50:50 във ВСС за разпечатки от телефоните

Всички се кълнат, че не са пращали съобщението до Борисов
27
50:50 във ВСС за разпечатки от телефоните
Снимка: БулФото

Близо десетина от членовете на ВСС са склонни да предоставят разпечатки на мобилните си телефони. Това стана ясно след работно заседание по повод казуса от миналия четвъртък, когато председателят на ВКС Лозан Панов получи препратен SMS от премиера Бойко Борисов и го обяви. Впоследствие Борисов отиде на крака във ВСС.

Пред журналисти Ясен Тодоров, член на съвета, каза, че е от тези, които няма да предоставят разпечатка на телефона си. Така щели да направят още десетина души от съвета, предаде БТА.

Още по темата

Всички присъствали днес на заседанието са декларирали, че съобщение на Борисов не са пращали.

Според Тодоров, ако се тръгне по тази плоскост, ще трябва при всеки подобен случай да се вадят разпечатки. Не искам кореспонденцията ми с приятели и семейството ми да излиза наяве, каза още той.

Тодоров не смята, че трябва да се прави проверка на администрацията на ВСС, след думите на лидера на РЗС Яне Янев, че именно човек от администрацията е изпратил съобщението с текст: "Лозан Панов отново предложи да Ви викаме във ВСС по записа с двете каки, не го приехме". 

Работите са много по-дълбоки и истината е съвсем различна. Определени кръгове имат интерес да клатят държавата, коментира още Ясен Тодоров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
"Определени кръгове имат интерес да клатят държавата, коментира още Ясен Тодоров."То колко може да се клати нещо, дето сте го загробили ?!
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срамувам се от вас *** , герберски !!!!
20
0
 
4
 
! Отговори
Дони преди 8 години
Десет човека са честни,десет - слуги на мафията! А този Ясен е много"ясен" - той мечтае за мястотона Цацаров! С мутренската си физиономия има големи шансове.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ШПИОНАЖЖЖЖЖЖАмуй Майкатаахаххаааааааааа
18
0
 
0
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
До знайкоКво Аз бре? Все още немога/неискам да приема фактите за българите които в по-голямата си част се припокриват с мнението на чужденците/небългарите за българите! Кое нещо нема гръбнак, увиива се, гъне се, пълзи, лази, нема принципи, меко е, слузесто, .... ! Твърдина-характер, принципи му липсва, па може и да е наблъскан с никому ненужни знания? Напрактика като неумее да ги приложи в подходящият момент е безполезен! пп. рибата мирише от към .... ! В случая ВСС е глава на рибата!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пфууууу май.... ви да е....
16
0
 
4
 
! Отговори
уймни и крастаиви преди 8 години
Еееееех ...... сега да си имахме УЙМНИ И КРАСТАИВИ ...... щеха да ги изметат .... ама..... айде де, сичко е ПУНТА МАРА!!!! А МАТРЯЛА СПИ ЛИ СПИИИ.....
15
0
 
9
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 8 години
Според Тодоров, ако се тръгне по тази плоскост, ще трябва при всеки подобен случай да се вадят разпечатки. Не искам кореспонденцията ми с приятели и семейството ми да излиза наяве, каза още тойПО ТАЗИ ПЛОСКОСТ АКО СЕ ТРЪГНЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ВКАРВА В ЗАТВОРА, ЗАЩОТО ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! И СПОКО, НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА ТИ СЪС СЕМЕЙСТВОТО, ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА, А САМО ТАЯ С ТИКВАТА, ПРАСЕТО И ДРУГИТЕ МАФИОТИ ПО ВЕРИГАТА ! 10 ОТ ВСС СА ГУЗНИ ! ПРИМКАТА СЕ ЗАТЯГА !
14
0
 
3
 
! Отговори
до se преди 8 години
Отклоняват ни вниманието точно сега с тези глупости ,та не виждате ли, че властта на може да се справи с тежката криминална обстановка ,с тежките зимни условия и защо ли?--------------------------------По веригата се пращат на по долни инстанции нареждания! Съдът не функционира нормално и е естествено криминалната обстановка да е тежка! Това което се случи /се видя/и се случва във ВСС е от първостепенна важност! Обаче защо някои се опитва да омаловажи фактите?
13
0
 
3
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Имах някакво уважени е към съдиите в БГ, а след този случай си заслужиха презрението ми! Тор, ***, Лоени топки /вж. предполагаемият информатор на Б.Борисов във ВСС Димитър Узунов/! След вас Потоп, нали?!? ***! Да те е срам, че си българин/ка!
12
0
 
3
 
! Отговори
se преди 8 години
Отклоняват ни вниманието точно сега с тези глупости ,та не виждате ли, че властта на може да се справи с тежката криминална обстановка ,с тежките зимни условия и защо ли?Ами защото няма лапане господа !!!Лапане има дето има лентички а да почистиш улици и булеварди няма какво да цопне гербаджийската дружина.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да не са луди да дадат разпечатка да разберат всички любовниците им.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цирк тотален. С какво се занимават!
9
0
 
5
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
И този като МВР г-жа Бъчварова се оправдава че много се работи но определени кръгове имат интерес да клатят държавата.Акой ИМА ИНТЕРЕС ДА СЕ КЛАТЯТ ПО МЕЖДУ СИ ЕДИН ДРУГ.
8
0
 
2
 
! Отговори
Winks преди 8 години
Лично аз ще му държа сметка на Яската за сегашното му поведение и няколкото кризи - икономически, политически и т.н.. И също само да попитам хората Защо плащаме издръжката на Тайни-майни служби като една криза или кражба не са предотвратили досега?
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами тези 50% сигурно са и получили смс от въпросната персона да отхвърлят предложението, от цялата работа поне стана ясно,че повече от половината ВСС е зависима
6
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Като чета новините и коментарите започнах да вярвам,че и изборите и много от обшествените поръчки са манипулирани за удобство и печалба на определен кръг от хора за които вярвах,че са честни почтени жалко ако е истина.
5
2
 
21
 
! Отговори
УжасТ преди 8 години
Ако покажат разпечатките ще излязат интересни номера и зависимости. България на ГЕРБ е България на мафията. Дано по-скоро тази "партия" отиде при НДСВ, защото не знам дали България може да понесе още 1-2 години кражбите и некадърието на ГЕРБ. Никога не съм вярвал, че комунистите ще ми се виждат кадърни и честни, но сравнени с Бойко Мутрата са за предпочитане.
4
0
 
18
 
! Отговори
:) преди 8 години
Бойко е приятел с чистачката на ВСС, тя му има номера и му е докладвала. Добрите честни съдии от ВСС са невинни. И Бойко Светеца и той е невинен. Изобщо не е пратил СМС-а, за да заплаши Панов...НЕ!!! И Янка Димката е невинна. Тя изобщо не е лъгала, не лъже и сега.
3
2
 
5
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
Nema takawa dyrjawa! Moje i da sa polzwali otdelen gsm. Da se sezira porkurata i da se backtrack-ne SMSa ot GSM operatorite trygwaiki ot tel na Buda. Wsichko drugo e BS.