Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!

Момчето най-вероятно се е самоубило като е скочило от висок склон
Обновена: 22 юли 2017 15:03 | 22 юли 2017 14:46,
209
Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!
Снимка: Facebook

16-годишният Кристиян е открит мъртъв! Ужасната новина дойде на 14 ден от издирването на младежа.

Преди две седмици момчето бутна туристи с кола край Триград, а после избяга. Дни наред роднини, близки, приятели и полицията обикаляха района край селото с надежда да го открият, но така и не успяха.

Вчера операцията по издирването бе прекратена.

Още по темата
Тялото на Крис е било намерено около 14 часа днес от баща му и чичовците, които продължиха да го търсят и след прекратяване на спасителната операция, съобщи "Нова телевизия".

Трупът на момчето е намерен в гориста местност, вероятно се е хвърлил от висок склон. Най-вероятно става дума за самоубийство, съобщи кметът на Триград Цветан Славков.

Момчето изчезна след като блъсна със семейното "Ауди" четирима пешеходци в центъра на Триград. Туристите имат наранявания, но са без опасност за живота.

Крис е бил без книжка.

Момчето бе обявено за общонационално издирване. То бе търсено и в погранични райони и дори в селища в Гърция, но спасителите така и не успяваха да намерят следите му.

По време на търсенето майката на Крис обясни, че синът й се крие, защото вероятно е в шок. Тя предполагаше, че момчето ще се появи, когато престанат да го търсят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако полицията го търси - защо го плаши.Ако полицията не го търси - защо не го търси?Всъщност, добри ми българино, имаш ли идея какво изобщо искаш, или само си мрънкаме?
50
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или как държавата уби едно ДЕТЕ чрез нелепите закони на едно ченге-тиква!R.I.P.
49
10
 
25
 
! Отговори
Митев преди 6 години
До До МитевНа 16 не съм прегазвал хора и не сам бягал като плъх. Не съм карал БМВ-то на тате. Цял живот съм си поемал отговорността за грешките и никой не ми е слагал в чоччицата. Лесно е с НА ТАТЕ паричките да се фукаш ако не си изкарал и лев. Затова ги е прегазил. Защото НИКОГА не е поемал отговорност и не е изкарал и лев сам, камоли за БМВ
48
3
 
16
 
! Отговори
Asparuh преди 6 години
За съжаление само лоши новини.Не мога да разбера какво става с тези млади хора,но и държавата не и пука за тях
47
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако наистина е вярно, че е отдавна мъртъв - каквито са търсачите, такава ни е държавата - смоотани. И са отбивали номер.
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименDAAAAAA
45
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не му е помагал да оцелява през тези дни. Той е бил мъртъв много скоро след катастрофата, по информация от "24 часа" трупът е силно разложен и е намерен на изхода на пещерата Дяволското гърло. Дали се е подхлъзнал или се е самоубил не може да се каже.
44
11
 
19
 
! Отговори
ако родителите преди 6 години
са съчинили на 14-ия ден сценарий и при двата случая не печелят;1.Ако е свободен НЯКЪДЕ, ТЕ трябва да бъдат съдени за подстрекателство към криене.2.Ако е паднал или някой го е бутнал- пак да ги съдят и при двата случая да платят обезщетение, пенсии на пострадалите 5 души.И да живеят с мисълта, че те са виновни за всичко.
43
3
 
34
 
! Отговори
родител преди 6 години
много лошо защото това е смърт.НО какви са тези аудита,кой му купи мотор та и екипировка И сега тоз виновен онзи виновен.нека шерифа на смолянска област и прокурора да си свършат работата защото във всяко населено място в областа деца карат коли.ще има още такива случай,а за деца на кметове,бизнесмени оооо не ми се говори.те когато минават полицайте се обрущат да не ги гледат.......
42
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Твърде много се съмнявам, че е самоубийство. По-скоро нещастен случай. И съм уверен, че му е било помагано през тези много дни да оцелее. Разчитали са сигурно като утихне всичко, да се измъкне, както оня швед с камериерката. Е, ще тежи на съвестта на ятаците. Дано поне не са били родителите, че тогава съвсем лошо.
41
8
 
28
 
! Отговори
До Митев преди 6 години
Ти щото на 16 години си бил големият мъж, готов да носи отговорност.Млъкни, че си смешен.
40
21
 
10
 
! Отговори
а ако Кристиян преди 6 години
е в Гърция, ЧИЙ е трупът? Кой съдебен лекар ще подпише, че това е Криситян? Само по думи на родител? Експертизи? Състояние на тялото?
39
21
 
11
 
! Отговори
жеко преди 6 години
лъжа лъжа и пак лъжа, сума ти народ търсеха из цялата гора и не го намериха и спряха да търсят и изведнъж хоп и откриват трупа му, айде няма нищо, конспирация и корупция, един смъртен акт , затворен ковчег и с 10 хил лв ще има нов живот
38
13
 
17
 
! Отговори
родителите преди 6 години
са най-големите виновници: да се сезира ГЛ.Прокурор! ( може и да е убито).Мир на праха на момчето.+( в случай, че е истина)Не прекалявайте с омаловажаването, ако обичате. 5 (ПЕТ) засегнати хора, повечето с дълготрайни увреждания не са жертва на злощастен инцидент,а жертва на слаб родителски контрол и хлапе,което се е мислело за непогрешимо.Да бъдат съдени родителите,за 13-дневно поощряване към криене,а не призоваване да се предаде,защото е мъж и спазва закона, а те- са интелигентни.СЕГА?
37
13
 
15
 
! Отговори
Митев преди 6 години
До анонименНе чувствам нито срам, нито неудобство. Ако е самоубийство това потвърждава тезата ми, че е мамино синче. Истинският мъж застава с гърдите си и си поема отговорността. Вината е единствено и само на родителите му. Самоубийството не е решение. Ако беше останал и помогнал на хората щях да му сваля шапка
36
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се радва на това което е станало.но... Момчето е в нарушение- добре ударило, там няколко човека.(според едни чудо голямо) ОК. Е, полицията ако не го търси(що не го търси), ако го търси (що го търси, ще го стресира) Изпаднал в шок. Ами тогава да не търси никого полицията, щото изпада в шок. каквото стане, стане. Родителите имат право да обвиняват себе си(че не са му показали правилното поведение в обществото), или да обвиняват обществото че не ги разбира. ОК.
35
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
имал чувство за вина...не му издържала психиката... да бе,да. ако имаше чувство за вина,щеше веднага да помогне на хората на пътя,а не да остави приятелката си сама да се оправя,а дой да бяга. и 13 дни психиката му издържа, а на 14-тия -не. .............хич даже не се е хвърлял от склон. просто се е подхлъзнал някъде. да не беше бягал,това щеше да е забравено вече. хем няма 16,хем правосъдието .....жалко,че сам си съсипа живота,заради една фукня.
34
7
 
15
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Навярно е мислел,че е убил туристите и е прибързал да се самоубие. Лека му пръст...
33
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега по ли сте щастливи и в безопасност ??? Живота е коварен кристален дворец !
32
5
 
17
 
! Отговори
д0 56 преди 6 години
Явно ги радва! За това сме на това дередже!

Спонсорирани публикации