M1A2 Abrams кацна на Летище "Бургас"

Танкът ще участва в учението на Ново село: "Бързина и мощ"
22 юни 2015 08:45,
296

Снимка: Facebook/US-Embassy-Sofia/

Единият от двата танка M1A2 Abrams на американската армия вече е разтоварен на Летище "Бургас". За това се похвалиха от посолството на САЩ в България на Facebook страницата си.

Още по темата

Първият танк е бил транспортиран от американската военно въздушната база в Рамщайн, Германия, до България с военно-транспортен самолет С-17.

Планирано е танкът да вземе участие в учения с бойни стрелби на полигона "Ново село", където ще се проведе "Бързина и мощ", което цели подобряване на бойната съвместимост и опознаване на машините на НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не разбирам защо му подлагат тези плоскости. Нали не стъпва на желязо а само на гумени подложки. Какво му пазят толкова на бетона.
154
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пари от американското послство-получениЗаминаване за Америка-осъществено
153
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТьпанар.*** си получи парите от американското посолство и си заминавай в Америка.
152
3
 
2
 
! Отговори
@231 преди 8 години
мокрите мечти на Путин ги знаеме, ама няма да се осъществят
151
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека още много докарат. Ще се чуствам много по-сигурно
150
3
 
4
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Одобрявам.
149
0
 
4
 
! Отговори
до Васо преди 8 години
"Достатъчно е да им снемат електрониката."Тцъ, по устав тябва да се унищожи - вкл. и за да не се ползва за трофей за пропаганда. Само ако е овладян района може да се рискува персонал за оглед, транспорт..."толкоз лесно и масово ли се повреждат"Не. САЩ ползват в Ирак общо 1100 Абрамса, от тях 80 са били повредени, но повечето са върнати след ремонт. Има само един сериозен пробив - от бомба на пътя - 500 кг! Откача се купола, но пак повечето оцеляват.Това е най-здравият танк въобще.
148
1
 
0
 
! Отговори
FES преди 8 години
BULGAR KOFTI PLEME
147
1
 
9
 
! Отговори
Бай Дельо преди 8 години
Ха ха ха, на втора снимка има цистерна на ЛУКОЙЛ чакаща да зареди фърчилото та да може да докара и другия хамерикански чиреп.Амерички самальот с руски биндзин, е сега им се е.а майката. Дано не турат и на танкот, че ше си остане на летището.
146
2
 
10
 
! Отговори
Антитанк гражданин преди 8 години
Предполагам, че са по френска технология правени, особено двигателите, затова се развалят толкова често та ги изоставят и унищожават.Няколко пъти съм си говорел с британци искащи да станат войници и плюещи русия и им казвам: Едно е талибан с калашник и рпг от преди 50години съвсем различно е да се ежиш на една от най напредналите армии в света. Та така и тия танкове.
145
1
 
2
 
! Отговори
Васо преди 8 години
До анонимен 218. Че толкоз лесно и масово ли се повреждат бе. При соца с едни руснаци си говорим за леките коли, па те викат " малко ги имаме, ама природата ни е чиста". Та и ти нещо подобно. Що да ги изтърбушват. Достатъчно е да им снемат електрониката.
144
3
 
1
 
! Отговори
Sabaton преди 8 години
Panzer Battalion Under this sun no shadows will fallPiercing our eyes as we chargeAn armoured battalion on course to the eastClosing the end of it's marchThis time we're here to finish a jobStarted a decade agoDriving THE ANIMALS out of THEIR HOLESTo bury them 6 feet belowArmoured tanks of mass destructionKillers in the eastRats who dares to stand before usFeel our guns go live
143
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Стоят покрай пътищата изгорели, изтърбушени"Това са повредени. Американците сами са ги запалили, да не попаднат у врага - нормална процедура.Американците нямат НИТО ЕДИН унищожен от врага Абрамс (само повредени) и нито един загинал танкист (само ранени). Практически непробиваем е.
142
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива танкове са на всеки 20 метра в Сирия, Ирак, Авганистан, Либия, смляха ги с РПГта от 70те години мукамбите. Стоят покрай пътищата изгорели, изтърбушени
141
21
 
7
 
! Отговори
От 212 преди 8 години
Кого ще лъжеш, а?Точно обратното е - 90% са за европеизацията, демократизацията и свободата и срещу азиатската диктатура и мизерия, която Путинския слуга Янукович се опита да им пробута! Заради това стана Майдана, не щото раздавали понички!И понеже Путин беше безпомощен (а комплексите го биеха), разпали една гражданска война, в която хвърли цялата вина върху Запада.Да, ама няма кой да вярва, на него и на слугите му. Сега Русия ще плаща скъпо, СКЪПООО !!!
140
21
 
12
 
! Отговори
194 до 195 преди 8 години
"Превръщаш се в *** *** с мишена на челото"Ние винаги сме били мишена на Русия - тя мечтае да ни заграби и съсипе като Украйна, Молдова, Кавказ и навсякъде, където е стъпил миризливия руски ботуш - само, че сега сме по-ТРУДНА мишена вече! Вече няма пълна кошара с овце да вика "Ела Вълчо, изяж ме". Сега ше види Русията кон боб яде ли, Сибирът тесен ше й се види...!
139
7
 
16
 
! Отговори
Иван Пешев преди 8 години
РПГ-7 е вече тук и няма да се предаде лесно на М1А2
138
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До някойРуснаците на учения прехвърлят дивизия 30 000 души с въоръжението, тия метнали един танк да покажат, че могат.--------Дай им само да се перчат, винаги са били така.
137
3
 
18
 
! Отговори
Сестра Питка преди 8 години
Колко по-ефектно и надъхващо щеше да е ако от танка изкочеше Брат Пит, да развее щатско флагче, показвайки ни фалшива керамична усмивка и да каже некоя глупост. А то - пълна скука. Заслужават да ги посрещне проф. Вучков.
136
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя сигурно ще скъса руското въже ако го теглят като оня танк на червения площад.