Първата партида Volvo XC90 бе разграбена за 47 часа

Шведите са продавали по 7 бройки в минута
Обновена: 8 сеп 2014 16:01 | 8 сеп 2014 12:06,
15
Първата партида Volvo XC90 бе разграбена за 47 часа
Снимка: Volvo

Компанията Volvo разпродаде всичките 1927 бройки от специалната модификация на новото поколение на всъдехода XC90. Версията носи името First Edition и е посветена на пускането на модела на пазара. Всичките машини от нея бяха разграбени за 47 часа.

От шведския производител съобщиха, че по-голямата част от автомобилите са били запазени от клиенти още в първия час, след като на сайта на Volvo е започнало приемане на поръчките. По време на най-високия интерес компанията е продавала по 7 всъдехода в минута.

Всяко XC90 First Edition е обзаведено със специална табела в салона с индивидуалния номер на машината. Всички всъдеходи от серията са в черен цвят, като са оборудвани с 21-цолови джанти, кожен салон с елементи от истинско дърво и аудиосистема Bowers&Wilkins с мощност 1400 вата.

Желаещите да купят автомобил от първата партида можеха да избират между два варианта на двигател – бензинов или дизелов.

Първият е с турбина и механичен компресор и развива 320 к.с., а вторият е би-турбо с мощност 225 к.с. Трансмисията на XC90 First Edition е 8-степенен автомат.

Още за новото Volvo XC90 вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Volvo
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
4
 
! Отговори
сельо преди 9 години
ПО-ДОБРЕ 30 ГОДИШЕН МЕРЦЕДЕС ОТКОЛКОТО НОВА ДАЧИЯ ;)
9
1
 
0
 
! Отговори
АК преди 9 години
Карам само Волво. Карал съм ХС 90 ,мисля че е тромава в сравнение с V70 от което съм по доволен,макър и голямо е доста маневрено и вози отлично. Не се разваля , но когато стане излиза доста солено.
8
2
 
9
 
! Отговори
Веско преди 9 години
До Бивш собственик XC90Е, не може всичко :) Всъдехода се казва Ленд Роувър. И Тойота имат не лош.
7
3
 
2
 
! Отговори
дедо КУРТИ преди 9 години
До *** ЗА ВАСТУ СЕЛУ ЛИ ВИКАС ДА Е ТАКА ВА
6
8
 
8
 
! Отговори
сельо преди 9 години
ПО ДОБРЕ СТАР МЕРЦЕДЕС ОТКОЛКОТО 20 ГОДИШНО БМВ ;)
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е как автомобил с Халдекс 2 и 3 поколение, ще има претенции за "всесеход"? Това е повдигнато комби, много удобно като пространство, комфортно возене и безопасност. Муден и бавен?- май ти е бил първи "Жип", това да не ти е Импреса?! Недоволството при българина е кривата сметка, да се изтупаш на шеф, а джоба да ти е на ***- тогава четем такива коментари! Поддръжката е скъпа, а без нея ремонта е още по-скъп, руснаците казват: "Волво е за богати хора, а Волво втора употреба за много богати хора"
4
20
 
13
 
! Отговори
Бивш собственик XC90 преди 9 години
Интересно кои шведски автомобили са си шведски?А не се сещам за нито една марка в момента!За SAAB само не знам! Но не съм сигурен дали не фалираха!А относно ХС90: имах и се отървах на сериозна загуба!Попитайте всеки собственик на този "всесеход" как се продава? Ако искаш да се отървеш, точната дума е: подарява!Иначе бих го описал като надежден, скъп, бавен, муден, неманеврен и най-вече НЕВСЕДЕХОД!!!!
3
7
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щерю, по-сигурна кола от Волво няма. Ако имам възможност бих си купил Волво.
2
3
 
86
 
! Отговори
az tam преди 9 години
Не подценявай Щерю вкусовете на хора от държави можещи да произведат Волво, СААБ, Скания, да не говорим за самолети.И не ги сравнявай с тези превъзнасящи 15-годишно БМВ с газова уредба
1
3
 
69
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До ЩерюОще по-явно е ти колко си ***...