Great Wall пусна още един евтин SUV

Цените на Haval M4 стартират от 10000 долара
11 юни 2012 10:51,
59
Great Wall пусна още един евтин SUV
Снимка: Great Wall Haval M4

Компанията Great Wall, която сглобява част от моделите си в завода на "Литекс Моторс" край ловешкото село Баховица, официално пусна на пазара малък SUV. Това е Haval M4, който ще излезе с 3 варианта на оборудване.

Новият модел първо ще трябва да се пребори на вътрешния пазар със сънародниците си Changan CX20, Chery Riich X1 и Zotye 5008. Цената му – с най-ниското оборудване, ще стартира от $10 000, като може да достигне до $11 500 в зависимост от екстрите, с които е снабден.

Машината е построена на платформата Great Wall Florid с дължина 3916 мм и разстояние между двете оси от 2383 мм.

Тя разполага с 1.5 литров бензинов мотор с мощност 105 к.с. и 138 Нм въртящ момент. Трансмисията е 5-степенна, механична.

И трите нива на оборудване имат електрически прозорци, бутон за стартиране на двигателя, ABS, асистент за спиране и две предни въздушни възглавници.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Great Wall
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коментара беше за 33. Извинявам се!
30
1
 
5
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Дачия си е румънска собствена марка,произвеждаха ги и при соца. Докато булгарреното не беше наша марка. Има разлика.
29
2
 
15
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Взехме от Литекс Моторс, 3 пикапа за нуждите на фирмата ни. Въпреки че работниците не полагат много внимание към тях, и карат както те си знаят автомобилите остават в отлично състояние. Единствената ми забележка е в разхода на гориво, който ако колите се диспечират непрекъснато да носят материали може да се оправдае.
28
1
 
12
 
! Отговори
аз преди 11 години
според мен с дължина от 3 метра и 92 см няма да е джипче а нещо като количка с високо окачване...и едва ли ще се движи по черните пътища....а тоя модел дето го правят тук,в България е като тойота йарис пак с двигател от 1500 куб.см. ВиВиТи - Ай...иначе като дизайн ми харесват всичките им коли джипове и пикапи.Реално и логично , можеше да се организира чисто българско производство на такива коли,а не да ни идват жълтите китайци да ни ползват като портал за европейския пазар.
27
2
 
6
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
спирането на Булгаррено не идва от Франция а е изцяло българско решение след посещение на Хрущов или който е бил начело на СССР , а това че е продавано в арабският свят на Булгаррено не е причината за спирането на колата , предполагам че арабите могат да различат надписа на Рено и Булгаррено , Дачия не са я спряли като продава и в западна европа , а и България да не е 500 милиона жители та само са я произвеждали за българският пазар
26
1
 
9
 
! Отговори
Тялото преди 11 години
10К долари, означава че тука трябва да е 15К лева. Ако е повече Гришата сам да си ги кара.
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пожелавам ти цял живот да караш камионите на тоя немски мошеник.мухааа.
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
bulgartenault се произвеждаше по лиценс само за вътрешния пазар .... се тарикатлък от страна на БГ правителство е отнет лиценза
23
1
 
6
 
! Отговори
27мии преди 11 години
От много дясно мислене всичко се произвежда в Китай!
22
5
 
11
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
Производството Булгаррено е спряно не заради СССР, а заради тарикатлъка на българите.Започнали да ги изнасят без разрешение.
21
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Китайския автомобил е за орианталско т.е. ляво мислещия човек.
20
3
 
5
 
! Отговори
авто сервиз преди 11 години
Фолксваген Пасат (крави)
19
2
 
4
 
! Отговори
Въх Лии преди 11 години
Както всичко китайско - също, като истинско!
18
4
 
9
 
! Отговори
pp преди 11 години
много е слаб двигателя. трябва да е поне 2.0 иначе дизайна е добър)
17
1
 
9
 
! Отговори
Debeliq преди 11 години
Ha ha ha ........koi e tozi *** na koito sa mu kazali che pikapa struval 60000 lv , kato az si go kupih chisto nov za 25600 lv .moje da sa imali predvid che ako kupish 3 pikapa shte ti gi dadat za 60000 lv......
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
когато Германия арестува Били Бетц за укрити данъци на стойност за 80 милиона евро , просто го накараха да си плати данъците и го пуснаха , но не му съсипаха бизнеса , а в България ако може от злоба ще му съсипят бизнеса на някой защото не е "наш човек ' , Божков , Домусчийски , Лукойл перфектни ли са та никой не ги закача
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Закона не се коментира,а се изпълнява! Няма "ама той направил","еди кой си прославил България" и т.н. Нарушил ли си закона-в затвора! А правят ли се компромиси,както е досега,няма законност.
14
7
 
24
 
! Отговори
васко преди 11 години
Българина е наистина крайно време да се научи да кара нови автомобили и аз с удоволствие бих си купил този компактен джип на Грейт уол,отколкото да дам същите пари за някоя 6-7 годишна кола.А пък ако има и изгодни лизинги,то всеки работещ българин би могъл да си позволи вноската и да кара нов автомобил,защото както знаем най-хубавата кола е новата,стига сме карали на европейците трошките.
13
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
навремето заради Съветския Съюз се е прекратило производството на Рено в България , сега някои също искат да няма производство на коли в България, а отностно качеството на произведено в България , ако има контрол има и качество , както българи може да работи качествено в чужбина , така може да работи и качествено в България , ако има контрол , добро заплащане и ако знае че ако не работи качествено ще трябва да си търси друга работа
12
1
 
7
 
! Отговори
alabala преди 11 години
Автомобилът е супер, но с този двигател ще бъде тотално осакатен...