Чудесна възможност за работа през лятото: Практикантската програма в Lidl

Спонсорирано съдържание | Обновена: 16 апр 2024 10:17 | 16 апр 2024 10:17, Красимир Ангелов
Чудесна възможност за работа през лятото: Практикантската програма в Lidl

Лятото за учениците е време за почивка, забавления и приключения, но може да бъде и чудесна възможност да натрупат ценен професионален опит. Работата през летния сезон има редица предимства – да получат първите си  финансови възнаграждения, както и да направят първи крачки в личностното си и професионално развитие.

Такава чудесна възможност дават от Lidl, като кандидатите могат да то подадат своите документи е 22 май.

С посланието „Твоето лято избра Lidl. Останалото избираш ти!“ програмата е предназначена за всички младежи, които искат да натрупат ценен опит в света на бързооборотната търговия. Периодът, в който ще се проведе, е от 1 юли до 31 август, като за първи път кандидатите ще могат да избират дали да работят през двата месеца или само през един конкретен - юли или август. Също така те ще имат възможност да избират и времетраенето на своя работен ден - дали да бъде 6 или 8-часов от понеделник до петък. 

Тази гъвкавост дава възможност на младежите да се включат по най-удобния за тях начин и да успеят да балансират между придобиването на първия си професионален опит и плановете за отдих през ваканцията. Онези практиканти, които изберат двумесечен трудов ангажимент, разполагат и с пет дни неплатен отпуск, които да използват за своята лятна почивка или при подготовка за важните кандидат-студентски изпити. Голямо удобство е и фактът, че могат да решат да работят в най-близкия до тях магазин от търговската мрежа на Lidl. Там ще ги очакват опитни професионалисти от екипа, които наред с въвеждащото обучение, ще ги предразположат при началните стъпки в работните им ангажименти.

Освен че ще натрупат практика в един от водещите ритейлъри в страната, за работата си младежите ще получат и мотивиращо възнаграждение, 200 лв. ваучери за храна, специални отстъпки в Lidl Plus за периода на програмата и отпуск за рожден ден, ако попада в периода на програмата.

Lidl поощрява практикантите  и с възможността да спечелят и атрактивни награди. Трима от младежите, които в реално време отразяват в социалните мрежи положителните преживявания от лятната си практика, ще получат iPhone 15 Pro, а най-мотивираните участници в програмата ще могат да участват в томбола за още приятни изненади.
 
Така работата през лятото за всички ученици, които ще бъдат част от голямото семейство на Lidl, може да се превърне в един незабравим спомен, който след това да им донесе изключително много ползи в кариерното развитие. С придобития опит, създадените нови приятелства и получените възнаграждения, младежите могат да оползотворят своето лято по най-добрия възможен начин.  

Повече за практикантската програма на Lidl за 2024 година ще откриете тук.


Още по темата: Lidl
Още от Спонсорирани публикации
ПОК "Доверие" увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година

Спонсорирани публикации