Богат-беден! Как ще изглежда светът след 30 години?

В следващите 15 г. ефективността на US икономиката ще спада
4 авг 2017 19:44, Екип на Bloomberg
35
Богат-беден! Как ще изглежда светът след 30 години?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

През следващите 30 години Източноазиатските държави се очаква да запишат по-бърз растеж, докато при големите сили от Г7 се предвижда снижаване на икономическото развитие. Това коментира директорът "Бизнес развитие" за ЮЕ от PwC Юлиян Михов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

По думите му изключение сред развитите икономики правят традиционните лидери - Китай и Русия. "Китай ще запази лидерската си позиция и ще остане номер 1, каквато позиция се предвижда и към 2017", отбеляза той. 

В следващите 10-15 години ефективността на работа на американската икономика ще спада всяка година с 1-1,5%, коментира още Михов.  

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria

 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сс 4От кога дали имаш или не Айфон значи че си богат. Той струва 50 лева на месец. Всеки с желание може да си го вземе...а за какво ти е? аз от 15 години изобщо не нося часовник - дразни ми, пречи ми... а ако ми трябва часа, дж-ес-емчето има часовник...
6
3
 
7
 
! Отговори
Китай и Русия преди 6 години
Са развиващи се по всички дефиниции! Тоя пич не знам какви ги блещи! Мисля, че няма някой който да знае какво точно ще стане. Китай има възможност наистина. За другите не знам! Не се знае, от къде ще изскочи някой заек
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРАко искам мога да си купя и телефон Gresso Luxor-Las Vegas Jackpot...все ми е тая колко ще ми струва..не се и съмнявам, че можеш! въпроса е - струва ли си, има ли реален смисъл ? и ако отгова е не , тогава - защо да го правиш?
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 30 години, пркженият ни народ ще е екзотично малцинство, а президентът Мюмюн Хаккъ ще се опитва да го защити.И така трябва.
3
3
 
20
 
! Отговори
сс преди 6 години
От кога дали имаш или не Айфон значи че си богат. Той струва 50 лева на месец. Всеки с желание може да си го вземе. Комплексари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглавието няма нищо общо....
1
5
 
14
 
! Отговори
ГРОЗЕН НО БОГАТ преди 6 години
до БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР, Ми да ти подаря един от моите 3 Айфона - като си толко на зор?