяме информация къде според нас се намира най-голямата пътна дупка. Например може да се казва "dupka.bg". Това може да бъде полезно за и за премиера, ако реши да вземе нешата с дупките под контрол!
46
1
 
5
 
! Отговори
100 преди 13 години
toya debel *** ne znae kade se namira shtom ostava smayan - v sofia seka ulica e taka. toy kvo po oblacite li se dviji ddeebiboklukk. ni kato kmet ni kato premier se opravi s polojenieto da napuska izobshto dArjavata che ne se izdarja sarvul
45
1
 
10
 
! Отговори
main_creator преди 13 години
Околовръсното преди няколко месеца вдигаше оборота на сервизите в София с 20-30%