"България Еър" с изкушаваща оферта и самолетни билети по 25 евро между София и Варна

Промоцията ще продължи до 24 септември
17 сеп 2021 12:52, Красимир Ангелов
12
"България Еър" с изкушаваща оферта и самолетни билети по 25 евро между София и Варна

Изкушаваща оферта по полетите си между София и Варна пусна националният превозвач „България Еър“.

До 24 септември всеки може да закупи билет от София до морската ни столица или обратно само срещу 25 евро. В цената на самолетните билети се включва и възможността пасажерите да вземат със себе си безплатно 1 брой ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта или чанта за лаптоп, което заедно с ниската цена е и едно от големите предимства за пасажерите. В допълнение към цената е включен и безплатен check-in, както и всички такси, а за пътниците, които искат да имат повече лично пространство по време на полет има и специална промоция за билетите в бизнес класа.

Промоцията по вътрешната линия между София и Варна на „България Еър“ ще продължи до 24 септември и е валидна за пътувания, осъществени до 30 октомври. Всеки може да резервира полет в най-удобния за него часови интервал, тъй като авиокомпанията изпълнява до 4 полета между двата града дневно, давайки възможност да отидеш до единия град сутринта и да се върнеш в рамките на същия ден.

Повече подробности за всички актуални промоции на „България Еър“ може да откриете на уебсайта и социалните мрежи на „България Еър“. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air. В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машина, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач "България Еър" е въвел в интерес на пътниците си, прочетете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ВарнаБългария Еър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То добре но свърши сезона )
5
1
 
5
 
! Отговори
Доволен преди 2 години
Често се възползвам от офертите на Бг ер, защото определено ми се струват добри. Нямам никакви оплаквания от авиокомпанията и ми е приятно да минавам евтино и комфортно, когато мога :):)
4
0
 
10
 
! Отговори
Роси преди 2 години
Чудесно, по-евтино излиза от пътуване с кола. И е далеч по-добре от нископробните, пардон нискотарифните, които са като междуселски рейс (проблемът не е в самолетите, а в пътниците...)
3
11
 
3
 
! Отговори
Пасажер преди 2 години
България Еър, никога повече няма да резервирам билет с тази авиокомпания. Това лято нямаше как да си ползваме полета, тъй като до страната, до която трябваше да летим, не можеше да се пътува заради коронавируса. От компанията обаче това не ги засягаше. Не можеше нито да се смени датата на полета нито да се получи ваучер. Върнаха ни сума, която е по малка от двете застраховки, които платихме ,,уж за да сме застраховани,,.
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди 4 години хванах такъв полет с 5-6 часа закъснение до Варна, в самолета всичко се лангъркаше и звучеше страшния шум на разпадаща се ламарина. Много съжалявах че не се возих в автобус тогава, хем по-рано щях да се прибера, хем щях да дремна.
1
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А когато беше сезоно 150 евро. Сега на 50 евро ама нема желаещи. Късно го вадите стойте си с него да ви държи влага изотзадека.

Спонсорирани публикации