Кои ще са най-богатите гости на кралската сватба

Спортисти, музиканти и дори диктатори са получили покана
Обновена: 26 апр 2011 12:27 | 26 апр 2011 11:51,
59
Кои ще са най-богатите гости на кралската сватба
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На 29 април милиони хора по света ще насочат вниманието си към дългоочакваната сватба на британския принц Уилям и неговата избраница Кейт Мидълтън. Бляскавото събитие ще се състои в Уестминстърското абатство в Лондон.

Самите Уилям и Кейт правят опити церемонията да бъде съобразена с това, че страната се намира в икономическа криза и твърдят, че се стремят към не прекалено помпозна сватба, пише CNBC.

Списъкът с гостите обаче е пълен с богаташи, олигарси и знаменитости, за които помпозността е просто начин на живот.

Списъкът с гостите показва впечатляващ микс от приятели на кралското семейство, спортни звезди и знаменитости. В списъка, в който има 1900 имена, присъстват дори двама диктатори.

Повече от 1000 от гостите, които ще присъстват, са получили поканите си още през февруари. Те се считат за роднини или приятели на двойката. В списъка има 50 членове на британското кралско семейство, 46 представители на различни монархии по света, над 200 правителствени и дипломатически представители.


Вижте кои ще са богаташите на кралската сватба

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
csrhaja преди 13 години
DmuHML , [url=bwfobfcutcge/]bwfobfcutcge[/url], [link=gbnmafuyycoi/]gbnmafuyycoi[/link], fxqpjdudpqjg/
53
0
 
2
 
! Отговори
ro bo kop преди 13 години
terminator i sie
52
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 13 години
Дреме ми на ........ за тъпата им сватба.Палатки.......туристи........журналисти..........2 мрлд. олигофренисти.
51
0
 
3
 
! Отговори
ас преди 13 години
ХАХАХА и бившето му гадже ще е там на Уйлям :Д да не зареже Кейт пред олтара :Д:Д:Д
50
0
 
25
 
! Отговори
сако преди 13 години
Едно време и българските царе са правили такива сватби и са били най-влиятелните мъже по света. Цар Симеон Първи е обсаждал Константинопол, преговарял е с емира на Египет и т.н, цар Иван Асен е известен със сватбите на дъщерите си и т.н., а в онези времена Англия е била една селска държава в която се е говорило на френски и никой не се интересувал от английските селяци. Те са били в периферията на цивилизацията. А сега нещата се обърнаха.Англия е цивилизацията, а ние сме селяни от периферията.
49
2
 
12
 
! Отговори
до 36 преди 13 години
Относно охраната тука полудяха:))) Ченгета се гъзят над всеки канал и всяка дупка в търсене на скрити оръжия и бомбени устройства(мен лично 2 пъти ми проверяваха раницата, с която ходя на работа за 3 дена)...Параноята е пълна, за да защити световният елит от всенародната любов
48
3
 
9
 
! Отговори
Неразбрал преди 13 години
Аз ли съм *** или на всички не им стана ясно,кои ще са най-богатите хора на сватбата.
47
6
 
17
 
! Отговори
123 преди 13 години
АМА ЧЕ ***!ТОВА ЛИ Е НАЙ ВАЖНАТА НОВИНА?ХОРАТА ИЗМИРАТ ОТ БОЛЕСТИ И ГЛАД, ТУК НИ ЗАНИМАВАТ КОИ ОЯДЕНИ СНОБИ ЩЕЛИ ДА ХОДЯТ ДА СЕ РАЗВЯВАТ НА КРАЛСКА СВАТБА!БРАВО НА НАШИТЕ *** ЖУРНАЛИСТИ!!!
46
6
 
4
 
! Отговори
до еми преди 13 години
Народът не е загубен еми, просто опитва всяка алтернатива от двайсет години. Какво са виновни хората че всички управляващи са ***. Пробвай да го използваш тоя мозък.
45
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аман от снобските изпълнения на английските ***. После пак ще се окжае, че тоя е ***, жена му ще хукне по някоя рязана карабина и драмата ще е на ниво. Някакви типове, окрали цял свят и живеещи на гърба на хората са ми най-последната грижа... Да не говорим, че поради подкрепата на англия за Турция българия се е освободила толкова късно от турско робство. Потушаването на Априлското въстание сащо е било под английска протекция.
44
1
 
15
 
! Отговори
еми преди 13 години
Сега се пенявите за Симеон Сакскобурготски,а кой ви би по главите та 90% гласувахте за него.Спомням си какво чудо беше и никакви разумни доводи,да се помисли ,да не му се вярва толкова,не можеха да ви убедят.Говореха социолози предупреждаваха ,ама не, та не.Тоя загубен народ гласува ,и не му дойде акъла и пак повтори същото с Бойко Борисов.За сведение не съм от БСП ,а от СДС.
43
1
 
9
 
! Отговори
UK преди 13 години
Британският кралски двор публикува списъка с гостите на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, в който влизат кралски особи, политици и обществени дейци, както и звезди от спорта и киното, военнослужещи и представители на благотворителни организации, се казва в комюнике на кралската пресслужба.Сред поканените представители на "чужди кралски фамилии" е "цар Симеон и царица Маргарита Българска", пише в комюникето.Бившият български монарх /1943-1946/ и премиер /2001-2005/ е поставен на пето място сред височайшите короновани особи непосредствено след принца и принцесата на Астурия, престолонаследника на Бахрейн, белгийския принц Филип Сакскобургготски и неговата съпруга Матилде, султана на Бруней.Бившият български монарх, кралица Елизабет и белгийският крал Алберт произхождат от една династия - Сакскобургготската.На сватбата ще присъстват също така представители на датската, гръцката, холандската кралски фамилии, а също така принцът на Монако и емирът на Катар. Заради трагедията в Япония, престолонаследникът на трона на хризантемата и неговата съпруга няма да присъстват.Някои от гостите вече разказаха, че са получили поканите в светлокафяви пликове под формата на картички от тънък бял картон с корона и златни вензели на кралица Елизабет , отбелязва РИА "Новости".Самата сватбена церемония ще се състои на 29 април в Уестминстърското абатство в Лондон. Списъкът, публикуван днес, съдържа имената на гостите, които са потвърдили своето присъствие в абатството и е официален, съобщава БГНЕС.Сред поканените са - футболистът Дейвид Бекъм, с който принцът в качеството си на президент на английската футболна асоциация е бил посланик на неуспялата английска кандидатура за Световен шампионат през 2018; режисьорът Гай Ричи и музикантът Елтън Джон, които са приятели на Кейт и Уилям; актьорът Роуън Аткинсън, който се прослави не само като мистър Бийн, но и е приятел на бащата на жениха - принц Чарлз Уелски.
42
5
 
17
 
! Отговори
гали преди 13 години
Грехота е при този гладуващ свят да ни занимават с тези особи. До кога демократичните общества на Обединеното кралство ще издържат кралския двор и неговия антураж? Няма ли да се вземат в ръце и да скъсат с тази архаична традиция. Ако се касаеше за източните страни много акъл щяха да дават, но за тях това е въпрос на "чест". Видяхме тука един със синя кръв- бай Симо Ментата- колко направи за народа и колко за себе си и за простакесата Мария Луйза.
41
4
 
14
 
! Отговори
вили преди 13 години
Никаква Бг-знаменитост не е поканена, каза Гала по Нова. Леле как така??? Дорива ми се:(((
40
4
 
7
 
! Отговори
marin преди 13 години
edna atomna bomba e dostaty4na da izbie polovinata kapitalisti da vidim dali na onq svqt mogat da si vzemat parite
39
5
 
9
 
! Отговори
gtf преди 13 години
А бабаит Бойко родоотстъпник нема ли да го поканят ?
38
6
 
6
 
! Отговори
Пффф преди 13 години
"Ал Кайда".... не че ви симпатизирам или нещо, но този панаир на суетата е перфектната възможност да тупнете бая хора от списъка ви накуп ! Тази сватба ще направи света ни в пъти по ПРИКАЗЕН, ХУБАВ И ЩАСТЛИВ ... а децата в Африка за пореден ден "гулияят"...
37
2
 
4
 
! Отговори
Кинг Джон преди 13 години
интересно кои са двамата диктатори от списъка ;-)
36
5
 
5
 
! Отговори
ДОНИ преди 13 години
каква свадба.
35
5
 
9
 
! Отговори
do da преди 13 години
Тъпите и комплексирани са тези като теб, дето се интересуват даже и от жълтото по гащите на разни особи, па били те и кралски. Не обиждай българския СЕЛЯНИН!