Да спечелиш награда или да чакаш на опашка – това е въпросът

Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 авг 2022 10:39 | 12 авг 2022 09:00, Камелия Цветанова
0
Да спечелиш награда или да чакаш на опашка – това е въпросът

Oще от древността мъдреците са смятали, че търпението е един от най-висшите добродетели. В забързаното ежедневие, обаче, се стараем все повече да оптимизираме нашето време. Именно поради тази причина ние често се доверяваме на различни дигитални приложения, които ни позволяват да правим рутинни справки за минути, което ни помага да избегнем чакането по опашки с часове.

Американски проучвания показват, че губим средно 5 дни годишно в чакане на някоя опашка за извършване на ежедневни задачи като закупуването на хранителни стоки и плащането на битови сметки. Също така е установено, че потребителите прекарват близо 13 часа от живота си годишно, чакайки на телефона, за да получат информация относно стоки и услуги, от които смятат да се възползват. От опит знаем – и тук чакаме по всевъзможни поводи, при това прекалено много.

Това е и причината от няколко години насам един от лидерите в телекомуникационните услуги у нас, А1, да развива ефективен канал за самообслужване, чрез който човек е само на един клик разстояние от услуги, които досега са изисквали дълго чакане на опашки. А сега Моят А1 даже раздава страхотни награди.

Какви са предимствата му

Платформата „Моят А1“ дава възможност на всички абонати да плащат бързо сметката си, да управляват лесно своите услуги и да правят справки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Чрез приложението лесно получаваме и актуална информация за всички услуги, текущи промоции и отстъпки на компанията само с един клик на нашия компютър или смартфон.

Сега на същото място в мобилното приложение или уеб портала „Моят А1“ има и игра – „Моят А1 ти е на късмет“.

Как да печелим всеки ден?

С „Моят A1 ти е на късмет“ телекомът предоставя възможност на своите абонати да печелят по най-удобния и лесен начин. За да се включат в играта, потребителите трябва само да влязат през регистрацията си в мобилното приложение или уеб портала a1.bg. Там те могат да „завъртят“ колелото на късмета и всеки ден да печелят бонус пакети, сред които неограничени национални минути, неограничени МВ на максимална скорост и други.

Най-големият късметлия ще се сдобие и с ексклузивна награда - BMW X4 xDrive. В допълнение на това, всеки ден от седмицата един от участниците ще има възможност да спечели смартфон Samsung Galaxy A33 5G и да се докосне до безкрайните възможности на мрежата от пето поколение.

Всички желаещи могат да изпробват своя късмет до месец октомври, когато ще бъде връчена и голямата награда. За да участват за предметните награди, трябва да се регистрират след получаването на бонуса за деня.

„Моят A1 ти е на късмет“ показва нагледно как модерните технологии могат не само да спестяват време, но и да ни възнаграждават за това, че сме им се доверили. Всъщност, може би най-голямата награда са именно часовете, които печелим, избягвайки чакането на опашка. Можем да подарим това време на хората, които обичаме.

 


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари