Без споразумение за Гърция – катастрофа

Не е сигурно обаче, че решението ще дойде скоро
22 апр 2015 14:30, Екип на Bulgaria On Air
53
Без споразумение за Гърция – катастрофа
Снимка: bgonair.bg

Ако Гърция и кредиторите не постигнат споразумение за спасителната програма на страната, последиците за всички страни ще са катастрофални. Това заяви гръцкият финансов министър Янис Варуфакис в Атина.

По-рано председателят на Еврогрупата Йерун Дейселблум също изрази оптимизъм, че в следващите седмици въпросът ще бъде решен. И двамата обаче не дават гаранции, че консенсусът ще дойде още на 24 април, когато е следващото заседание на Еврогрупата.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Тервел преди 9 години
до Славянин- бай ганчоо ти виждал ли си грък без пари хахаха е това е скотско ниво,а как само се хранят.....Гърция е едно голямо ООД за източване на евро фондове нищто повече.човек без пари жив дявол.та неми разправяй ти за скотове "СЛАВЯНИНО"
32
1
 
1
 
! Отговори
Кубрат преди 9 години
до славянин.,ти маи не знаеш история.....преди 70 год дали са били по добре от нас..........
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Европа ще се срине ако Гърция напусне еврозоната. А руски бази в Гърция и достъп на руснаците до средиземно море е най-големия кошмар на НАТО. Вашингтон няма да позволи на Брюксел това, да направи всичко за Гърция, ако трябва още 300 милиарда ще налеят. А гърците ще си живеят добре за сметка на европейските данъкоплатци.
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е няма вече Европа да хрантути мързеливите гърчуля, няма. Наще майки и бащи получават по 200 лева пенсия а тарикатите от южната ни съседка по 700-800 евро. Е няма как да става и в бъдеще. Вън Гърция от Европа да си ходи при Путинчо. Там ще види дебелият.
29
1
 
7
 
! Отговори
Загрижен преди 9 години
Европа няма да се срине! При първия трус в Гръция, имаше спешни промени и сега само я чакат, да се направят на интересни и да завлекат островите - и германците искат и французите и италианците, след това ще я оставят да се оправя без евро. На нас ни е ясно кой ще обере пешкира от хиперинфлация - обикновения човечец!
28
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом Ципрас ще ходи на парада в Москва.....да му одерат кожата от МВФ и ЕС.Нищо му нема.Да го храни Путин.Ако не му харесва политиката на ЕС и Меркел, да подава оставка.Тя Турция , само това чака в Кипър и северна Гърци, гърците да излязат от ЕС и НАТО.Те тогава Ципрас ше види бел бивол.
27
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Средствата за масова информация в един хор припяват Гърция, та Гърция! Защо не пишете за Франция,на която икономиката й е много по-зле от тази на Гърция!? Преди дни Брюксел гласува реформите във Франция да се забавят с още около 2 год.,а миналата седмица Шойбле и министърът на икономиката Сапен си размениха доста остри реплики... Бомбата със закъснител в ЕС е Франция, не Гърция.
26
12
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До славянин Ти да мълчиш, сине на руска краварка.
25
14
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Това писане на статии е излишно и говоренето на всички икономически експерти взети заедно.На всички им е пределно ясно ,че САЩ и ЕС са фалирали,като икономическа мощ.За сега САЩ водят дълговата криза в света със 18трилиона долара.Това е сума,която няма как да се върне през близките поне 200хил.години.САЩ е озверял,защото е де факто фалирала дъражава.ЕС-тоже.Техния дълг възлиза колкото дълговете на всички държави събрани заедно.ПРОСТО МИ МИРИШЕ НА БАРУТ!! България трябва да се прикрепи към БРИКС
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Продължение на 25И особено сега,когато Америка ще подпише окончателно споразумението с ЕС за свободна търговия.
23
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко е, че не виждате по-далеко от носа си!... Опитват се да смъкнат жизнения стандарт на Гърция, за да станем България, Румъния и Гърция като икономически зони за евтина работна ръка.Не напразно френски и други чужди компании се натискат да инвестират в Б-я, разбира се, подпомогнати с мъни-мъни от новия инвестиционен план на Драги-Драги... Г-я няма да я оставят да излезе от стадото,защото ще се докаже, че има и друг,по-добър път,където няма да ти казват колко е дневната дажба в евро на 1крава
22
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гърци иска узаки и сиртакине иска работаки и плащакиама няма вече кой да дава евракии ще има гръцко нагъзаки
21
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквито и да са българите - мързеливи, подли и т. н. едно не са - не са робски народ като гърците и никога няма да бъдат, затова колкото и зле да стават никога няма да бъдат толкова зле като гърците! Колкото и да злорадства гърка маляшки по наш адрес, ние никога няма да паднат до тяхното скотско ниво
20
7
 
25
 
! Отговори
ха сега де преди 9 години
Гръцката икономика е много малка и дори да фалира няма да окаже някакво негативно влияние върху ЕС и еврозоната. Гърците плашеха, че ако те фалират, фалира и Европа - това говори колко им е акълът на гърчолята. На никой вече не му пука за смотана Гърция.
19
4
 
18
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Стига с тази Гърция ! Само плашат гаргите на всички им е ясно ,че докато на спекулантите им е згодно ще се играе този театър!
18
9
 
13
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Те гърците са хитри, и в исторически план са били по добре от нас, но за разлика от нашите наведените, имат политици с топки.-Тая работа с топки не става, а с акъл - а точно той липсва на гърците. Само за няколко години стандартът им се срина двойно, банките се опразниха, всеки трети грък е безработен. А имат още мноооого заеми да изплащат и това ще дърпа назад още мнооого години.
17
22
 
13
 
! Отговори
славянин преди 9 години
Каквито и да са гърците - мързеливи, подли и т. н. едно не са - не са робски народ като българите и никога няма да бъдат, затова колкото и зле да стават никога няма да бъдат толкова зле като българите! Колкото и да злорадства *** булгаристански по техен адрес, те никога няма да паднат до неговото скотско ниво!
16
8
 
6
 
! Отговори
Balakov преди 9 години
Garcia i sega im pone 5 pati po visok standard ot Bulgaria.Kraino vreme e da se varnat tam kadeto im e miastoto.NNe moze da se zivee vechno na kredit.Do sega ne sam chul jasno i tochno kakvo iskat garcite i ot kogo go iskat.Na garcite ne triabva da im se viarva i vsichko si otiva na miastoto.Dori se godejat s tova,che sa nai golemite lazci v sveta.Bez tiah Evro zonata shte e mnogo po dobre.
15
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДженъриЩе се срути, това е сигурно. Тя и без Гърция е тръгнала да се разпада. Това го признават всички в Европа. А какво се говори няма никакво значение, то се говори, че на Марс имали хора и какво ли още не говорят.
14
3
 
18
 
! Отговори
Дженъри преди 9 години
Повечето икономисти, като Варуфаки, се опитват да решат проблемите с математически модели!!!:-))) Те са убедени, че само трябва да стават все по-добри математици с все по-сложни модели!!!:-))) Апропо, от доста време в Европа се говори, че евроэоната няма да се срути, ако Гърция я напусне!!!:-)))