Няма останки от тела край "Петолъчката"

Окръжният прокурор на Ямбол опроверга появилата се информация
Обновена: 7 юни 2012 19:52 | 7 юни 2012 18:07,
52
Няма останки от тела край "Петолъчката"
Сапьорите влизат в района. Снимка: Булфото

Няма намерени човешки тела или части от тях в района на “Петолъчката“ около взривилите се във вторник складове за утилизация на военна техника, заяви окръжният прокурор на Ямбол Георги Ханджиев пред БТА.

Ханджиев отрече да е давал подобна информация на медии. Той обясни, че ще съобщи официално, ако се намерят издирваните трима работници във фирмата за утилизация на боеприпаси.

Още по темата

По рано днес bTV съобщи, че са открити части от тела на мястото на взривовете в района на "Петолъчката", но все не е ясно дали са от човек или животно. Телевизията се позова именно на Ханджиев.

В момента екип сапьори от Министерство на отбраната ще разчистват терена около складовете, като за целта се използват и контролирани взривове.

Сапьорите ще трябва да издирят и тримата работници, останали в неизвестност от началото на инцидента, както и да осигурят възможност на следователите от Националната следствена служба и от ямболското окръжно следствие да разследват причините за взривовете и последиците от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо в държавата винаги се лъже при станала трагедия? Никога не се казва истината... истината е, че хората са изгорели - защо никой не го казва?
19
0
 
28
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Прокурорът се е нагърбил с работата на Цецо голямата уста.Къде се скри този каиш ,че не ми е интересно прокурори да ми разясняват.Нужно е парчето да излезе и да ме развесели.Да не са го задържали някъде из арестите или Бойко му е теглил един бой.
18
5
 
12
 
! Отговори
Гаврош преди 11 години
Въпроса с виновността е изяснен.Собственика на фирмата през 1955 година е носил червена пиоерска връзка и е декламирал пролетарска поезия!
17
1
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Четвъртата власт г-да жулещите насекоми(платените) журналисти,същото го казаха и разследващите от МО за ГСМ изгорели,които били предизвикали взрива.ТОЧНО ТИЯ НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ....
16
1
 
28
 
! Отговори
Житан преди 11 години
Най-лошото е ,че близките на загиналите няма да има какво да погребат....А *** журналисти изпратени там ,превръщат трагедията в сейр.Но явно там не са само те ***!
15
0
 
12
 
! Отговори
osata преди 11 години
Ами така е... като бързат да дават изявления, без да са се консултирали с когото трябва.А относно това какво точно се е случило може би няма да разберем. То не е толкова важно за обикновените хора, но за работещите с взривоопасни материали е от изключителна важност.Гадното е, че има липсващи /определено загинали/ и ранени хора. Повече от ясно е, че има нарушение на правила и разпоредби, слаб или никакъв контрол, много са вероятни и корупция и измами.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
13, не съм гербер, но съм ЗА истината.
13
3
 
8
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Ами китайците почнаха произвотсво на изтъркани дънки с думите на Бойко" Тройната коалиция е виновна"
12
0
 
9
 
! Отговори
Резил преди 11 години
Под същата снимка противоположни твърдения.Да има пропуски в тази разпадаща се държава - разбирам.Но да не могат да се изкажат нормално, взе да ми става в повечко.Онзи ден един иначе сипатичен фактор се изцепи, че в следствие взрива имало трус 4,5 по Рихтер, сетне се оказа 1,5.Й-йеееейййй !
11
0
 
10
 
! Отговори
Дюнерите ни пазят преди 11 години
Да се прибират рейнджирите от Авгана,че петолъчката замяса на Кабул.Ама талибаните дето покровителстват тази терористична фирма кво шъ праим?
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и ние си имаме вече зона 51!!!извънземните дойдоха братя да вземат великия Боко-да им строи междугалактически магистрали.в 3-4 галактики изпитвали остра нужда от такива...
9
0
 
10
 
! Отговори
Божидар Димитровси преди 11 години
Това ще са наследниците на вампирите от Созопол и Дракула-български вампир и прапрапра дядо на Дянковъ.А може и да е осемнадесетата глава на Йоан кръстител.
8
5
 
3
 
! Отговори
www преди 11 години
До младшия сержант: Кой те прави на ***??? Никой освен журналистите не са твърдели, че ГСМ е виновен за взрива. Казаха, че това, че е имало ГСМ там е знак за неспазване на правилата. Основната версия засега, която се споменава е именно за въпросния струг. А какво е станало "гусин млад жант" (така ни караха да викаме в казармата за да звучи по стегнато) никога и никой няма да размере със сигурност.
7
12
 
7
 
! Отговори
Не от ГЕРБ! преди 11 години
Най - сетне излезе актуална информация: ДОГОВОРА С ФИРМАТА Е СКЛЮЧЕН 2008 ГОДИНА!
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повече от ясно е че тия 3-та са разпокъсани на изгорели парчета дано само намерят годни за ДНК анализ,в стаята е имало 140кг.Хексаген и цялата сграда липсва.Безкрайно трагично и жестоко е но от взрива не е останал и помен от работната стая...
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко да излезе да каже тез хубостници какво са намерили.То бива некадърност ама това вече е прекалено.
4
2
 
26
 
! Отговори
Младши сержант преди 11 години
ЗАЩО НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ,тия от МО взрива е станал от искра от струга,самобавноравиващ би повярвал че телефонен звън или фас би възпламенил барута в снаряда,които са обработвали в момента на взрива,а в стаята е било претъпкано със взривен материал(боеприпаси)това е според разказите на двамата,които е изхвърлила взривната вълна,които са излезнали да пушат.Всички от МО и тая фирма са за доживотна присъда и милиони обезщетения на пострадалите да изплатят.А повече от ясно е че тия 3-та са разпокъсани...
3
5
 
6
 
! Отговори
Житан преди 11 години
По клоните на дърветата ще е пълно с останки от тела,както и под тях и няма да са на животни останали да гледат как гърмят складове
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Засрамете се, стига сте дъвкали хората бре. Пишете чак когато сте на 1000% сигурни. Срам, срам... и bTV
1
3
 
11
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Няма останки от тела край Петолъчкатаслед което, по-надолу в статията: "... открити части от тела на мястото на взривовете в района на "Петолъчката", но все не е ясно дали са от човек или животно."Егати! :)))