Строителството на „Тракия“ зациклило на края

„Това, което виждам, не ме радва“, укорява министър Захариева
24 мар 2013 15:53, Бойчо Попов
277
Строителството на „Тракия“ зациклило на края
Екатерина Захариева и Лазар Лазаров, изпълнителен директор на АПИ, инспектираха строителството на ЛОТ 4. Снимка: БТА

Около четири пъти трябва да се увеличи темпът на строителството на автомагистрала "Тракия", за да бъде спазен планираният срок за завършването й, който остава 31 май, заяви пред журналисти край пътния възел "Зимница" вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Екатерина Захариева, цитирана от БТА. 

За съжаление това, което видях от оставащите 34 км от автомагистрала „Тракия”, не ме радва, заяви непосредствено след инспекцията на новостроящия се участък Захариева. Тя допълни, че не намира причина да не се строи при положение, че по нейна информация, е осигурено финансиране.

Министърът изрази съжаление, че точно на финалната права строителството на автомагистралата се бави, и посочи, че с тези темпове на работа пусковият срок на автомагистралата може да бъде до края на юни.

От своя страна от фирмата - изпълнител на обекта, увериха, че ще бъде направено всичко необходимо до началото на активния летен сезон пътят да бъде готов, а следващата седмица ще бъде представен актуализиран график за работа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още веднъж се убеждавам, че правителството на ГЕРБ работеше и правеше всичко през тези 4 г. само и единствено за своя вожда. Да може определени хора да му ръкопляскат. Нали видяхте визията му пред парламента пред своите поддръжници, след като подаде оставка. Това нормален човек ли е! Този човек неработеше за хората, а за собственото си его. Да им е жив и здрав на тези които го подкрепят.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде е ***?
24
0
 
4
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
ти да не си 8-ми клас някъде или си мислиш че е много весело това което си постнал?
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кратун да казва къде загроби парите!
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ББ не е построил нищо,а пък рязал лентички,значи застава пред картонен обект с ножичката и реже лентичката,идват БСП и казва ББ не е построи нищо и не е наливал асфалт-значи наш човек.Защото ние асфалт не ядем,но *** за асфалт-да!
21
2
 
18
 
! Отговори
Грозната истина! преди 11 години
От парите за финансиране на магистралите се е крало яко през последните 4 години!Накрая Цветанов открадна всички пари за да може да ги харчи по предизборни агитации!Магистралите няма да бъдат завършени, защото парите са ОТКРАДНАТИ!И още по-лошо - ЕС няма да плати нищо повече, защото са наясно,ч е тук ги крадат!
20
0
 
6
 
! Отговори
chach преди 11 години
koli niamat,magistrali praviat.
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е сега какво стана-ГЕРБ не са построили нищо,ами тогава Спинишев защо разправяше,че не яде асВалт?
18
0
 
8
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
наивник ли си или преднамерен лъжец? Не отговорил 30 - просто гербер!
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Без Борисов по борисовски.Стига с тези измислени и насилени пускови срокове,които бяха обещани на вожда за редовните парламентарни избори и се даваше всичко, а хората бяха забравени.Ако нямаше избори ,тогава и сроковете щяха да са по-дълги(да изпълним петилетката за три години).Да вземат мерки да се освести народа,че не се издържа,много от хората луднаха.
16
3
 
16
 
! Отговори
ААААААААААА преди 11 години
МАГИСТРАЛАТА Е ПЛАТЕНА ЦЯЛАТА, БОЙКО Я ПЛАТИ НА 100% ПРЕДВАРИТЕЛНО А Е ДОВЪРШЕНА НА 78% КОЙ ВЗЕ ПАРИТЕ? ТОВА СА НАД 30 000 000
15
2
 
4
 
! Отговори
beli преди 11 години
следващите 4г, и магистрали ще ви направи и мостове и училища и зали
14
0
 
21
 
! Отговори
а3 преди 11 години
Браво госпожо Министър ! Естествено ,че няма да стане! Досега само лъжат ! Ла3ар Ла3аров и той лъже - маша на ГЕРБ -седи като ощипана мома. Сменето го -майка му има фирма с която предлага циментова стабили3ация на пътни настилки и той гледа да ги пробута! Мафия!!! Вижте откраднаха парите,няма 3аплати,работниците на магистралите и техните семейства гладуват и ми3ерстват!Помогнете на хората - 3а да ви помогне господ!
13
4
 
23
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
какви съботажи бре червенотиквеник? Буда изхарчи парите, БГ фалира - не ти ли е ясно? Няма 4 000 000 000 от резерва, външния ни дълг от 10 на 14 000 000 000. Толкова струва на България безхаберието на един фукльо!
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
A stava li qsno koi *** podizpulnitel ne si plashta na rabotnicite za da ne stroqt?Ako vinovnata mutra ne bude razsledvana shte e porednata sramota.Deeba i kradlivata mutrenska sgan...ne se nahraniha be, vse oshte i oshte trqbva da se lapa.Sledvashtite protesti iskam da sa v bogatashkite kvartali iz stranata, da im zapalim kushtite na tezi bokluci dolni.
11
2
 
17
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
а помните ли че тиквата щеше да строи писта за Формула 1? Няма такъв цирк. И тъпите гербери изкупиха на петорни цени терени край Доброславци.
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а помните ли че тиквата откри и някаква странна ЖП линия с която щяла за 30 мин да се ходи до Пловдив? хахаха- някой да се е возил? Само дето герб купиха неизползваеми вагони от Турция за 200 000 000 и то втора ръка. Няма ли кой да се самосезира?
9
1
 
10
 
! Отговори
петър преди 11 години
Няма го тиквата,свършиха и магистралите.
8
2
 
19
 
! Отговори
конграчулейшън преди 11 години
Теорията на Дарвин е разбита. В България се появи човек произлязъл от тиква!
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази магистрала трябваше да е готова точно преди изборите за да може Буда да реже лентат предизборно но какво стана чудят се как да си направят PR , може да я открият на чакъл