Костадин Ангелов: Рано е да говорим за коалиции

Зрелите формации говорят след изборите
Обновена: 27 апр 2024 22:42 | 27 апр 2024 20:14, Стела Стоянова
8
Костадин Ангелов: Рано е да говорим за коалиции
Снимка БГНЕС, архив
"Рано е да говорим за коалиции. Зрелите политически формации говорят за тях след изборите", каза в предаването „Офанзива" по Нова нюз депутатът от ГЕРБ-СДС Костадин Ангелов, попитан с кого би управлявала партията на Бойко Борисов след вота на 9 юни.

„Ние сме ясно ориентирана евроатлантическа партия и няма да отстъпим от ценностите си. Искаме България да бъде в Европейския съюз, в НАТО, Шенген и еврозоната", подчерта народният представител. По думите му разговори могат да се водят с всяка партия, която изповядва тези ценности и има представителство в Народното събрание.

Ангелов коментира и отстраняването на председателя на парламента Росен Желязков. Той го нарече „инфантилно поведение". „Децата от ПП-ДБ, които не знаят какво правят, бяха използвани от проруските партии в НС", смята депутатът от ГЕРБ-СДС.

Той засегна и темата за оставката на управителя на НЗОК. Според Ангелов тя е била оттеглена под натиск 30 минути преди старта на обсъждането ѝ в парламента. „Станимир Михайлов не беше управител на НЗОК, а секретарка на финансовия министър Асен Василев", посочи народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: коалиции
Още от България
Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Ъ преди 1 седмица
Този като се появи и почват пандемиите.
7
0
 
0
 
! Отговори
Мис Ботокс: преди 1 седмица
Рано е да говорим за коалиция,нека минат изборите и да получим новите инструкции от Посолството!
6
0
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 седмица
Значи е компроментиращо(пред електората) да се говори за бъдещи коалиции преди изборите, обаче е нормално да се правят нежелани(от същия електорат) такива след изборите. Това естествено не касае ДПС, чийто избиратели нямат думата, а и не я искат, явно. Там отношенията са строго феодални. Впрочем в ГЕРБ също се стремят към подобна организация.
5
0
 
3
 
! Отговори
Alex преди 1 седмица
Не е гей.
4
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Намерението на ПП-ДБ след изборите да прави коалиция с дс-агент Буда, без Пеевски е отново грешка на евро-атлантиците и ако ги попитаме каква е разликата между единия и другия, те не могат да кажат, защото не съществува никаква разлика между тях, и единия и другия нямат нищо общо с Евро-атлантизма и двамата досега обслужват Путин. Един ден на ПП-ДБ ще бъде потърсена отговорност за новата им грешка, ако отново се коалират с враговете на Свободния свят, каквито всъщност са Буда и Шиши.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ботоксовото сви нче върна ли откраднатите 16 млн от Александровска.
2
1
 
4
 
! Отговори
МНЗ предупреждава преди 1 седмица
А за търговия с бъбреци, рано ли е?
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това Коце Ваксината ли е?