Кой казва, че битката за София била между Фандъкова и Манолова?

Кандидатурата на Джамбазки била много сила
92
Кой казва, че битката за София била между Фандъкова и Манолова?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според общинския съветник от ВМРО в София Карлос Контрера кандидатурата на съпартиецът му Ангел Джамбазки за кмет на столицата е много силна.

Още по темата
"Това, че Джамбазки стана евродепутат, не му отнема правото да се бори за кметския стол. Не е задължително балотажът в София да е между Манолова и Фандъкова. Нашата партия иска сериозна промяна в общинската политика през следващите 4 години. Чух много малко и от двете дами. Няма конкретика в предложенията им", коментира Контрера пред Нова тв.

Той допълни, че ВМРО ще представи програмата си на 28 септември.

На въпроса има ли напрежение между тяхната партия и останалите кандидати Контрера заяви: "Няма да има черна кампания. За 4 години в Общинския съвет съм работил абсолютно коректно и с групата на ГЕРБ, и с г-жа Фандъкова".

Той коментира и случаят с австралиеца Джок Полфрийман, убиецът на студента Андрей Монов, който излезе предсрочно от затвора.

"Това, което направи съдът, а именно предсрочно освобождаване на затворник, е цинично. Не може на базата на едно писмо от неправителствена организация и на становища от свещеник и пастор, да пуснеш човек, който не се е поправил. Полфрийман очевидно не изпитва особена вина. Мястото му не е навън. Няма справедливост", категоричен е Контрера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: кметСофияДжамбазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
11
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Ами как кой казва? Същите тези които казват че битката за Пловдив е само между Зико и Славчо и не се дава трибуна на другите кандидати. Да, ама ние ги знаем, и може тези двамцата селч..вци да духнат супата
6
18
 
14
 
! Отговори
Защо пък не ? преди 4 години
След като червената лъжла М.Манолова(Костинбродска) може да се кандидатира, защо пък крадлата Иванчева да не може и Джамбазки да не може...
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
я кажете на някой друг стиска ли му да нарича *** с истинското им име ? да не чака на гласовете им? да го е страх от "етническо напрежение"? да иска да ги вкара в пътя ?.................то само заради първото от изброените си заслужава да се гласува за него!
4
5
 
11
 
! Отговори
От Берлин преди 4 години
Ако фактите около,, убийството " отговарят на истината - а, именно : тълпа озверели, пияни, дрогирани футболни фенове, обградили и нападнали сам човек... Е, и аз да имах нож, щях да се отбранявам!!! Не съм ли прав???
3
2
 
8
 
! Отговори
Праведен преди 4 години
Очакваме на клона и Воленчоо !
2
9
 
6
 
! Отговори
granik преди 4 години
Тоз има вид на момче ,дори на тия си години.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кандидатурата на Джамбазки била много сила????????????????2222