Николай Вълканов щял да каже за Доган и Цанков камък. Някога

Бизнесменът е платил 40 млн. лв. за "Горубсо-Мадан"
Обновена: 5 май 2012 14:35 | 5 май 2012 14:35,
30
Николай Вълканов щял да каже за Доган и Цанков камък. Някога
Николай Вълканов. Снимка: Булфото

„Нямам какво да крия и ще разкажа всичко за случая с Ахмед Доган и Цанков камък в едно последващо интервю”, заяви генералният директор на „Минстрой Холдинг” и един от новите собственици на „Горубсо-Мадан” Николай Вълканов в ефира на TV7. 

Той обяви, че заплатите на работниците в „Горубсо-Мадан” са изплатени, а до два месеца ще бъдат покрити и неплатените осигуровки към държавата.

Вълканов разкри, че сделката за предприятието е около 40 млн. лева, като близо 33 млн. са непокритите задължения на стария собственик, а 4-5 млн. са разходи за неотложни инвестиции в предприятието.

Той смята, че това е една от най-добрите сделки, които е сключвал и няма никакви допълнителки договорки и задължения към правителството, освен да изправи компанията на крака.

Тя се е проточила във времето, тъй като имало редица кредитори на предприятието, които са били запорирали акциите му и са правили невъзможна продажбата му.

Мечтата на Вълканов е да възстанови рудодобива в Родопите, тъй като това е единствена алтернатива за поминък на местното население и ще е доходоносен бизнес за всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
shte poluci infarkt skoro
21
1
 
2
 
! Отговори
Извод преди 12 години
Купил е Горубсо за 30тина хонорара на Доган.
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само дано не го самоубият преди да проговори!За това сега му е времето!
19
1
 
10
 
! Отговори
333 преди 12 години
Сега иска да каже за Доганя....а кога си пиеха и си ебеха *** на Боровец,добре им беше,сега разпърдеха гащите и веднага ще казва.....душички са те,одушени.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЪБУДИИИИИИИИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
16
5
 
35
 
! Отговори
НУРХАН ОТ КЪРДЖАЛИ преди 12 години
Вълканов да каже и да не каже вече всички разбраха, че Доган е просто един доносник и безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" ! Ръководството на ДПС благодарение на Доган е пълно с доносници на ДС, заради които пострадаха много обикновени хора. Единствено Касим Дал не беше доносник на ДС и побързахте да го изключите за да може да продължите с лицемерните си физономи да лъжете хората.
15
14
 
20
 
! Отговори
Герб преди 12 години
си осигури изборите с миньорите на Горубсо, с гласовете на Рибново.Всеки който го подценява остава неприятно изненадан.Нито БКП нито Доган а и заедно не могат да свалят това правителство. Набира все по-вече точки пред народа.
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вълканов не отваря и дума, че Златев има над 360 млн лева задължения към банките, оставяш с впечатлението, че тези дългове са опростени и никой няма да ги плаща и да ги търси. Само след няколко месеца положението в тези предприятия ще стане по лошо от това което беше при Златев. Всичко са едни кьор фишеци на ГЕРБ и Борисов за да трупа предизборен имидж.
13
0
 
42
 
! Отговори
До 1111 преди 12 години
Това са куфарчетата на лисицата А.Луканов.Оттам са тия безкрайни милиони!
12
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още един ***,бизнесмен!Аман от циганиите в тая малка и оср.на държавица!
11
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА КАЖЕ И ЗА НЕГОВИТЕ МИЛИОНИ КЪДЕ ГИ Е НАМЕРИЛ, ДА ХОДИМ И НИЕ.
10
2
 
31
 
! Отговори
pege преди 12 години
абе олакуло защо ни правиш на шматароци. Колко си налял в касата на герб? Безплатен обяд няма.
9
1
 
37
 
! Отговори
biarta преди 12 години
Тоя ги вади тия милиони като семки,браво способни крадци е родила майка Б-я дано си платиш някои ден с много пожелания за родата
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОШЛУКОВ ЩЕ ГО ПИТА ЗА ДОГАН НЯКОГА .
7
4
 
65
 
! Отговори
онзи преди 12 години
Бившия изпълнителен директор на горубсо мадан Валентин Гаджев, който не плащаше заплати и осигуровки на работниците, беше назначен от Бойко Борисов за шеф на НОИ в Смолян. Едва ли има такъв парадокс в света. Вкалинчихме се, затова герб ще си отиде съвсем скоро.
6
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той обяви, че заплатите на работниците в Горубсо-Мадан са изплатени, а до два месеца ще бъдат покрити и неплатените осигуровки към държавата._________________ И какво стана сега? Тоя дето печелеш тлъстите поръчки чрез Доган, сега си приватизира рудник на безценица при Боко! Е нали Боко щеше да ги спира тези практики? Отделно че тоя хубавец следващите ще покрива осигуровките със закъснение.... Абе аланкоолу, на моя работодател му изшиха баси глобата че първо преведе заплатите, а закъсня 20 дена с осигуровките (че ни осигурява и на реалните заплати) тоя ще го чакат с месеци.... До кога за едни може - за други не?
5
2
 
15
 
! Отговори
1111 преди 12 години
ABE OT KIDE E VZEL TEZI 40 MILIONA DA NE BI BASTA MI DA E BIL MILIONER,HORATA GLADIVAT TE KRADAT HA OT TEZI HORA DA KONFISKUVAT OT PRESTIPNATA GRUPA A NE OT BEDNIYA,AMA BEDNIYA NYAMA DA DAVA NA DIRJAVATA I AKO DILJI 10 LV. GO E STRAH ATEZI DILJAT S MILIYONI ISE HVALYAT SMIRT ZA TAKIVA V BG. UBIYTSI NA NARODAI NA BEDNIYA...
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
porednata kyrticasled tova izkazvane moje da se o4akvat otricateni, nulevi i polojitelni prikazki za Dogan spored tova kak doganskia glasopodavatel glasuva za Gerberasitesa jasno li e 4e ni upravlivata banditi koito uzorpirat de sto mogatidvat represii, otvli4ania, iz4ezvania, politi4eski ubiistva tn i tn
3
1
 
52
 
! Отговори
? преди 12 години
Че какво има да казва? Доган е ударил едно рамо да спечелят поръчката, съответно са му платили, за да узаконят рушвета са го писали консултант.